Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Przed sylwestrem do przytuliska w Glinnie trafił ok. 2 letni śliczny psiak. Takiej mieszanki jeszcze nie widziałam. Wy cioteczki pewno też nie. Jest to labrador pomieszany z beaglem. Weterynarz dopatrzył się również cech posokowca:lol: Chłopak przesiedział w kojcu całe 2 długie dni. Dobra dusza zlitowała się i zabrała psiaka do dt. Nie jest to dom dogomaniacki. Poproszone zostałyśmy o pomoc w znalezieniu domu.
Stąd ten wątek.
Rodzina która chwilowo przygarnęła psiaka nie moze na state zatrzymać Bruna. Mają już psa i koty.
Psiak jest bardzo ułożony. Sygnalizuje swoje potrzeby. Ładnie dogaduje się z innymi zwierzętami. Bruno jest na karmie dla psów z wrażliwym przewodem pokarmowym.

Edited by Pyrdka
  • Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jaki śliczny piesek :) Super połączenie: labrador i beagle :)

Mam pytanko, czy miał już szczepienia i czy był kastrowany? Chodzi mi o to czy mamy zbierać pieniądze.
Przydałby się fajny tekst i możemy lecieć z ogłoszeniami.

Posted

Mam tylko nadzieję, że nie będą się o niego biły te "odpowiedzialne" domy, które nawet nie znają znaczenia tego słowa :angryy: Już u jednych takich osób był, teraz należy mu się cudowny domek :razz:

Posted

jestem już i ja :)

psiak musi znaleźć cudowny DS, bo na to zasługuje.
A oto krótki opis psiaka, jaki dostałam z DT:
-piesek ok 2 lata,średniej wielkosci
-bardzo towarzyski
-toleruje inne psy i koty
-przyjaznie nastawiony do ludzi
-lubi długie spacery, ładnie chodzi na smyczy
- w domu zachowuje czystość
-spragniony czułości i towarzystwa człowieka

Posted

Pyrdka napisał(a):
Miałam bardzo fajny telefon od pani z Poznania.Nic więcej nie piszę, aby nie zapeszyć.

No to czekam na wieści :) Może to właśnie TEN domek :)

Posted

A gdzie on teraz jest? Bo jak gdzieś blisko, to ja z chęcią zrobię mu parę fotek:) I może domek się znajdzie szybciej?? A może jednak ta pani się odezwie??? Czekamy na sygnał!:)