3 x Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 obraczus87 napisał(a):My tak czy inaczej musimy kupić drzwi, dobrze, że mi o tym przypomniałaś :D ja w sumie tez ;) ale skoro nikogo nie trzeba separowac to nie jest to zakup najpilniejszej potrzeby ;) bez drzwi też jest ładnie Quote
sleepingbyday Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 ja i tak żyję w kłakach, bo zośka i lisio strasznie się sypią, a mi sie nie chce odkurzac codziennie, więc co za róznica... poza tym uwielbiam ogrzewanie nerek ciepłym futerkiem :-) słuchajcie, zapraszam na bazarek dla ONki po pseudo, może przy okazji wspomożenia BDT coś dla siebie znajdziecie. http://www.dogomania.pl/forum/threads/226318-Eros-flirt-dyscyplina-i-zab%C3%B3jca-Dla-Dauli-wym%C4%99czonej-w-pseudo-Do-7-05-21-00 a tu dla Bojara http://www.dogomania.pl/forum/threads/226320-DaVinci-Boticelli-Klimt-Dla-Bojara-zaspawanego-w-klatce-na-2-lata-Do-7-05-21-00 Quote
obraczus87 Posted April 30, 2012 Author Posted April 30, 2012 Bylam dzisiaj Z Myszą u doktora. Od 2 dni bardzo kaszle. Na początku myślałam, że Jej osobiste kudły przykleily sie do gardła i je podrażniają, ale dzisiaj o 3 w nocy Myszka przez ok. 15 minut non-stop wypluwała płuca... :roll: Mysza ma kaszel kennelowy :roll: Na szczęście temperaturę ma w normie. Dostała 3-dniowy antybiotyk plus zastrzyk przeciwzapalny. W czwartek mam Jej zrobić zastrzyk z antybiotykiem. JAk nie będzie poprawy to pojutrze mam iść po jakieś jeszcze leki. Wizyta kontrolna w niedzielę. Mam Jej podawać syropek i rutinoscorbin ;). Na razie zapłaciłam 55zł za wszystko. Dziękuję p.Doktor za zniżkę. Quote
majowa Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Zdrowiej Myszolino co do kudłów moje szynszyle lenią sie ponoc niezauważalnie ale prawie co rano wyciągam z oka szarą watę, nijak się tego nie da odkurzyc z dywanu, pomaga tylko szczotkowanie na kolanach NAjwiększą niespodziankę Elmuś potrafi sprezentować TZtowi, uwielbia włązić pod poduszki i tam bobczy, tzn nie bobczy specjalnie bo tego nie kontroluje, ale jak siedzi dluzej w jednym miejscu to narobi górkę TZ jak się kładzie ściąga okulary i bobki "znikaja" więc ich nigdy nie wywala z łózka a ja sie potem budzę z bobkiem we włosach Najgorsze sa jednak bobkowe prezenty w butach ;) szczególnie jak mi się bardzo spieszy Quote
obraczus87 Posted April 30, 2012 Author Posted April 30, 2012 majowa napisał(a):Najgorsze sa jednak bobkowe prezenty w butach ;) szczególnie jak mi się bardzo spieszy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: -------------------------------------------------------------------------- Pani zainteresowana Myszą napisała mi smsa, że odezwie sie po "majówce". Acha, Mysza - wielka ogromna Mysza - waży 5100g :evil_lol: W końcu przekroczyła magiczne 5 kilogramów :evil_lol: ale musi uważać, bo powyżej 6kg już nie będzie nazywana mikropsiakiem :diabloti: Quote
Nutusia Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Biedna Myszolinka, ale tak to jest jak się za głośno dziamgocze ;) 5,10 - poważna waga... musza! :) Za panią od sms-a trzymamy kciuki, żeby to była WŁAŚCIWA pani... Quote
3 x Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Nutusia napisał(a):Biedna Myszolinka, ale tak to jest jak się za głośno dziamgocze ;) 5,10 - poważna waga... musza! :) Za panią od sms-a trzymamy kciuki, żeby to była WŁAŚCIWA pani... nie musza a mysia waga ;) Quote
obraczus87 Posted May 1, 2012 Author Posted May 1, 2012 Nutusia napisał(a):Biedna Myszolinka, ale tak to jest jak się za głośno dziamgocze ;) Otóż to !!! :evil_lol: Tina ma zapalenie oskrzeli, najprawdopodobniej od Niej się zaraziła wirusem... A dziamgotanie nie pomaga w wyzdrowieniu ;) Quote
obraczus87 Posted May 2, 2012 Author Posted May 2, 2012 Wpłynęło 55 zł z Klubu Baloniarek - na leczenie Myszolca. Bardzo dziekuję :loveu: Myszka czuje sie lepiej :) Postaram sie na dniach wrzucić nowe fotki :) Quote
Ellig Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Nowe fotki Myszki to dopiero bedzie przyjemnosc, dobrze,ze juz sie lepiej czuje:) Quote
malagos Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Poszukiwana osoba z Zielonki do wizyta pa dla psiaka ze Śląska! Znamy kogoś? Quote
