obraczus87 Posted September 26, 2012 Author Posted September 26, 2012 A tutaj już Mysza po kąpieli :) Z rozwalonym sznurkiem ;) w ogóle to jakiś cud, że Myszka zaczęła bawić się sznurkiem... bardzo się z tego cieszę, że chociaż sznurki Jej podpasowały :) Tak pilnuję Pana :loveu: Pana kocham nad życie, Panią jednak trochę mniej, bo Ona mnie kąpie, czyści uszy, obcina moje długie paznokcie, zakrapla jakimiś kroplami. Generalnie znęca się nade mną :mad: Quote
Ziutka Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Super sesja Martuś :):):) Myszolinda jest piękna !!!!!!!!!! Quote
mala_czarna Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Fajny z niej krasnal :) Tylko łobuzica się straszna zrobiła. No ale co się dziwić, zna już swój teren, wie, że jest u siebie to i pokazuje na co ją stać. Quote
obraczus87 Posted September 26, 2012 Author Posted September 26, 2012 Łobuz, łobuzem, ale Negra była gorszym łobuzem :diabloti: (no właśnie muszę odwiedzić ich w końcu :) ) Jest kochana :) ale potrafi łobuzować. Mnie to w sumie cieszy, bo to znaczy, że się otworzyła, dobrze się u nas czuje itd :) (tak to sobie tłumaczę chociaż :evil_lol: ) Quote
mala_czarna Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 A jak ona z jedzeniem? Nadal musi puszki i miękkie jedzenie, czy suche też wcina? Bo wstyd przyznać, ja jakoś nie na bieżąco jestem ostatnio :oops: Quote
obraczus87 Posted September 26, 2012 Author Posted September 26, 2012 [quote name='mala_czarna']A jak ona z jedzeniem? Nadal musi puszki i miękkie jedzenie, czy suche też wcina? Bo wstyd przyznać, ja jakoś nie na bieżąco jestem ostatnio :oops:[/QUOTE] Wybaczamy ;) Suchą wcina, chociaż woli wszystkie inne rzeczy. Dziaduje strasznie, ale jesteśmy w trakcie oduczania dziadowania. Nad morzem całe dwa tyg jadła Tobiego sucha karmę (dla trzustkowców) - swojej nie ruszyła :) Zaraz będziemy zamawiać nowy worek, to chyba zamówię Jej Specifica skoro tak Jej smakował Tobiego Specific. Quote
mala_czarna Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Dziaduje i pewnie jeszcze długo będzie dziadować :) Takie psy "bez przeszłości" pewnie miały bardzo złe doświadczenia związane z jedzeniem. Może im żałował ktoś, a może same musiały się martwić o jedzenie? No moja Frotka do dzisiaj dostaje małpiego rozumu na widok skórki suchego chleba, a przecież w domu ma i suchą i gotowane :) Fajnie, że Myszka do Ciebie trafiła, i że Karol ją tak polubił! :) Quote
obraczus87 Posted September 26, 2012 Author Posted September 26, 2012 Mysza to Jego oczko w głowie :) Myszka to, Myszka tamto :evil_lol: Quote
Nutusia Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Hmmmm... Myszolka się zmieniła - jak każdy pies, który ma... DS :) Quote
Ellig Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 [quote name='obraczus87']Mysza to Jego oczko w głowie :) Myszka to, Myszka tamto :evil_lol:[/QUOTE] Swietne z ta Myszką:) Quote
3 x Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [quote name='obraczus87']Mysza to Jego oczko w głowie :) Myszka to, Myszka tamto :evil_lol:[/QUOTE] jakbyście jednak chcieli "coś większego" to mam jednego na zbyciu w domu [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/140817-FRED-wraca-z-adopcji-(-RATUNKU!-BACA-za-TM/page146"]- klik [/URL];) bardzo prorodzinny, mieszkał z dwójką bardzo małych dzieci Quote
obraczus87 Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 Uffff w końu dotarłam tutaj... :) U Myszolka wszystko oki. Ma bardzooo dużo sierści, wygląda jakby była za gruba :evil_lol: Od jakiegoś miesiąca Mysza umie bawić sie piłeczką. Może to za dużo powiedziane ;) w każdym bądź razie nie boi się już piłeczki, nawet ją przynosi :) Polubiła bardzo takie kosteczki - siedzi i mamle je :) wieczorem znosi na łóżko kość i sznurek. Gdy zasypia, cichutko zabieram jej te rzeczy, a Ona od razu się budzi i znowu je przynosi :evil_lol: uparty pies. A rzeczy jej zabieram, bo gdy upadną na podłogę - Mysza bardzo się boi. Zreszta w ogóle Ona ma jakąs nadwrażliwość słuchową - np gdy klucze uderzają o siebie to Myszol tak bardzo mruży oczy, a głowę schyla aż do samej ziemi. Widać, że jest to dla Niej bardzo nieprzyjemne... Gdy TZ wychodzi do pracy (ok.4.30-5) musi królewne wynosić na dwór, bo sama zapomina do czego służą Jej łapy :mad: Dzisiejsze zdjęcia :) " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
obraczus87 Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Bonsai Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Słodziutka mała Myszka. Musimy się spotkać kiedyś na spacer - pewnie polubi się z Buddym. :) A jak Ty się czujesz Marta? I dzieciaczek w brzuszku? Quote
obraczus87 Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 Mała to Ona jest, ale słodziutka?? :-o:-o:-o ;) Z miłą chęcia wybiorę się na spacer :) A ja sie czuję.... raz lepiej, raz gorzej. Teraz to już jest mi coraz ciężej. Takie uroki ciaży. Ale synek czuje sie świetnie :) i to najważniejsze :) Quote
Bonsai Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 No to musimy się jakoś umówić, choć ja teraz jestem niemobilna - auto mi się popsuło. :( W takim razie dużo, dużo zdrowia Wam życzę,a Tobie cały czas dobrego samopoczucia. ;) Quote
Akrum Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 wow, piękna Mysza się nam pokazała :) jesienne fotki - pięknie się Myska na nich prezentuje :) niebawem musisz nam przynieść Myszkę zatopioną w śniegu :) Quote
obraczus87 Posted December 4, 2012 Author Posted December 4, 2012 Jak tylko bedzie śnieg - to porobie jej nowe fotki :) Quote
Nutusia Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Księżniczka Myszka - ale niespodzianka! :) Cudne stworzonko! Quote
Ziutka Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Śliczny Myszolek :) Ucałuj ja ode mnie w ten piękny guziczkowy nosek ;) Quote
obraczus87 Posted December 4, 2012 Author Posted December 4, 2012 Nutusia napisał(a):Trochę Ci zazdraszczam ;) Madziu, Ty masz całe stadko psich nochali do wycałowania ;) :loveu: Quote
obraczus87 Posted December 4, 2012 Author Posted December 4, 2012 A tak było na samym początku.... Quote
inka33 Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Myszolka jest przecudna i przenajsłodziuteńsza! :loveu: Ciekawe, czy jeszcze pamięta o jęzorku... :( Dobrze, że dobrze trafiła - do Ciebie. :) Quote
Recommended Posts