Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 148
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ulka 1108 napisał(a):
czy jest jakieś konto dla Promyczka

Na razie Promyczek jest pod dobrą opieką i jedzonka mu nie brakuje. W razie operacji lub pokrycia innych kosztów, będziemy prosić o pomoc, ale dziękujemy za zainteresowanie.

Posted

figa33 napisał(a):
bardzo się cieszę ,że Promyczek uratowany

chciałabym się i ja tak cieszyć - od jest na razie tylko w ciepłym miejscu umieszczony - do uratowania jeszcze długa droga .... Właśnie na wizycie była nasza Pani Doktor - dziś odtajał i można więcej go myła "pobadać". Ma około 6-7 lat i jest rzeczywiście skrajnie wygłodzony. Ale ponieważ zabiera się żwawo za jedzenie i myć się zaczyna i sobą interesować to dobry znak. Dostaje teraz mega-bombę kroplówę z pysznościami w srodku :multi: i jeśli to będzie jedyny powód to może jest szansa, że sie podniesie. Niestety zdjęcie konieczne - jutro koło 11 jadę z nim bo układ kośćca tyłu niezbyt modelowy. Pani Nasza Doktor nie chciała spekulować - jutro się okaże. I wtedy - jeśli by trzeba na operację - będziemy myśleć o składce. Cieszę się, że są osoby co chcą pomóc. na razie koszty są niewielkie - Nasza Pani Dokror też człowiek wielkiego serca - i dajemy radę, przy środkach jakie mamy. Agula wklei zdjęcia - ja dalej nie wiem jak :niewiem:

Posted

Irka bardzo dziękujemy Ci za opiekę nad Promyczkiem. Czekamy na dalsze wieści po zrobieniu rtg. Gdyby okazało się , ze potrzebna jest skladka napisz na wątku.

Prośba do Beci żeby informację o możliwości przekazania 1% podatku dla Przytuliska wkleiła też na wątku Promyczka.

Posted

barb napisał(a):

Prośba do Beci żeby informację o możliwości przekazania 1% podatku dla Przytuliska wkleiła też na wątku Promyczka.

Dzięki uprzejmosci RSOZ / subkonto / znowu w tym roku mamy możliwość zebrać pieniążki 1% na nasze przytulisko. W zeszłym roku celem był zakup boksów, w tym roku zbieramy na cele bieżące tzn. jeśli będzie trzeba to dokupimy kolejny boks lub budy, na badania i leczenie psów bo niejednokrotnie wet.Justynka robi to na koszt własny lub my finansujemy dzięki waszej pomocy, po prostu będziemy je wydatkować wg bieżących potrzeb.
Żeby pieniążki dotarły do nas, w rubryce ,,cel szczegółowy'' musi być wpis, że na ,, Przytulisko Boguchwała.''
Wszystkim którzy chcą wspomóc nasze przytulisko z góry serdecznie dziękujemy i zapewniamy, że powierzone nam środki zostaną wykorzystane uczciwie i w należyty sposób.

Posted

dobrze, ze macie szansę uzbierać troszkę dla psinek..

Becia66 napisał(a):
Dzięki uprzejmosci RSOZ / subkonto / znowu w tym roku mamy możliwość zebrać pieniążki 1% na nasze przytulisko. W zeszłym roku celem był zakup boksów, w tym roku zbieramy na cele bieżące tzn. jeśli będzie trzeba to dokupimy kolejny boks lub budy, na badania i leczenie psów bo niejednokrotnie wet.Justynka robi to na koszt własny lub my finansujemy dzięki waszej pomocy, po prostu będziemy je wydatkować wg bieżących potrzeb.
Żeby pieniążki dotarły do nas, w rubryce ,,cel szczegółowy'' musi być wpis, że na ,, Przytulisko Boguchwała.''
Wszystkim którzy chcą wspomóc nasze przytulisko z góry serdecznie dziękujemy i zapewniamy, że powierzone nam środki zostaną wykorzystane uczciwie i w należyty sposób.

Posted

Przed chwilą zgasł Promyk. Przez Tęczowy Most na rękach go zaniosłam na drugą stronę .... nie jestem w stanie pisać teraz, napiszę potem

Posted

A tak wierzyłam, że będzie dobrze... Przynajmniej te ostatnie chwile był w cieple, otoczony dobrymi ludźmi...
Biegaj Promyczku radośnie w słoneczku na prostych, mocnych łapach [*]
Irka... trzymaj się

Posted (edited)

a tego skur... co go tak potraktował ,że pies przymarzł w rowie , to mu po chrześcijańsku wszystkiego najgorszego życzę
kochana Irko :calus:
śpij psiaczku , nic Cię już nie boli

• :candle:

• Edited by figa33
    Posted

Irka napisał(a):
    Przed chwilą zgasł Promyk. Przez Tęczowy Most na rękach go zaniosłam na drugą stronę .... nie jestem w stanie pisać teraz, napiszę potem

Nie takich wieści się tu dziś spodziewałam...
    :-(:-(:-(