Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Milo mi poinformowac, ze jutro przesle okolo 200 zl (50 euro) na konto Obraczus dla Myszki w imieniu Astrid.
Astrid prosila mnie, by Ci podziekowac za wspaniale zajecie sie mala sunia, i przynajmniej tak chce pomoc.

Edit: pieniadze wyslalam dzisiaj 8 lutego, potrwa kilka dni.

Edited by Em_
potwierdzenie przelewu
  • Replies 945
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bonsai napisał(a):
Ul. Wilanowska jest de facto w centrum Warszawy - to chyba Powiśle albo Mokotów, wiele osób ma blisko, ale prawie nikt ULICY Wilanowskiej nie kojarzy. ;)

Ja sama nie lubię przeprowadzać wizyt, uważam, że jestem na to zbyt młodo wyglądam (hehe ale sobie teraz posłodziłam). ;)

Chmm chyba ta ulica już do Powiśla się zalicza :) swego czasu często tamtędy jeździłam...
Hehe faktycznie młodziutko wyglądasz :)

Pyrdka napisał(a):
Hej, ciotka nie wiedziałam,ze masz nową tymczasowiczkę:mad: Widziałam ją dzisiaj na fb. Jeszcze Tz o niej opowiadałam. Maleńka jest cudowna i Ty też. Dobrze, że zaopiekowałaś się tą biedą. Moja tymczasowiczka nie siusiała długo. To stres. Będzie dobrze. dajcie jej troszkę czasu.

Witam Ciocię u Myszki ;)

Em_ napisał(a):
Milo mi poinformowac, ze jutro przesle okolo 200 zl (50 euro) na konto Obraczus dla Myszki w imieniu Astrid.
Astrid prosila mnie, by Ci podziekowac za wspaniale zajecie sie mala sunia, i przynajmniej tak chce pomoc.

:mdleje::mdleje::mdleje: bardzo dziekuję :loveu: Podziękuj Astrid ode mnie i od Myszki :)

Na dzisiaj dość nauki... oczy mi się zamykają. Myszka od godziny już smacznie śpi i pochrapuje :)
Dzisiaj pierwszy raz widziałam jak Myszka tarmosiła się na dywanie :) słodka kruszynka.

Idziemy spać :)

Posted

Ziutka napisał(a):
I ja zaglądam i podczytuję co u Myszki :)
Jak będzie już czas na ogłoszenia...to daj znać Martusia :)

Bardzo dziekuję :)
Wynosimy na dworek, głaszczemy, miziamy... może w końcu Myszka się przełamie :)

O 2 w nocy obudziła mnie Myszka - spacerowiczka :) dreptała z jednego pokoju do drugiego.

Dalej boi się praktycznie wszystkiego. Dzisiaj rano upadła mi szczotka na podłoge, to Mycha zaczęła zwiewać... a biedna jest bo mamy panele i łapinki Jej sie rozjeżdżają, gdy chce uciekać.

Posted

Bonsai napisał(a):
Ul. Wilanowska jest de facto w centrum Warszawy - to chyba Powiśle albo Mokotów, wiele osób ma blisko, ale prawie nikt ULICY Wilanowskiej nie kojarzy. ;)

Ja sama nie lubię przeprowadzać wizyt, uważam, że jestem na to zbyt młodo wyglądam (hehe ale sobie teraz posłodziłam). ;)

Z tego co kojarze to Cioteczka Inga.mn jest z Mokotowa. Moze warto ja zapytac, tylko, ze chwilowo nie ma dostepu do internetu.

Posted

Tak, ulica Wilanowska jest na Powiślu, w sąsiedztwie hotelu Solec.
Dziewczyny, błagam! Jedna pisze, że za młoda, inna mi napisała na PW, że choć
stara, to zbyt łatwowierna!To kto ma domy sprawdzać?!?!?!? Chętnych brak, a pies
mógłby już w domu być! Na tym też pomoc polega...

Posted

Ewa Marta napisał(a):
A co z siusianiem? Nadal nic?
Cieszę się bardzo że powoli zaczyna się otwierać:-) A najwspanialsze jest to, że dzięki leczeniu już nie cierpi!

Z siusianiem dalej nic (przedwczoraj zrobiła siku). Teraz została sama w domu to mam nadzieję, że jak wrócę z pracy to zastanę na podłodze i sioooo i koopę ;)

Nutusia napisał(a):
stara, to zbyt łatwowierna!To kto ma domy sprawdzać?!?!?!? Chętnych brak, a pies

Kochana - gdybym tylko mogła - pojechałabym, ale do połowy następnego tygodnia nie mam ani minuty wolnego czasu :-( przepraszam.

