Jump to content
Dogomania

Kundel bury... taki zwykly, najzwyklejszy.... ma DS!!!

Recommended Posts

Posted

no, szalenstwo (gdy jestem w domu) pojawia sie ok. 10:00 i potem roznie, 17:00 lub standardowa godzina FRAPowania - 19:00. Wczoraj niestety z zabawy wywiazala sie walka, a zena moja nie skutkowalo krzykniecie i klasniecie (jest strasznie zawzieta), wkroczylam, psy cale i po chwili sie "calowaly", oberwalam natomiast ja, moja demonica wbila kly w moja noge, ciekawie nie jest, ale cos za cos, prawda? ;)

Posted

Odwiedzam Suflecika i za jutro kciuki trzymam!!!Zdjęcia wysłałam Kamilko aż trzy, bo wszystkie śliczne i ciężko było, mi wybrać.Każde inne i wszystkie naj.Napisałam pani Kasi, żeby sama podejrzała, które najlepiej się nada.Idę nyny, pracowity dzień dziś miałam....

Posted

ano kochany... dwa telefony, jeden do budy, drugi buda + kojec, dla drugich Panstwa moze jakiegos znajde, o ile ponownie sie odezwa, bo Sufleta do budy nie dam

Posted

[quote name='Kama83']pojawila sie pewna szansa dla Sufleta... nie chce na razie nic zapeszac, a was prosze o trzymanie kciukow, powinno sie wyjasnic do konca tygodnia[/QUOTE]

:kciuki::kciuki: Trzymam kciuki za Suflecika :cool3:

Posted

[quote name='Kama83']pojawila sie pewna szansa dla Sufleta... nie chce na razie nic zapeszac, a was prosze o trzymanie kciukow, powinno sie wyjasnic do konca tygodnia[/QUOTE]

Bardzo mocno zaciskam i same dobre myśli wysyłam...

Posted

Zaglądam do Suflecika, ale nie traćmy nadzieii, to młody, śliczny piesek i zdrowy...Czy ma wydarzenie na FB?Nie umiem zrobić, ale może zagląda ktoś, kto potrafi.Jeszcze można kogoś poprosić.

Posted

Kama83
Możesz coś więcej napisać o piesku?
Wielkość, czy jest wykastrowany? Jak znosi wysoką aktywność fizyczną ( rower), bo pływać lubi :) to zauważyłem.

Wygląda na zdjęciach jak brat bliźniak mojej Alfy

Posted

Syla - ma wydarzenie.
blackraven, kastrowany, zabawowy, dobrze znosi aktywnosc ... ale byc moze to info nie bedzie potrzebne
wlasnie mialam dzis telefon (spozniony), ze sie zdecydowali, potrzebuja jeszcze kilka dni na przeprowadzke, zeby chlopaka nie rzucac z mieszkania, do mieszkania :))))))))
normalnie jestem szczesliwa :) oby teraz nic juz sie nie wydarzylo :)
dodam: kamienica z ogrodkiem i nowym Panem Sufleta ma byc brat (i jego zona) p. weterynarz, u ktorej z nim bylam -tak wiec, zapowiada sie super :) czekam na detale o przeprowadzce

Posted (edited)

[quote name='Kama83']no, nie w mojej, ja poprostu poszlam z nim do weta, obejrzec, zaszczepic ;) spodobal sie p. weterynarz i bedzie u jej brata :)[/QUOTE]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No to widać, jak ja doskonale potrafię czytać, ze zrozumieniem :evil_lol: Bardzo się cieszę, szczęściem Suflecika :lol:

Edited by Syla
  • 2 weeks later...
Posted

[quote name='Kama83']w piatek Pan Suflet oficjalnie zamieszkal w swoim domu :) pierwsze sygnaly bardzo pozytywne :)

No i oby tak już zostało ! :)

PILNIE POSZUKUJEMY DT DLA ZUMBY - SUNIA POTRZEBUJE MIEJSCA GDZIE DOJDZIE DO SIEBIE PO OPERACJI ŁAPY !

Tutaj event na FB udostępniajcie proszę, może ktoś się odezwie !: KLIK !

Oto Zumba :loveu: