Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='gil.marzena']wracając dziś do domu znalazłam na ścieżce zabawkę, która wygląda na Lutkową;p nie wiem czy zgubiliście, w każdym razie przyniosę ją następnym razem;)
któż to wie Marzenko ... Ostatnio zdarza nam się gubić wiele rzeczy ... ;) A tutaj koledzy oczekujący na "wyrzut" jednej z zabawek ;)

• Replies 253
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiejsza foto-opowieść sobotnia - najważniejsze fakty:
1. Żebractwo u Cioci - bez żebractwa dzień stracony

2. Bardzo alternatywne podejście Lutosława do zajęć na warsztatach DogMasters ...

3. Ciocia choba fajnie mizia ... ;)

4. Zabawy z Marko są już tradycją

5. Ale i w pojedynkę Lucio lubi się pobawić pozostając czujnym, czy aby nikt na zabaweczkę się nie czai Lutkową ;)

Posted

Lutek był dzisiaj ze mną na spacerku- bo jakże miałabym nie zadbać o byłego współlokatora mojego Mobisia;)
Pobiegał, poszalał, został wygłaskany i nakarmiony:)
Musze go pochwalić- grzeczniutko się zachowywał:)

Posted

kiyoshi napisał(a):
Lutek był dzisiaj ze mną na spacerku- bo jakże miałabym nie zadbać o byłego współlokatora mojego Mobisia;)
Pobiegał, poszalał, został wygłaskany i nakarmiony:)
Musze go pochwalić- grzeczniutko się zachowywał:)

:):):) KOCHANA CIOTECZKA!!! Tak sobie nawet o Tobie pomyślałam, że fanie by było gdyby ... A tu proszę!!! Bardzo się cieszę i bardzo, bardzo dziękuję, bo taki miałam wyrzyt sumienia, że ten boroczek tam czeka. A ja dzisiaj w pracy niestety nadgodziny :(
Lucio grzeczniutki jest. A czy ma współlokatora? Jak ma to pewnie wychudł, a jak nie ma to przybrał :)

Posted

LUTEK mieszka teraz z Bunią. Hmm..Lutek na pewno nie wychudł, nawet nie chce pisać ile razy zatrzymywał się w krzaczkach na swoje potrzeby;)
za to Bunia omal mi ręki nie odgryzła jak chciałam jej dać parówke:(

Posted

Z Bunią ... No, no :) To się Luteckiemu trafiła koleżaneczka ;) Zobaczymy, jak też towarzystwo owo wpłynie na Lutkowe zachowanko :) A propos potrzeb Lutka - śmieszny ma sposób na "drugie danko" nie? ;) He he :)

Posted

Lutkowi z oczek leje się bardzo :( Dlatego przemywam mu ślypka świetlikiem ... tyle, że tylko w czwartki i w soboty niestety :( Gdyby poszedł do domku, wówczas codzienna pielęgnacja zapewne przyniosłaby efekt :(

ciociu Malinko - dzięki za fotki ;)

Posted

Może lepiej zgłosić go do neomycyny raz dziennie, bo kropelek parę razy dziennie pewnie nie dostanie...

Poza tym trzeba by było zobaczyć najpierw jego oczy co tam się w nich dzieje..

Posted

Jeśli ta wydzielina z oczek jest brązowa to bardzo możliwe, że ma zatkane kanaliki łzowe.
Niestety przeczyścić je można chyba tylko pod narkozą.

Posted

soboz4 napisał(a):
Może lepiej zgłosić go do neomycyny raz dziennie, bo kropelek parę razy dziennie pewnie nie dostanie...

Poza tym trzeba by było zobaczyć najpierw jego oczy co tam się w nich dzieje..

To co ja powinnam przedsięwziąć Bożenko? Gdzie zgłosić? Pani Ania na urlopie ... świat się wali! Lutek znów siedzi w boksie z dwoma psiakami ... Jak przyjdę w czwartek i znowu będzie wychudzony to ja już nie wiem co można jeszcze zrobić :(