Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

obraczus87 napisał(a):
My tak czy inaczej musimy kupić drzwi, dobrze, że mi o tym przypomniałaś :D

ja w sumie tez ;)
ale skoro nikogo nie trzeba separowac
to nie jest to zakup najpilniejszej potrzeby ;)
bez drzwi też jest ładnie

• Replies 945
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja i tak żyję w kłakach, bo zośka i lisio strasznie się sypią, a mi sie nie chce odkurzac codziennie, więc co za róznica...
poza tym uwielbiam ogrzewanie nerek ciepłym futerkiem :-)

słuchajcie, zapraszam na bazarek dla ONki po pseudo, może przy okazji wspomożenia BDT coś dla siebie znajdziecie.
http://www.dogomania.pl/forum/threads/226318-Eros-flirt-dyscyplina-i-zab%C3%B3jca-Dla-Dauli-wym%C4%99czonej-w-pseudo-Do-7-05-21-00

a tu dla Bojara

http://www.dogomania.pl/forum/threads/226320-DaVinci-Boticelli-Klimt-Dla-Bojara-zaspawanego-w-klatce-na-2-lata-Do-7-05-21-00

Posted

Bylam dzisiaj Z Myszą u doktora. Od 2 dni bardzo kaszle. Na początku myślałam, że Jej osobiste kudły przykleily sie do gardła
i je podrażniają, ale dzisiaj o 3 w nocy Myszka przez ok. 15 minut non-stop wypluwała płuca... :roll:

Mysza ma kaszel kennelowy :roll:
Na szczęście temperaturę ma w normie.

Dostała 3-dniowy antybiotyk plus zastrzyk przeciwzapalny.
W czwartek mam Jej zrobić zastrzyk z antybiotykiem.

JAk nie będzie poprawy to pojutrze mam iść po jakieś jeszcze leki.
Wizyta kontrolna w niedzielę.

Mam Jej podawać syropek i rutinoscorbin ;).

Na razie zapłaciłam 55zł za wszystko.

Dziękuję p.Doktor za zniżkę.

Posted

Zdrowiej Myszolino

co do kudłów moje szynszyle lenią sie ponoc niezauważalnie
ale prawie co rano wyciągam z oka szarą watę, nijak się tego nie da odkurzyc z dywanu, pomaga tylko szczotkowanie na kolanach

NAjwiększą niespodziankę Elmuś potrafi sprezentować TZtowi, uwielbia włązić pod poduszki i tam bobczy, tzn nie bobczy specjalnie bo tego nie kontroluje, ale jak siedzi dluzej w jednym miejscu to narobi górkę
TZ jak się kładzie ściąga okulary i bobki "znikaja" więc ich nigdy nie wywala z łózka a ja sie potem budzę z bobkiem we włosach

Najgorsze sa jednak bobkowe prezenty w butach ;) szczególnie jak mi się bardzo spieszy

Posted

majowa napisał(a):
Najgorsze sa jednak bobkowe prezenty w butach ;) szczególnie jak mi się bardzo spieszy

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

--------------------------------------------------------------------------

Pani zainteresowana Myszą napisała mi smsa, że odezwie sie po "majówce".

Acha, Mysza - wielka ogromna Mysza - waży 5100g :evil_lol: W końcu przekroczyła magiczne 5 kilogramów :evil_lol: ale musi uważać, bo powyżej 6kg już nie będzie nazywana mikropsiakiem :diabloti:

Posted

Biedna Myszolinka, ale tak to jest jak się za głośno dziamgocze ;)
5,10 - poważna waga... musza! :)
Za panią od sms-a trzymamy kciuki, żeby to była WŁAŚCIWA pani...

Posted

Nutusia napisał(a):
5,10 - poważna waga... musza! :)
Za panią od sms-a trzymamy kciuki, żeby to była WŁAŚCIWA pani...

nie musza a mysia waga ;)

Posted

Nutusia napisał(a):

Otóż to !!! :evil_lol:

Tina ma zapalenie oskrzeli, najprawdopodobniej od Niej się zaraziła wirusem...

A dziamgotanie nie pomaga w wyzdrowieniu ;)

Posted

obraczus87 napisał(a):
Vasco jest z Zielonki.

Ano jestem, ale na razie nic nie zwizytuję - nie dam rady, przepraszam. Odliczam dni do porodu - termin 16/05 i naprawdę już ledwo chodzę.

Posted

Witajcie :smile: Przepraszam, że nie w temacie... poszukuje pilnie osoby z Kałuszyna lub okolic która mogłaby dla nas sprawdzić jeden domek, który wydaje się b. fajny ale lepiej by ktoś to sprawdził osobiście :smile: Proszę o kontakt lub przekazanie dalej. Pozdrawiam

Posted

Vasco napisał(a):
Ano jestem, ale na razie nic nie zwizytuję - nie dam rady, przepraszam. Odliczam dni do porodu - termin 16/05 i naprawdę już ledwo chodzę.

Oj nie wiedziałam :) to już niedługo na świecie będzie Twoja dzidzia :) super!

ookami napisał(a):
Witajcie :smile: Przepraszam, że nie w temacie... poszukuje pilnie osoby z Kałuszyna lub okolic która mogłaby dla nas sprawdzić jeden domek, który wydaje się b. fajny ale lepiej by ktoś to sprawdził osobiście :smile: Proszę o kontakt lub przekazanie dalej. Pozdrawiam

Nawet nie wiem, gdzie jest Kałuszyn.

Posted

Pędzę do Dumki :)

--------------------------------------------------------------------------------------

"Dziamgocząca" Myszolińska czuje się już naprawdę dobrze. Dzisiaj zrobiłam Jej zastrzyk. Syropek też dostaje.

Po 6 rano miałam pobudkę. Mysza postanowiła się położyć na mojej... głowie :mad: ale na Nią nie sposób się złościć :loveu:
buziaki rozdaje, tańczy, wywraca się kołami do góry :loveu:

Pomiędzy Myszką a Deja jest już super.. ale niestety tylko na podwórku. I tak się bardzo z tego powodu cieszę. :) przynajmniej pobiegać moga razem.
Nad ich relacjami w domu pracuję cały czas.

Zdjęć niestety nie zrobiłam, bo cały czas siedzę nad mgr :angryy: już mi bokami wychodzi to pisanie.. ale jak mus to mus...

Posted

obraczus87 napisał(a):

Po 6 rano miałam pobudkę. Mysza postanowiła się położyć na mojej... głowie :mad: ale na Nią nie sposób się złościć :loveu:
.

hmm czy ona czasem nie ma coś wspólnego Z kotem?

Posted

Halo, halo! Ależ ja się wcale na Nią nie złoszczę :) mój TZ się ze mnie śmieje, a jednocześnie zazdrości Myszce, że Jej wolno bardzooo dużo ;)

3 miesiące temu zabrałam Myszkę z ulicy... Jak ten czas szybko leci....

Posted

Nutusia napisał(a):
Vasco - szczęśliwego rozwiązania! Majowe dzieciaczki są świetne - wiem z autopsji, choć to było 22 lata temu ;)

.....

Pewnie, że sa świetne, ja jestem majowym dzieciaczkiem :)

Posted

Dokładnie jak mój Synio - Bliźniaczek - gdyby się urodził dzień wcześniej, byłby Byczek.
Majóweczki - wszystkiego NAJLEPSZEGO dla wiosennych panieneczek :)