figa33 Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 bardzo się cieszę ,że Promyczek uratowany Quote
Agula99 Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 ulka 1108 napisał(a):czy jest jakieś konto dla Promyczka Na razie Promyczek jest pod dobrą opieką i jedzonka mu nie brakuje. W razie operacji lub pokrycia innych kosztów, będziemy prosić o pomoc, ale dziękujemy za zainteresowanie. Quote
Dzika_Figa Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 AAA czyli łapki powoli wracają do normy! Super!!! Oby tak dalej! Quote
Irka Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 figa33 napisał(a):bardzo się cieszę ,że Promyczek uratowany chciałabym się i ja tak cieszyć - od jest na razie tylko w ciepłym miejscu umieszczony - do uratowania jeszcze długa droga .... Właśnie na wizycie była nasza Pani Doktor - dziś odtajał i można więcej go myła "pobadać". Ma około 6-7 lat i jest rzeczywiście skrajnie wygłodzony. Ale ponieważ zabiera się żwawo za jedzenie i myć się zaczyna i sobą interesować to dobry znak. Dostaje teraz mega-bombę kroplówę z pysznościami w srodku :multi: i jeśli to będzie jedyny powód to może jest szansa, że sie podniesie. Niestety zdjęcie konieczne - jutro koło 11 jadę z nim bo układ kośćca tyłu niezbyt modelowy. Pani Nasza Doktor nie chciała spekulować - jutro się okaże. I wtedy - jeśli by trzeba na operację - będziemy myśleć o składce. Cieszę się, że są osoby co chcą pomóc. na razie koszty są niewielkie - Nasza Pani Dokror też człowiek wielkiego serca - i dajemy radę, przy środkach jakie mamy. Agula wklei zdjęcia - ja dalej nie wiem jak :niewiem: Quote
barb Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Irka bardzo dziękujemy Ci za opiekę nad Promyczkiem. Czekamy na dalsze wieści po zrobieniu rtg. Gdyby okazało się , ze potrzebna jest skladka napisz na wątku. Prośba do Beci żeby informację o możliwości przekazania 1% podatku dla Przytuliska wkleiła też na wątku Promyczka. Quote
Becia66 Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 barb napisał(a): Prośba do Beci żeby informację o możliwości przekazania 1% podatku dla Przytuliska wkleiła też na wątku Promyczka. Dzięki uprzejmosci RSOZ / subkonto / znowu w tym roku mamy możliwość zebrać pieniążki 1% na nasze przytulisko. W zeszłym roku celem był zakup boksów, w tym roku zbieramy na cele bieżące tzn. jeśli będzie trzeba to dokupimy kolejny boks lub budy, na badania i leczenie psów bo niejednokrotnie wet.Justynka robi to na koszt własny lub my finansujemy dzięki waszej pomocy, po prostu będziemy je wydatkować wg bieżących potrzeb. Żeby pieniążki dotarły do nas, w rubryce ,,cel szczegółowy'' musi być wpis, że na ,, Przytulisko Boguchwała.'' Wszystkim którzy chcą wspomóc nasze przytulisko z góry serdecznie dziękujemy i zapewniamy, że powierzone nam środki zostaną wykorzystane uczciwie i w należyty sposób. Quote
iwoniam Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 dobrze, ze macie szansę uzbierać troszkę dla psinek.. Becia66 napisał(a):Dzięki uprzejmosci RSOZ / subkonto / znowu w tym roku mamy możliwość zebrać pieniążki 1% na nasze przytulisko. W zeszłym roku celem był zakup boksów, w tym roku zbieramy na cele bieżące tzn. jeśli będzie trzeba to dokupimy kolejny boks lub budy, na badania i leczenie psów bo niejednokrotnie wet.Justynka robi to na koszt własny lub my finansujemy dzięki waszej pomocy, po prostu będziemy je wydatkować wg bieżących potrzeb. Żeby pieniążki dotarły do nas, w rubryce ,,cel szczegółowy'' musi być wpis, że na ,, Przytulisko Boguchwała.'' Wszystkim którzy chcą wspomóc nasze przytulisko z góry serdecznie dziękujemy i zapewniamy, że powierzone nam środki zostaną wykorzystane uczciwie i w należyty sposób. Quote
Becia66 Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 ale z niego chudzinka, serce się kraje...:shake: Quote
SZPiLKA23 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Teraz moze byc mu tylko lepiej, bo do rowu to na pewno nie wroci Quote
karolciasz28 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Promyczku nowy dzień, nowe nadzieje dla ciebie bidaku. Quote
Becia66 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Promyczek pewnie teraz w Rzeszowie na badaniach... Oby nie miał żadnych złamań. :roll: Quote
Irka Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Przed chwilą zgasł Promyk. Przez Tęczowy Most na rękach go zaniosłam na drugą stronę .... nie jestem w stanie pisać teraz, napiszę potem Quote
Becia66 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 (edited) Czuję się rozbita, tak mi przykro, żegnaj piesku.....:-(:-(:-(:-(:-( Irka ściskam cię mocno. Edited February 6, 2012 by Becia66 Quote
ulka 1108 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 nie mogę uwierzyć, przecież było już troszkę lepiej, co się stało ? Quote
SZPiLKA23 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 :placz::placz::placz: mialo byc lepiej.... moze wlasnie tak :-( Quote
majuska Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 wierzyłam, że będzie lepiej............tak mi przykro Promyczku[*]:-(:-( Reniu:glaszcze: Quote
Dzika_Figa Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 A tak wierzyłam, że będzie dobrze... Przynajmniej te ostatnie chwile był w cieple, otoczony dobrymi ludźmi... Biegaj Promyczku radośnie w słoneczku na prostych, mocnych łapach [*] Irka... trzymaj się Quote
Roszpunka Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Promyczku... do zobaczenia... Odszedłeś kochany, na ciepłych troskliwych rękach. ................................................ Quote
figa33 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 (edited) a tego skur... co go tak potraktował ,że pies przymarzł w rowie , to mu po chrześcijańsku wszystkiego najgorszego życzę kochana Irko :calus: śpij psiaczku , nic Cię już nie boli :candle: Edited February 6, 2012 by figa33 Quote
barb Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Irka napisał(a):Przed chwilą zgasł Promyk. Przez Tęczowy Most na rękach go zaniosłam na drugą stronę .... nie jestem w stanie pisać teraz, napiszę potem Nie takich wieści się tu dziś spodziewałam... :-(:-(:-( Quote
Lucyja Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Nie udało się Promyczkowi [*] ....... :( :( Quote
Recommended Posts