obraczus87 Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 [quote name='3 x']się zmusisz i przy okazji myszola zmusisz ;)[/QUOTE] Dzisiaj kąpie Myszola. Może przy okazji pazury obetne ;) Na weekend wyjeżdżam. W piątek Myszolińska ląduje u moich rodziców i u .. Pana Tobiego ;) Quote
Nutusia Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 A na kiedy się potencjalny domek przemówił, bo już się pogubiłam... Fakt - do miasta Myszol ma jechać, to trza się przynajmniej... wyprać ;) Quote
obraczus87 Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 [quote name='Nutusia']A na kiedy się potencjalny domek przemówił, bo już się pogubiłam... Fakt - do miasta Myszol ma jechać, to trza się przynajmniej... wyprać ;)[/QUOTE] Pani miała do mnie dzwonić wczoraj.. lub dzisiaj :) Myszol musi się umyć dla Tobiego ;) Tobi ostatnio był kapany, to wstyd byłby, gdyby Mysza pojechała brudna :evil_lol: Quote
3 x Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 [quote name='Nutusia']A na kiedy się potencjalny domek przemówił, bo już się pogubiłam... Fakt - do miasta Myszol ma jechać, to trza się przynajmniej... wyprać ;)[/QUOTE] obawiam się ze to jej nie pomoże ;) no chyba ze potemja marta zapastuje na czarno jak kargul z pawlakiem swinie ;) Quote
obraczus87 Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 Mysza zostawiona u rodziców. My wyszliśmy, a Ona poszła dziadować przy stole :mad: teraz mama chciała wyjść z Tobim, a potem z Myszką. Ale Mysza wybiegła na korytarz (na szczęście mamy jeszcze kratę, więc nie miała szans zwiać ;) ) więc mama poszła i z Tobim, i z Myszą :evil_lol: Quote
Nutusia Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 No jak to - przecież kobiety mają pierwszeństwo! ;) Quote
obraczus87 Posted July 10, 2012 Author Posted July 10, 2012 Pani niestety nie zadzwoniła do mnie. Napisała smsa, że będzie kontaktować się w połowie tego tygodnia. No nic, nie naciskam, zobaczymy czy sie odezwie do mnie. Quote
Akrum Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Coś mozolnie idzie sprawa spotkania tej Pani z Myszką... a szkoda. Quote
Nutusia Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Pani nie wie co traci... Chociaż jak wiadomo - w życiu różnie bywa. Quote
obraczus87 Posted July 11, 2012 Author Posted July 11, 2012 Moim skromnym zdaniem problemem jest mąż tej Pani.... Quote
3 x Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 znaczy Myszka potrzebuje nowych ogłoszeń? bo wiesz Marta, tymczasy są po to, żeby je oddawać :evil_lol: Quote
Nutusia Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 No to mąż tej pani nie wie co traci. Gdybym była jego żoną - krótka piłka - mnie by stracił też ;) Quote
obraczus87 Posted July 13, 2012 Author Posted July 13, 2012 PAni dzwoniła. Powiedziała, że dalej jest zainteresowana :) Dzwoniła ten inna Pani. O Myszce dowiedziała się od jakiejś znajomej :razz: ma porozmawiać z mężem, bo mąż jeszcze nie widział zdjęć Myszki (wyjechał i wraca chyba w pon). Dzisiaj byłam u wetki. Dała mi dla Myszki probiotyk (20zł). Mam Jej podawać przez 10 dni. Jeśli zapach z pyszczka będzie mniejszy to znaczyć będzie, że Myszka ma problem z jelitami. Nic powaznego, ale bedzie trzeba JEj podawac co 4 tygodnie przez 7 dni probiotyk. Jesli po probiotyku zapaszek nie zniknie, Myszkę czeka wizyta u weta i przegląd zębów ;) Dzisiaj Myszka obgryzła mi wszystkie guziki z mojej nowej pościeli.... :roll::mad: jestem na Nią obrażona :mad: Quote
Nutusia Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Dogadałaby się z naszą Gapcią - ta też odgryza wszystkie guziki i... maszynki od suwaków ;) No, no... może dojść do pojedynku o Myszonka - oby wygrał... NAJLEPSZY! :) Quote
obraczus87 Posted July 13, 2012 Author Posted July 13, 2012 Wyszłam z domu, schowałam pościel. To wredota ukradła moje krótkie spodenki i rozpracowała sznureczki które były w spodenkach :mad: Quote
obraczus87 Posted July 13, 2012 Author Posted July 13, 2012 Gdybyście słyszały o jakimś chętnym DS, które chce adoptować dużego psiaka, to pamiętajcie o Brutusie. Chłopak został zwrócony po 2 latach z DS... ma ogłoszenia cały czas ale nikt nie dzwoni :-( Quote
malagos Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='obraczus87']Moim skromnym zdaniem problemem jest mąż tej Pani....[/QUOTE] Ja już miałam przejścia z taką panią i jej mężem, pytali o 3 moje tymczasowe sunie i żadnej nie adoptowali - państwo na literę W. Quote
sylwija Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 ale z Myszki to niezły łobuziak -ona tak z nudów, czy złośliwie? Quote
Recommended Posts