Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale Mysza biega, bezcenne a to jak sie wyleguje tez cune:)I te uszy:)

[video=youtube;X682rdihTRc]http://www.youtube.com/watch?v=X682rdihTRc&feature=endscreen&NR=1[/video]

• Replies 945
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='obraczus87']Eluniu, ślicznie dziękuję za wgranie filmików. :loveu::loveu::loveu:
Mnie się wczoraj nie udało.[/QUOTE]
Przepraszam ale sa tak fajne,ze nie moglam sie powstrzymac:)

Posted

[quote name='Ellig']Przepraszam ale sa tak fajne,ze nie moglam sie powstrzymac:)[/QUOTE]

Nie masz za co przepraszać :) ja sie bardzo ciesze, że je wgrałas, bo ja antytalent komputerowy nie umiałam tego zrobić :)

Posted

[quote name='mala_czarna']Obraczus, zrobimy taki myk!
Ja Ci Fokę, Ty mi Myszkę! :evil_lol:[/QUOTE]

Może i mogłybyśmy taki myk zrobić, ale.. Myszka zjadłaby inne psy :evil_lol:

Posted

Hihiiiii.... kamerzysta nie nadąża za... piorunem kulistym :) To zupełnie jak u nas ze zdjęciami. Mamy taki "wypasiony" aparat, że gdy chcemy zrobić zdjęcia w ruchu, w kadrze... nie ma psa. Jedyna metoda - robić zdjęcia jak... śpią:evil_lol:

Posted

Wczoraj TZ uprał dywan, który leży obok łóżka. Mysza wskakując na łóżko odbija się od tego dywanu.. no i wczoraj pojawił sie problem.
Brak dywanu dla Myszki oznaczał brak możliwości wskoczenia na łóżko :evil_lol: trzeba było królewnę brac na ręće i kłaść na łóżku :evil_lol:

A ile dzisiaj było radości jak dywan wrócił na swoje miejsce :loveu:

W ciągu najbliższych dni będę rzadziej wchodzić na dogo, dlatego wrzucam Wam najnowsze fotki Myszolca. Fotki wykonane dosłownie kilka minut temu :)
Nie są najlepszej jakości, ale.... ;)

Posted

majowa napisał(a):
czy aby na pewno chcecie jej szukac domku?:diabloti:

3 x napisał(a):
wiesz ze to pytanie jest poniżej pasa ? ;)

Zgadzam z tym, to cios poniżej pasa ;)

Akrum napisał(a):
Myszka jest śliczna i widać, że bardzo kochana :)

na prawdę nie ma telefonów z ogłoszeń?? po taką malutką sunieczkę??

Nie chciałam zapeszać. Ostatnio była rodzina zapoznać się z Myszką. Niestety Mysza ich tak obszczekała, że Panstwo nie chcieli mi uwierzyć, że sunia potrafi być miła i kochana, tylko czasami jazgocze :)

sylwija napisał(a):
cudowna jest :) wypieszczona wychuchana :) i widać i ze zdjęć, i z opisów, ze bystra i rezolutna z niej sunia

Bardzooo rezolutna ;)

zerduszko napisał(a):
Ależ wypiękniała :)

Miło mi czytac takie opinie ;) powiem dziś Myszce co o Niej piszecie :)

Wysłałam zdjęcia Myszki pewnej rodzinie - znajomi znajomych szukaja psiaka. Zobaczymy co z tego wyjdzie!!! :) może to będzie strzał w dziesiątkę ??:)

Posted

3 x napisał(a):
po dwóch latach ?
a sunie z Twojego podpisu po 2,5?
jacy ludzie się nieodpowiedzialni :(

musze sie poważnie zastanowic nad oddaniem Potworki ;)

Zojka - powód, alergia dziecka. Od 2 tyg czekam na zdjęcia. Nie ma kontaktu z DS.
Brutus - rodzinka uskuteczniała błędy w wychowywaniu psa, zostawiała otwarta bramę a potem wielkie zdziwienie, że pies znowu biega poza ogrodzeniem... porażka. O tyle o ile rodzina Zojki nie wykazuje agresji w stosunku do mnie, o tyle DS Brutka - wykazuje.

Lepiej nie oddawaj Zorki ;) zobaczysz na dobre Ci to wyjdzie :)