Akrum Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 no to trzymamy dalej :) zaciskamy z całych sił :) a o tymczasa się nie martw - prędzej czy później i tak w Twoim domu wyląduje jakiś psiak w potrzebie, jak nie planowo, to niespodziewanie pojawi się znów na Twojej drodze, jak Myszolinka :) Quote
Ellig Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Myszolinka jest sliczna i domek juz tuz, tuz. Kciuki bede trzymala to "oczygwizdek" jak mowi Nutusia:) Quote
3 x Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 obraczus87 napisał(a): Tylko co ja zrobię jak Myszola oddam.... a TZ nie zgadza się na razie na tymczasa nowego... za bardzo to wszystko przeżywa... ach ten facet tja, gremlin też się nie zgadzał a Zorkę sam zapakował do bagaznika ;) Quote
Nutusia Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Nie tacy ci TZeci straszni jak się usiłują malować ;) Myszonku, miłego dnia! Quote
obraczus87 Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 TZ, TZ-tem.... najgorzej, że teściów nie da rady przekonać już.... ehhh. Marzy mi sie osobne mieszkanie :) W środe Deja będzie miała sterylkę. Jakis cud, że po tylu latach udało mi się przekonać ich do wykonania zabiegu.... Quote
Ellig Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 No i prosze jeszcze jeden pozytywny aspekt w sprawie dt dla Zojki:) Quote
Akrum Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 (edited) i co z domkiem dla Myszolka??a zapraszam do naszych kolejnych podopiecznych: DORA DIANA I FANTA Edited June 16, 2012 by Akrum Quote
Bonsai Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Ja dziś przyszłam z prośbą... Staram się o stypendium, żeby móc dalej pomagać, robiąc bezdomnym psom zdjęcia, tak jak robiłam do tej pory. Potrzebuję jednak sprzętu, który pozwoli mi na zrobienie jeszcze lepszych zdjęć, a także planuję szkolenia dla wolontariuszy dotyczące fotografowania psów do ogłoszeń. Moi rywale proszą o laptopy, kursy tańca w Brazylii... Spójrzcie proszę na moją aplikację i sami zadecydujcie, czy warta jest wsparcia. :) Proszę o głos - szczegóły w moim podpisie - wątek: http://www.dogomania.pl/forum/threads/228677. Quote
Akrum Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 no i nam obraczus87 porwali... nie ma jej, nie pojawia się na wątku.. pewnie schowała gdzieś Myszkę i się z nią zakamuflowała, bo nie chce oddać do DS :) Quote
Nutusia Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 To najbardziej prawdopodobna z prawdopodobnych wersji :) Quote
faith35 Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Warszawa i okolice! Prosimy o pomoc w szukaniu! www.dogomania.pl/forum/threads/228751 Quote
obraczus87 Posted June 29, 2012 Author Posted June 29, 2012 Przepraszam Was bardzo, bardzo, bardzo mocno, ale ostatnie tygodnie to było jedno wielkie zawirowanie u mnie :oops: Więcej napisze jutro, na spokojnie w domu, bo w pracy to urwanie głowy ciągle :) Jutro jest umówiona wizyta w sprawie Myszki. :) trzymajcie kciuki, bo.. teraz albo nigdy :) Tamci znajomi znajomych byli bardzo zainteresowani Myszką, ale... ktoś "przypadkiem" podrzucił im szczeniaka za ogrodzenie. Pewnie sąsiedzi się dowiedzieli, że chcą adoptowac psiaka i postanowili im w tym pomóc :roll: a na dwa psy nie mogą sobie pozwolić.... ponoć szczeniak ma podobne umaszczenie do Myszki ;) Quote
Akrum Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 ooooo obraczus87 wróciłaś - jednak nie zakamuflowałaś się nigdzie z Myszką :) Jutro będziemy zaciskać z całych sił :) Quote
obraczus87 Posted June 29, 2012 Author Posted June 29, 2012 Nie uciekłam nigdzie :) W zeszły weekend byliśmy na działce. Myszka pięknie jechała samochodem, siedziała sobie z tyłu i nawet nie chciała do nas przejść na przód :) Bała sie panicznie wejść do domku, bo tam nowe miejsce no i drewniania podłoga :) ale w efekcie weszła i szybko wyczaiła, gdzie stoi łóżko :evil_lol: na łóżku czuje się najbezpieczniej :evil_lol: Quote
Nutusia Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Skąd ja to znam, że łóżko jest oazą spokoju i bezpieczeństwa? ;) Za Myszola kciuki trzymamy, choć gdyby nie teraz, to "nigdy" też brzmi kusząco! :) Quote
Ellig Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 obraczus87 napisał(a): Jutro jest umówiona wizyta w sprawie Myszki. :) trzymajcie kciuki Trzymam mocno!:) Quote
obraczus87 Posted July 1, 2012 Author Posted July 1, 2012 Wizyta została przełożona na wtorek :) Quote
Nutusia Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 A mamy inne wyjście? ;) W ramach "rewanżu", zapraszam do naszej (a właściwie mojego Męża) nowej podopiecznej: http://www.dogomania.pl/forum/threads/228967-Becia-szkieletor-z-lasu?p=19318591#post19318591 Quote
obraczus87 Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 Nie macie innego wyjścia :evil_lol: Myszce cały czas brzydko pachnie z mordki... kamienia jako takiego nie ma... może ząb się jej psuje?? CZy coś z tym trzeba zrobić? jak sądzicie?? Jak mi ziewnie koło nosa, to fiołkami niestety nie zalatuje :evil_lol: Quote
Recommended Posts