Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No, ba!
Mieszka teraz z Mika i Szają, zdecydowanie bardziej zadowolony, bo ma stałe towarzystwo - one trochę mniej, bo wolałyby w domu ;)

• 3 weeks later...
Posted

Portrecików ciąg dalszy ::):

Uploaded with ImageShack.us

a to nieostre, ale nie mogłam sie oprzeć - taki słodziak ::):

Kaktek linieje na potęgę, ale lubi się "skubac" ::): Na spacerach jest cudnym kompanem, ale jak wyczuja z Szają zwierzynę - ja wysiadam :panna:

• 2 weeks later...
Posted

Nie bardzo rozumiem pytanie... na jajkiej podstawie twierdzisz, ze psy "są zakuwane łańcuchami"?
U mnie żaden pies nie stoi na łańcuchu, maja kojce, maja wybiegi, różne podesty na wybiegach... chodzą na spacery, biegają w zaprzęgu... "zakuwane łańcuchami"??? to jakiś żart?

• 1 month later...
Posted

Przyzwyczajcie się, xxxx tak ma, ze zadaje dziwne pytania ;)
Kaktus piękny, też mamy jednego Kaktusa w domu, miał być Tyfus, ale zmutował ;) Nie mogę nic dla pięknego zrobić, ale ślad zostawiam, bo fotki po prostu cudowne, a model powalający :)

Posted

No, było by miło ;) Uwielbiam malamuty, haszczaki, samoyedy i inne północniaki, a do tego psy pierwotne i każda ilość zdjęć mile widziana :) Sama nie mogę wziąć (w tej chwili z psów mam trzy szczury), więc to takie troszkę lizanie przez szybkę, ale chociaż tyle :)

Posted

longue napisał(a):
Hmmm też nie rozumiem tego pytania

nie wiem czy nie chodzi o to, że na twoich zdjeciach czasami widać kołek i pies stoi przywiązany do niego - ale zazwyczaj każdy wie że to tylko do zdjecia :)