Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='3 x']się zmusisz i przy okazji myszola zmusisz ;)[/QUOTE]

Dzisiaj kąpie Myszola. Może przy okazji pazury obetne ;)

Na weekend wyjeżdżam. W piątek Myszolińska ląduje u moich rodziców i u .. Pana Tobiego ;)

• Replies 945
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Nutusia']A na kiedy się potencjalny domek przemówił, bo już się pogubiłam...

Fakt - do miasta Myszol ma jechać, to trza się przynajmniej... wyprać ;)[/QUOTE]

Pani miała do mnie dzwonić wczoraj.. lub dzisiaj :)

Myszol musi się umyć dla Tobiego ;) Tobi ostatnio był kapany, to wstyd byłby, gdyby Mysza pojechała brudna :evil_lol:

Posted

[quote name='Nutusia']A na kiedy się potencjalny domek przemówił, bo już się pogubiłam...

Fakt - do miasta Myszol ma jechać, to trza się przynajmniej... wyprać ;)[/QUOTE]

obawiam się ze to jej nie pomoże ;)
no chyba ze potemja marta zapastuje na czarno jak kargul z pawlakiem swinie ;)

Posted

Mysza zostawiona u rodziców. My wyszliśmy, a Ona poszła dziadować przy stole :mad: teraz mama chciała wyjść z Tobim, a potem z Myszką. Ale Mysza wybiegła na korytarz (na szczęście mamy jeszcze kratę, więc nie miała szans zwiać ;) ) więc mama poszła i z Tobim, i z Myszą :evil_lol:

Posted

PAni dzwoniła. Powiedziała, że dalej jest zainteresowana :)

Dzwoniła ten inna Pani. O Myszce dowiedziała się od jakiejś znajomej :razz: ma porozmawiać z mężem, bo mąż jeszcze nie widział zdjęć Myszki (wyjechał i wraca chyba w pon).

Dzisiaj byłam u wetki. Dała mi dla Myszki probiotyk (20zł). Mam Jej podawać przez 10 dni. Jeśli zapach z pyszczka będzie mniejszy to znaczyć będzie, że Myszka ma problem z jelitami. Nic powaznego, ale bedzie trzeba JEj podawac co 4 tygodnie przez 7 dni probiotyk.

Jesli po probiotyku zapaszek nie zniknie, Myszkę czeka wizyta u weta i przegląd zębów ;)

Dzisiaj Myszka obgryzła mi wszystkie guziki z mojej nowej pościeli.... :roll::mad: jestem na Nią obrażona :mad:

Posted

Dogadałaby się z naszą Gapcią - ta też odgryza wszystkie guziki i... maszynki od suwaków ;)
No, no... może dojść do pojedynku o Myszonka - oby wygrał... NAJLEPSZY! :)

Posted

Gdybyście słyszały o jakimś chętnym DS, które chce adoptować dużego psiaka, to pamiętajcie o Brutusie. Chłopak został zwrócony po 2 latach z DS... ma ogłoszenia cały czas ale nikt nie dzwoni :-(

Posted

[quote name='obraczus87']Moim skromnym zdaniem problemem jest mąż tej Pani....[/QUOTE]
Ja już miałam przejścia z taką panią i jej mężem, pytali o 3 moje tymczasowe sunie i żadnej nie adoptowali - państwo na literę W.