Ellig Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Ale Mysza biega, bezcenne a to jak sie wyleguje tez cune:)I te uszy:) [video=youtube;X682rdihTRc]http://www.youtube.com/watch?v=X682rdihTRc&feature=endscreen&NR=1[/video] Quote
Ellig Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 [video=youtube;etvQysyjJ3o]http://www.youtube.com/watch?v=etvQysyjJ3o&feature=channel&list=UL[/video] Quote
obraczus87 Posted May 22, 2012 Author Posted May 22, 2012 Eluniu, ślicznie dziękuję za wgranie filmików. :loveu::loveu::loveu: Mnie się wczoraj nie udało. Quote
Ellig Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 [quote name='obraczus87']Eluniu, ślicznie dziękuję za wgranie filmików. :loveu::loveu::loveu: Mnie się wczoraj nie udało.[/QUOTE] Przepraszam ale sa tak fajne,ze nie moglam sie powstrzymac:) Quote
obraczus87 Posted May 22, 2012 Author Posted May 22, 2012 [quote name='Ellig']Przepraszam ale sa tak fajne,ze nie moglam sie powstrzymac:)[/QUOTE] Nie masz za co przepraszać :) ja sie bardzo ciesze, że je wgrałas, bo ja antytalent komputerowy nie umiałam tego zrobić :) Quote
mala_czarna Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Obraczus, zrobimy taki myk! Ja Ci Fokę, Ty mi Myszkę! :evil_lol: Quote
obraczus87 Posted May 22, 2012 Author Posted May 22, 2012 [quote name='mala_czarna']Obraczus, zrobimy taki myk! Ja Ci Fokę, Ty mi Myszkę! :evil_lol:[/QUOTE] Może i mogłybyśmy taki myk zrobić, ale.. Myszka zjadłaby inne psy :evil_lol: Quote
agatamakowska6@wp.pl Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 a czy są jakieś telefony o Myszkę ? ona jest taka słodziutka :loveu: Quote
majowa Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 [quote name='obraczus87']Może i mogłybyśmy taki myk zrobić, ale.. Myszka zjadłaby inne psy :evil_lol:[/QUOTE] popatrz a nie wygląda :diabloti: Quote
Nutusia Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Hihiiiii.... kamerzysta nie nadąża za... piorunem kulistym :) To zupełnie jak u nas ze zdjęciami. Mamy taki "wypasiony" aparat, że gdy chcemy zrobić zdjęcia w ruchu, w kadrze... nie ma psa. Jedyna metoda - robić zdjęcia jak... śpią:evil_lol: Quote
obraczus87 Posted May 24, 2012 Author Posted May 24, 2012 Wczoraj TZ uprał dywan, który leży obok łóżka. Mysza wskakując na łóżko odbija się od tego dywanu.. no i wczoraj pojawił sie problem. Brak dywanu dla Myszki oznaczał brak możliwości wskoczenia na łóżko :evil_lol: trzeba było królewnę brac na ręće i kłaść na łóżku :evil_lol: A ile dzisiaj było radości jak dywan wrócił na swoje miejsce :loveu: W ciągu najbliższych dni będę rzadziej wchodzić na dogo, dlatego wrzucam Wam najnowsze fotki Myszolca. Fotki wykonane dosłownie kilka minut temu :) Nie są najlepszej jakości, ale.... ;) Quote
majowa Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 czy aby na pewno chcecie jej szukac domku?:diabloti: Quote
3 x Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 majowa napisał(a):czy aby na pewno chcecie jej szukac domku?:diabloti: wiesz ze to pytanie jest poniżej pasa ? ;) Quote
Akrum Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Myszka jest śliczna i widać, że bardzo kochana :) na prawdę nie ma telefonów z ogłoszeń?? po taką malutką sunieczkę?? Quote
Pyrdka Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Cudna jest Mycha. Brakiem telefonów z pewnościa się nie martwi;) Quote
Nutusia Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Oczka bystre i duże jak guziczki :) Śliczna jest. Brak telefonów jest co najmniej podejrzany! Quote
sylwija Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 cudowna jest :) wypieszczona wychuchana :) i widać i ze zdjęć, i z opisów, ze bystra i rezolutna z niej sunia Quote
obraczus87 Posted May 25, 2012 Author Posted May 25, 2012 majowa napisał(a):czy aby na pewno chcecie jej szukac domku?:diabloti: 3 x napisał(a):wiesz ze to pytanie jest poniżej pasa ? ;) Zgadzam z tym, to cios poniżej pasa ;) Akrum napisał(a):Myszka jest śliczna i widać, że bardzo kochana :) na prawdę nie ma telefonów z ogłoszeń?? po taką malutką sunieczkę?? Nie chciałam zapeszać. Ostatnio była rodzina zapoznać się z Myszką. Niestety Mysza ich tak obszczekała, że Panstwo nie chcieli mi uwierzyć, że sunia potrafi być miła i kochana, tylko czasami jazgocze :) sylwija napisał(a):cudowna jest :) wypieszczona wychuchana :) i widać i ze zdjęć, i z opisów, ze bystra i rezolutna z niej sunia Bardzooo rezolutna ;) zerduszko napisał(a):Ależ wypiękniała :) Miło mi czytac takie opinie ;) powiem dziś Myszce co o Niej piszecie :) Wysłałam zdjęcia Myszki pewnej rodzinie - znajomi znajomych szukaja psiaka. Zobaczymy co z tego wyjdzie!!! :) może to będzie strzał w dziesiątkę ??:) Quote
agatamakowska6@wp.pl Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 to kciuki już są za Myszolinę i domek dla niej oraz miejsce dla kolejnej bidziochy Quote
obraczus87 Posted May 25, 2012 Author Posted May 25, 2012 Własnie sie dowiedziałam, że Brutek wydany do adopcji prawie 2 lata temu wraca z adopcji.... http://www.dogomania.pl/forum/threads/186166-Brutusek-znowu-w-HOTELU-NIE!-Pojechał-do-swojego-domu!-Dziekuję-wszystkim-)-!! Quote
3 x Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 obraczus87 napisał(a):Własnie sie dowiedziałam, że Brutek wydany do adopcji prawie 2 lata temu wraca z adopcji.... http://www.dogomania.pl/forum/threads/186166-Brutusek-znowu-w-HOTELU-NIE!-Pojechał-do-swojego-domu!-Dziekuję-wszystkim-)-!! po dwóch latach ? a sunie z Twojego podpisu po 2,5? jacy ludzie się nieodpowiedzialni :( musze sie poważnie zastanowic nad oddaniem Potworki ;) Quote
obraczus87 Posted May 25, 2012 Author Posted May 25, 2012 3 x napisał(a):po dwóch latach ? a sunie z Twojego podpisu po 2,5? jacy ludzie się nieodpowiedzialni :( musze sie poważnie zastanowic nad oddaniem Potworki ;) Zojka - powód, alergia dziecka. Od 2 tyg czekam na zdjęcia. Nie ma kontaktu z DS. Brutus - rodzinka uskuteczniała błędy w wychowywaniu psa, zostawiała otwarta bramę a potem wielkie zdziwienie, że pies znowu biega poza ogrodzeniem... porażka. O tyle o ile rodzina Zojki nie wykazuje agresji w stosunku do mnie, o tyle DS Brutka - wykazuje. Lepiej nie oddawaj Zorki ;) zobaczysz na dobre Ci to wyjdzie :) Quote
Recommended Posts