Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 243
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='orzeszko']Postaram się końcem tygodnia bo narazie krucho z czasem a jak już jestem w domu to Baca leży rozwalony na środku pokoju i spi.[/QUOTE]

Cioteczki,Baca leży rozwalony i śpi, jak jego pan wraca:mad:.A gdzie merdenie ogonem na powitanie:mad:Oj Baca.prawdziwy "góral niskopienny" z ciebie :cool3::cool3::cool3:wychodzi

• 1 month later...
Posted

Długo nas nie było, ale to z powodu braku czasu. Właśnie Baca się szykuje do mycia podwozia bo wszystko rozmarzło a on strasznie lubi biegać akurat tam gdzie jest najwięcej błota. Udalo się dowieźć Bacę na szczepienie nawet gładko poszło, teraz już sam do auta wsiada bez oporów. A tak poza tym śpi ,je,biega dookoła domu i szczeka na wszysto co się ruszy i śpi ,je,biega dookoła domu i szczeka na wszysto co się ruszy i tak dzień w dzień - tak w sumie to sam bym tak chciał już nawet moge i biegać dookoła domu i się wydzierać byle tak łatwo dni mijały :).

Posted

Fajnie ma :) Jeszcze pomiędzy spaniem, jedzeniem, bieganiem, i szczekaniem na pewno jest mizianie :p
Nie uwierzę, będąc na miejscu Bacusia nie zacząłbyś od tego ostatniego :diabloti:

A jak Baca do dzidziusia?

Posted

Baca z synem to juz kolesie są, ostatnio Baca nawet udostepnil mu do zabawy trochę miejsca w swoim błocie. Bawią się już razem w domu, bo na zewnątrz Baca na początku nie ma czasu bo musi obsikać ogrodzenie na całej długości, bez względu na to że je obsikiwał dzień wcześniej.

• 1 month later...
Posted

Aktualnie więcej pzrebywa w domu, narazie. Na spacer chodzi na smyczy nawet po ogrodzie bo wlaśnie szykuje się przebudowa ogrodzena i są małe braki siatki. A coś czuję że Baca bardzo szybko by je znalazł a wtedy to terenu do zwiedzania by było. A zresztą majstry od ogrodzenia mówiły że nie robią jak on biega :)

Posted

orzeszko napisał(a):
Aktualnie więcej pzrebywa w domu, narazie. Na spacer chodzi na smyczy nawet po ogrodzie bo wlaśnie szykuje się przebudowa ogrodzena i są małe braki siatki. A coś czuję że Baca bardzo szybko by je znalazł a wtedy to terenu do zwiedzania by było. A zresztą majstry od ogrodzenia mówiły że nie robią jak on biega :)

A to majstry wymówkę sobie znaleźli,żeby nie robić.Ehh..Bacuś goń majstrów do roboty, niech nie wydziwiają.

Posted

W pierwszy dzień jak przyszli Baca spał koło auta, a oni nie wiedzieli że jest pies koło domu i jeden z nich mało na niego nie wlazł. Od tego czasu Bacy ten chłop nie pasuje i łaził za nim i sie wydzierał, więc był w strachu nic nie robił tylko sie oglądał za siebie. Jakiś taki przestraszony :)

Posted

Tylko żeby im jedzenia nie kradł,bo będzie majstrów trzeba żywić.:evil_lol:
No to Bacuś już gospodarz całą gębą:lol:
Orzeszko, a jak już skończycie te remonty, to wstawisz jakięś fotki,cioteczki bardzo proszą.Baca to moje oczko w głowie od początku,szczególnie,że sama miałam podhalana z "tego samego źródła":razz:

Posted

Zaraz jak tylko powstanie nowe ogrodzenie to porobimy zdjęcia i postaram się jak naszybciej wstawić. Dzisiaj było palenie gałęzi po wycince drzew, Bacy bardzo podobał się dym do czasu kiedy chciał go zjeść i od tego czasu jakis taki upalony chodzi :). Chyba się przekonał że to nie jadalne jest.
Szkoda że narazie nie może pobiegać sam za dużo tylko wtedy jak któreś z nas jest z nim na zewnatrz, bo boję się że zaraz znajdzie jakieś braki w siatce i zacznie zwiedzać całą wioskę.

• 1 month later...
Posted
Posted

Futro ma białe bo to jest Baca samoczyszczący, w jeden dzień cały z błota po kopaniu rowu a za 2 dni zpowrotem czysty. Pewnie potajemnie chodzi do sąsiada na prysznic, bo w domu nie bierze, raczej stroni od wody którą widzi gdzie indziej niż w misce :)

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Powitać wszystkich :)
Czy ktoś jest ciekawy jak się ma Baca?
Tak się złożyło, że trasa naszego Wspólnego Spaceru - Psy I My! wiodła dróżką przy której mieszka Bacuś. No i jakże bym mogła inaczej (skoro wizytę robiłam) zalukałam przez ogrodzenie i to co tam zobaczyłam było widokiem wstrząsającym...
Piękny, śnieżnobiały, zadbany, wyczesany i co najważniejsze szczęśliwy Bacuś! :loveu: piękny jest!:loveu: