Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no to trzymamy dalej :)
zaciskamy z całych sił :)

a o tymczasa się nie martw - prędzej czy później i tak w Twoim domu wyląduje jakiś psiak w potrzebie, jak nie planowo, to niespodziewanie pojawi się znów na Twojej drodze, jak Myszolinka :)

• Replies 945
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

obraczus87 napisał(a):

Tylko co ja zrobię jak Myszola oddam.... a TZ nie zgadza się na razie na tymczasa nowego... za bardzo to wszystko przeżywa... ach ten facet

tja, gremlin też się nie zgadzał
a Zorkę sam zapakował do bagaznika ;)

Posted

TZ, TZ-tem.... najgorzej, że teściów nie da rady przekonać już.... ehhh. Marzy mi sie osobne mieszkanie :)

W środe Deja będzie miała sterylkę. Jakis cud, że po tylu latach udało mi się przekonać ich do wykonania zabiegu....

• 2 weeks later...
Posted

Ja dziś przyszłam z prośbą... Staram się o stypendium, żeby móc dalej pomagać, robiąc bezdomnym psom zdjęcia, tak jak robiłam do tej pory. Potrzebuję jednak sprzętu, który pozwoli mi na zrobienie jeszcze lepszych zdjęć, a także planuję szkolenia dla wolontariuszy dotyczące fotografowania psów do ogłoszeń. Moi rywale proszą o laptopy, kursy tańca w Brazylii... Spójrzcie proszę na moją aplikację i sami zadecydujcie, czy warta jest wsparcia. :)

Proszę o głos - szczegóły w moim podpisie - wątek: http://www.dogomania.pl/forum/threads/228677.

Posted

no i nam obraczus87 porwali... nie ma jej, nie pojawia się na wątku..
pewnie schowała gdzieś Myszkę i się z nią zakamuflowała, bo nie chce oddać do DS :)

Posted

Przepraszam Was bardzo, bardzo, bardzo mocno, ale ostatnie tygodnie to było jedno wielkie zawirowanie u mnie :oops:

Więcej napisze jutro, na spokojnie w domu, bo w pracy to urwanie głowy ciągle :)

Jutro jest umówiona wizyta w sprawie Myszki. :) trzymajcie kciuki, bo.. teraz albo nigdy :)

Tamci znajomi znajomych byli bardzo zainteresowani Myszką, ale... ktoś "przypadkiem" podrzucił im szczeniaka za ogrodzenie. Pewnie sąsiedzi się dowiedzieli, że chcą adoptowac psiaka i postanowili im w tym pomóc :roll: a na dwa psy nie mogą sobie pozwolić.... ponoć szczeniak ma podobne umaszczenie do Myszki ;)

Posted

Nie uciekłam nigdzie :)

W zeszły weekend byliśmy na działce. Myszka pięknie jechała samochodem, siedziała sobie z tyłu i nawet nie chciała do nas przejść na przód :)

Bała sie panicznie wejść do domku, bo tam nowe miejsce no i drewniania podłoga :) ale w efekcie weszła i szybko wyczaiła, gdzie stoi łóżko :evil_lol: na łóżku czuje się najbezpieczniej :evil_lol:

Posted

Nie macie innego wyjścia :evil_lol:
Myszce cały czas brzydko pachnie z mordki... kamienia jako takiego nie ma... może ząb się jej psuje?? CZy coś z tym trzeba zrobić? jak sądzicie?? Jak mi ziewnie koło nosa, to fiołkami niestety nie zalatuje :evil_lol: