Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A tutaj już Mysza po kąpieli :)

Z rozwalonym sznurkiem ;) w ogóle to jakiś cud, że Myszka zaczęła bawić się sznurkiem... bardzo się z tego cieszę, że chociaż sznurki Jej podpasowały :)

Tak pilnuję Pana :loveu: Pana kocham nad życie, Panią jednak trochę mniej, bo Ona mnie kąpie, czyści uszy, obcina moje długie paznokcie, zakrapla jakimiś kroplami. Generalnie znęca się nade mną :mad:

• Replies 945
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Łobuz, łobuzem, ale Negra była gorszym łobuzem :diabloti: (no właśnie muszę odwiedzić ich w końcu :) )

Jest kochana :) ale potrafi łobuzować. Mnie to w sumie cieszy, bo to znaczy, że się otworzyła, dobrze się u nas czuje itd :) (tak to sobie tłumaczę chociaż :evil_lol: )

Posted

[quote name='mala_czarna']A jak ona z jedzeniem? Nadal musi puszki i miękkie jedzenie, czy suche też wcina? Bo wstyd przyznać, ja jakoś nie na bieżąco jestem ostatnio :oops:[/QUOTE]

Wybaczamy ;)

Suchą wcina, chociaż woli wszystkie inne rzeczy. Dziaduje strasznie, ale jesteśmy w trakcie oduczania dziadowania.
Nad morzem całe dwa tyg jadła Tobiego sucha karmę (dla trzustkowców) - swojej nie ruszyła :)
Zaraz będziemy zamawiać nowy worek, to chyba zamówię Jej Specifica skoro tak Jej smakował Tobiego Specific.

Posted

Dziaduje i pewnie jeszcze długo będzie dziadować :) Takie psy "bez przeszłości" pewnie miały bardzo złe doświadczenia związane z jedzeniem. Może im żałował ktoś, a może same musiały się martwić o jedzenie? No moja Frotka do dzisiaj dostaje małpiego rozumu na widok skórki suchego chleba, a przecież w domu ma i suchą i gotowane :) Fajnie, że Myszka do Ciebie trafiła, i że Karol ją tak polubił! :)

• 1 month later...
Posted

[quote name='obraczus87']Mysza to Jego oczko w głowie :) Myszka to, Myszka tamto :evil_lol:[/QUOTE]

jakbyście jednak chcieli "coś większego" to mam jednego na zbyciu w domu [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/140817-FRED-wraca-z-adopcji-(-RATUNKU!-BACA-za-TM/page146"]- klik [/URL];)
bardzo prorodzinny, mieszkał z dwójką bardzo małych dzieci

• 3 weeks later...
Posted

Uffff w końu dotarłam tutaj... :)

U Myszolka wszystko oki. Ma bardzooo dużo sierści, wygląda jakby była za gruba :evil_lol:

Od jakiegoś miesiąca Mysza umie bawić sie piłeczką. Może to za dużo powiedziane ;) w każdym bądź razie nie boi się już piłeczki, nawet ją przynosi :)
Polubiła bardzo takie kosteczki - siedzi i mamle je :) wieczorem znosi na łóżko kość i sznurek. Gdy zasypia, cichutko zabieram jej te rzeczy, a Ona od razu się budzi i znowu je przynosi :evil_lol: uparty pies. A rzeczy jej zabieram, bo gdy upadną na podłogę - Mysza bardzo się boi.
Zreszta w ogóle Ona ma jakąs nadwrażliwość słuchową - np gdy klucze uderzają o siebie to Myszol tak bardzo mruży oczy, a głowę schyla aż do samej ziemi. Widać, że jest to dla Niej bardzo nieprzyjemne...

Gdy TZ wychodzi do pracy (ok.4.30-5) musi królewne wynosić na dwór, bo sama zapomina do czego służą Jej łapy :mad:

Dzisiejsze zdjęcia :)

" class="ipsImage" alt="">

Posted

Mała to Ona jest, ale słodziutka?? :-o:-o:-o ;)

Z miłą chęcia wybiorę się na spacer :)

A ja sie czuję.... raz lepiej, raz gorzej. Teraz to już jest mi coraz ciężej. Takie uroki ciaży.
Ale synek czuje sie świetnie :) i to najważniejsze :)

Posted

No to musimy się jakoś umówić, choć ja teraz jestem niemobilna - auto mi się popsuło. :(

W takim razie dużo, dużo zdrowia Wam życzę,a Tobie cały czas dobrego samopoczucia. ;)

Posted

wow, piękna Mysza się nam pokazała :)

jesienne fotki - pięknie się Myska na nich prezentuje :)

niebawem musisz nam przynieść Myszkę zatopioną w śniegu :)