obraczus87 Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 malagos napisał(a):Poszukiwana osoba z Zielonki do wizyta pa dla psiaka ze Śląska! Znamy kogoś? Vasco jest z Zielonki. Quote
Vasco Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 obraczus87 napisał(a):Vasco jest z Zielonki. Ano jestem, ale na razie nic nie zwizytuję - nie dam rady, przepraszam. Odliczam dni do porodu - termin 16/05 i naprawdę już ledwo chodzę. Quote
ookami Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Witajcie :smile: Przepraszam, że nie w temacie... poszukuje pilnie osoby z Kałuszyna lub okolic która mogłaby dla nas sprawdzić jeden domek, który wydaje się b. fajny ale lepiej by ktoś to sprawdził osobiście :smile: Proszę o kontakt lub przekazanie dalej. Pozdrawiam Quote
obraczus87 Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 Vasco napisał(a):Ano jestem, ale na razie nic nie zwizytuję - nie dam rady, przepraszam. Odliczam dni do porodu - termin 16/05 i naprawdę już ledwo chodzę. Oj nie wiedziałam :) to już niedługo na świecie będzie Twoja dzidzia :) super! ookami napisał(a):Witajcie :smile: Przepraszam, że nie w temacie... poszukuje pilnie osoby z Kałuszyna lub okolic która mogłaby dla nas sprawdzić jeden domek, który wydaje się b. fajny ale lepiej by ktoś to sprawdził osobiście :smile: Proszę o kontakt lub przekazanie dalej. Pozdrawiam Nawet nie wiem, gdzie jest Kałuszyn. Quote
Nutusia Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Vasco - szczęśliwego rozwiązania! Majowe dzieciaczki są świetne - wiem z autopsji, choć to było 22 lata temu ;) A przy okazji zaproszę do mojej kolejnej tymczasowiczki Dumki: http://www.dogomania.pl/forum/threads/226582-Dumka-po-%C5%BCyciowym-falstarcie-zaczyna-docenia%C4%87-uroki-dzieci%C5%84stwa-w-DT-u-Nutusi?p=19038506#post19038506 Quote
obraczus87 Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 Pędzę do Dumki :) -------------------------------------------------------------------------------------- "Dziamgocząca" Myszolińska czuje się już naprawdę dobrze. Dzisiaj zrobiłam Jej zastrzyk. Syropek też dostaje. Po 6 rano miałam pobudkę. Mysza postanowiła się położyć na mojej... głowie :mad: ale na Nią nie sposób się złościć :loveu: buziaki rozdaje, tańczy, wywraca się kołami do góry :loveu: Pomiędzy Myszką a Deja jest już super.. ale niestety tylko na podwórku. I tak się bardzo z tego powodu cieszę. :) przynajmniej pobiegać moga razem. Nad ich relacjami w domu pracuję cały czas. Zdjęć niestety nie zrobiłam, bo cały czas siedzę nad mgr :angryy: już mi bokami wychodzi to pisanie.. ale jak mus to mus... Quote
sylwija Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 obraczus87 napisał(a): Po 6 rano miałam pobudkę. Mysza postanowiła się położyć na mojej... głowie :mad: ale na Nią nie sposób się złościć :loveu: . hmm czy ona czasem nie ma coś wspólnego Z kotem? Quote
Nutusia Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Obraczus - czepiasz się! Myszka chce zadbać o Twój rozumek, ogrzać go, przesłać pozytywną energię, a ty się złościsz, że Ci na głowę wchodzi ;) Quote
obraczus87 Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 Halo, halo! Ależ ja się wcale na Nią nie złoszczę :) mój TZ się ze mnie śmieje, a jednocześnie zazdrości Myszce, że Jej wolno bardzooo dużo ;) 3 miesiące temu zabrałam Myszkę z ulicy... Jak ten czas szybko leci.... Quote
mmd Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Nutusia napisał(a):Vasco - szczęśliwego rozwiązania! Majowe dzieciaczki są świetne - wiem z autopsji, choć to było 22 lata temu ;) ..... Pewnie, że sa świetne, ja jestem majowym dzieciaczkiem :) Quote
Nutusia Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Byczek czy Bliźniaczek?... Ewa Marta też Majówka ;) Quote
mmd Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Nutusia napisał(a):Byczek czy Bliźniaczek?... Ewa Marta też Majówka ;) Bliźniaczek, ale z cechami Byczka :) Quote
Nutusia Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Dokładnie jak mój Synio - Bliźniaczek - gdyby się urodził dzień wcześniej, byłby Byczek. Majóweczki - wszystkiego NAJLEPSZEGO dla wiosennych panieneczek :) Quote
Recommended Posts