omry Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 (edited) Psy przebywają w Stargardzkim schronie. Nie ma możliwości wzięcia ich na DT, można je tylko ogłaszać. Sunia w ciąży. Podobno ktoś ją wziął, uciekła, zaszła i wróciła do schronu. Już nikt się po nią nie zgłosił. Ma trzy lata, jest bardzo kochana, cieszy się do człowieka, liże po rękach. Barnaba, piękny duży rudy malamut. Zdjęcia nie oddają jego piękności. Cieszy się do człowieka, ale do obcych nie jest zbyt wylewny. Ma koło 3 lat. Nie jest wykastrowany. Chudy, trafił do schronu skrajnie wychodzony i tak już zostało. Ma 1,5 roku i wielki smutek w oczach. Garnie się do ludzi. Spokojna, czteroletnia suczka. Liże po rękach i pragnie człowieka. Duży haszczak Jogi, jeden z ulubieńców schroniska. Jest piękny, bezkonfliktowy, kocha ludzi, liże po rękach. Ma przepiękne błękitne oczy, jest czarno biały. Wykastrowany, dorosły, pewnie koło 3 lat. Sunia, Brenda. 1,5 roku, spokojna, przyjacielska. Czarno biały samiec Pit. 3 lata, niewykastrowany. Cieszy się do człowieka, liże po rękach. Może ktoś się zakocha? :( Edited February 4, 2012 by omry Quote
Enigma79 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Wchodząc na ten wątek byłam pewna, że został założony dla jednego psa tej rasy.... Moda widać przemija :( Piękne psy,oby ktoś się w nich zgodnie z życzeniem Zakładającej wątek zakochał. Quote
BajUla Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Enigma79 napisał(a):Wchodząc na ten wątek byłam pewna, że został założony dla jednego psa tej rasy.... Moda widać przemija :( Piękne psy,oby ktoś się w nich zgodnie z życzeniem Zakładającej wątek zakochał. Dokładnie tak samo pomyślałam:shake:...Przez myśl by mi nie przeszło, że ich tam tyle...:shake: Wspaniałe psy, wyglądają dobrze, jeżeli można tak powiedzieć...Futra im życie ratują, w te mrozy mają więcej szczęścia od towarzyszy niedoli. A sunia z pierwszej fotki to już taka mocno grubaśna. Moda...:shake: Oby miały dużo szczęścia. Quote
omry Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 Dziękuję za obecność. Dodałam zdjęcia z telefonu reszty haszczaków. Mam nadzieję, że się nie pomyliłam i dobrze podpisałam psiaki.. Quote
Haszczakowe_Love Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Biedna psiaki ; ( Gdybym nie mogła zaadoptować Sybira to na pewno zaadoptuje jakiegoś psiaka ze Szczecińskiego Schroniska. Quote
Joanna K. Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 O rany !!! Jestem w szoku.Ja tych psiaków nie widziałam w schronie w sobotę. :( Kiedy były robione te zdjęcia ? Tam jest tylko jeden pies husky... Quote
omry Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 Joanna K. napisał(a):O rany !!! Jestem w szoku.Ja tych psiaków nie widziałam w schronie w sobotę. :( Kiedy były robione te zdjęcia ? Tam jest tylko jeden pies husky... Zdjęcia robione były w lutym, w dzień utworzenia wątku. Quote
Joanna K. Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 omry napisał(a):Zdjęcia robione były w lutym, w dzień utworzenia wątku. Rozumiem.Sorki, myślałam że to nowy wątek. Teraz trzeba dokładnie sprawdzić które psy są nadal w schronisku. Quote
omry Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 mariamc napisał(a):Omry, co z tą sunią szczenną? Nie mam pojęcia, nie byłam tam dawno. Quote
Recommended Posts