--------------------------------------------------------------------

Jutro otrzymam dostawę Josery i puszek Animondy.
Dzisiaj rano Myszka nawet troszkę wypiła wody. Ciesze sie bardzo, bo przecież nie może całe życie pić rosołu :razz: znaczy może, tylko kto Jej go będzie gotował non-stop :evil_lol:

TZ już się do Niej przekonał. :) chociaż marudzi, że tyle sierści wszędzie, że zajmuje się albo nauką, albo Myszką :diabloti: Zresztą Myszka na razie jest nie daje w żaden sposób nam popalić ;)

Posted

Tak to już z facetami jest, że pierw marudzą... a potem ciężej im oddać niż nam ;) dlatego Fado u nas siedzi... bo przecież kaszle, bo taki słaby... że jak go teraz do hotelu ;)
odwiedźcie czasem szkielety z Klembowa... bo coś wszystkim jest... http://www.dogomania.pl/threads/222542-Co-jeden-to-chudszy....-klembowskie-SZKIELETY-prosz%C4%85-o-wsparcie! ehhh jak to jest w filmiku: dom nigdy nie jest cichy, portfel zawsze pusty.. praca nigdy się nie skończy ;)

Posted

Nutusia napisał(a):

Nutusiu, jeśli nikt odpowiedzialny się nie zgłosi do weekendu, mogę pojechać, ale nie wcześniej niż w sobotę:-( Wolałabym, żeby znalazł sie ktoś lepszy, bo ja nadal mam traumę po nieudanej adopcji Sylwka, ale jak nie będzie innego wyjścia, to trzeba się będzie przełamać.

Posted

Ewa Marta napisał(a):
Nutusiu, jeśli nikt odpowiedzialny się nie zgłosi do weekendu, mogę pojechać, ale nie wcześniej niż w sobotę:-( Wolałabym, żeby znalazł sie ktoś lepszy, bo ja nadal mam traumę po nieudanej adopcji Sylwka, ale jak nie będzie innego wyjścia, to trzeba się będzie przełamać.

Ewuś,Serdecznie dziekujemy , wlasnie Cioteczka -Goldenek2 pojdzie dzisiaj na wizyte PA.Pozdrawiam serdecznie :)

Posted

Zapisze sobie...
A w ogole to mnie w zasadzie nie ma, tylko na chwile zajrzalam. Bede w sobote albo piatek to doczytam, na razie mnie az scisnelo jak zobaczylam poczatek :(

Posted

iwoniam napisał(a):
kochana psinka = są jakieś jej ogłoszenia? zaraz poszukam na pozostałych stronach..

Bardzo kochana :) nie ma ogłoszeń, ponieważ Myszka na razie nie jest gotowa do adopcji.

Akrum napisał(a):
Myszko witamy i o nockę pytamy, czy znów po pokojach dreptałaś i mamusi spać nie dałaś??

Wczoraj wieczorem padłam przed 22. Myszka zaczęła wtedy swój spacer ;) ja usnęłam... az tu nagle TZ mnie budzi i z radością mówi, że Myszka właśnie robi siku :evil_lol: radość - radością, ale TZ nie wstał posprzątać :mad:
Poszłam znowu spać, po 30minutach TZ znowu mnie budzi i mówi, że Myszka robi koope :evil_lol: i znowu nie wstał posprzątać - cwaniak ;)

Ile radości może sprawić sprzątanie siku i koopy po Myszce - to nawet nie wiecie :evil_lol:
Widać, że Mycha od razu poczuła się lepiej. Wieczorem nie chciała nic jeść... za to po załatwieniu swoich potrzeb zaczęła wcinać, aż się Jej uszy trzęsły :)

Dotarły nowe wpłaty, za które pięknie dziękuję ! ! ! :loveu:

Posted

obraczus87 napisał(a):
:) hehe ach ta Mycha :)

się śmiejecie mój gamonek jak ma pełny brzuszek,no rzecz jasna i jelitko to nie tknie nawet najpyszniejszego ogona wołowego, kostki czy przełyku tylko stoi nad "skarbem" i wymownie wlepia we mnie slipia popiskujac :) dopiero po szybkim koo leci i zjada :)

Posted

[quote name='Nikaragua']Tak to już jest, mężowie raczej nie sprzątają qp :) tych w dziecięcych pieluchach też nie :)

O tym się jeszcze nie przekonałam :) ale kiedyś się przekonam :)

Wczoraj wieczorem wzięłam Myszke na kanapę, ale uciekła... za to dzisiaj TZ wrócił z pracy - a Myszka rozwalona na kanapie, leżała na moich notatkach :) bardzo sprawnie idzie Jej wskakiwanie na kanapę ;)
Poszliśmy z TZ na górę do teściów, wracamy - a tu niespodzianka - koopa na dywanie :evil_lol: