:: FiGa :: Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Niesamowite przeróbki, niesamowite zdjęcia - niesamowita galeria :mdleje: Uwielbiam dogi :loveu: Quote
Morskie Oko Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Niesamowite przeróbki, niesamowite zdjęcia - niesamowita galeria :mdleje: Uwielbiam dogi :loveu: Dzięki FIGA!!! (a może chcesz jednego???) Ale mnie tą Patusią wzruszylaś!!! Ja nazywam się Patrycja, co prawda "Patusią" bywam rzadko ;) , ale Patunią byłam cale wczesne dzieciństwo :p Niesamowite jest pomaganie innym, ratowanie słabszych, bezbronnych... Mam dla takich ludzi wielki szacunek! Ostatnio pomogłam uratować pewną zagłodzoną suczkę - (mieszkała u mnie 9dni i pojechała do nowego domku i teraz ma się świetnie) - i poznałam smak "radości z dawania", jakie to wspaniałe uczucie, jak się zrobi coś DOBREGO. Ja zrobilam to raz, inni robią to ciągle! Super!!! Pozdrawiam!!! Quote
:: FiGa :: Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 [quote name='Morskie Oko']Dzięki FIGA!!! (a może chcesz jednego???)No jasssne że chcę :multi: Tylko gdzie ja go przed rodzicami schowam? :hmmmm: [quote name='Morskie Oko'] Ale mnie tą Patusią wzruszylaś!!! Ja nazywam się Patrycja, co prawda "Patusią" bywam rzadko ;) , ale Patunią byłam cale wczesne dzieciństwo :p Niesamowite jest pomaganie innym, ratowanie słabszych, bezbronnych... Mam dla takich ludzi wielki szacunek! Ostatnio pomogłam uratować pewną zagłodzoną suczkę - (mieszkała u mnie 9dni i pojechała do nowego domku i teraz ma się świetnie) - i poznałam smak "radości z dawania", jakie to wspaniałe uczucie, jak się zrobi coś DOBREGO. Ja zrobilam to raz, inni robią to ciągle! Super!!! Pozdrawiam!!!Dziękuję ;) Może dałoby się wyskrobać jakiś domek dla Patusi, Twojej imienniczki? :razz: Ta psica całe swoje krótkie życie spędziła w schronisku w Rzeszowie, nie wie co to dom, kochający właściciel.. :-( A Warszawiacy to super ludzie, nasza Viola pojechała do stolicy z super panciem :multi: Zwierzakom staram sie pomagać wg możliwości, ale moi rodzice.. :mad: Kiedy znajdę psa to muszę po koleżankach upychać, rodzice nawet na pzetrzymanie kilka dni psa nie pozwalają :shake: Pokarał mnie Bozia rodzicami nieznoszącymi psów :mad: Pozdrawiam ;) Quote
Morskie Oko Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 :: FiGa :: napisał(a):No jasssne że chcę :multi: Tylko gdzie ja go przed rodzicami schowam? :hmmmm: No pewnie, każda wymówka dobra! :cool1: ;) :: FiGa :: napisał(a):Dziękuję ;) Może dałoby się wyskrobać jakiś domek dla Patusi, Twojej imienniczki? :razz: Ta psica całe swoje krótkie życie spędziła w schronisku Z mojej strony, w kwestii suczki nic sie nie da zrobić :shake: , ja znalazłam domek "mojej" Łapce przez Allegro, z psich for nikt się nie zgłosił. Wyobrażam sobie, że Patusia pilnie potrzebuje domku - mam nadzieję, że szybko go znajdzie - śliczna jest! Przykro mi, że Bóg Cię pokarał takimi rodzicami, ale wiesz - Ich się nie wybiera..., za to kiedyś wybierz sobie super faceta, ktory kocha psy i będziecie mieć stadko psiaków! Tego Ci życzę! :) Quote
Ania-shira Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Fotki sa extra ale się uśmiałam :lol: Dog z gorulem takim maciupkim :multi: Boskie sa Dogi i jakie minki fajne robią :loveu: Quote
Morskie Oko Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 [quote name='Ania-shira']Fotki sa extra ale się uśmiałam :lol: Dog z gorulem takim maciupkim :multi: Boskie sa Dogi i jakie minki fajne robią :loveu: Wyobraź sobie - sesja trwa, Vega (ta zółta) trzyma Gorylka na głowie, ja cykam zdjęcia, wchodzi mój mąż i coś mówi, trwa to sekundę, on idzie sobie, ja wracam do fotografowania..., ale zaraz..., Gorylka... NIE MA!!! Vega = gUpia mina... Znam ją... - Nędza! - "ODDAJ GORYLKA! W tej chwili!" :mad: - uff... wypluła... :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Facet ktory kocha psy.. :loveu: Tylko gdzie ja takiego znajdę? :hmmmm: Wyobraź sobie - sesja trwa, Vega (ta zółta) trzyma Gorylka na głowie, ja cykam zdjęcia, wchodzi mój mąż i coś mówi, trwa to sekundę, on idzie sobie, ja wracam do fotografowania..., ale zaraz..., Gorylka... NIE MA!!! Vega = gUpia mina... Znam ją... - Nędza! - "ODDAJ GORYLKA! W tej chwili!" :mad: - uff... wypluła... :evil_lol::roflt: :roflt: Quote
Morskie Oko Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Facet ktory kocha psy.. :loveu: Tylko gdzie ja takiego znajdę? :hmmmm: Oooo... Spokojnie znajdziesz ;) , tylko pamiętaj, że przede wszystkim ma kochać CIEBIE :mad:!!! - :Rose: :modla: :B-fly: :BIG: itd. :bigcool: Quote
Ania-shira Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Morskie Oko napisał(a): Te dwie fotki sa rewelacyjne :loveu: tak boskie psiak wyszedł:lol: Tak mardka kochana :multi: Quote
Morskie Oko Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Ajronowa napisał(a):Śliczne te dziewczyny Twoje:loveu: Cześć OLUŚ - dzięki! TY też masz fajnych FACETÓW!!! :loveu: Quote
Morskie Oko Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Ania-shira napisał(a):Te dwie fotki sa rewelacyjne :loveu: tak boskie psiak wyszedł:lol: Tak mardka kochana :multi: Ona ostatnio tak sklada łapeczki - mordeczka :crazyeye: :p Quote
Ajronowa Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Morskie Oko napisał(a):Cześć OLUŚ - dzięki! TY też masz fajnych FACETÓW!!! :loveu: Pati, a ten podpis Twój... to taki bardziej zobowiązujący?:loveu: GRATULACJE!!!:multi: Quote
Morskie Oko Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Ajronowa napisał(a):Pati, a ten podpis Twój... to taki bardziej zobowiązujący?:loveu: GRATULACJE!!!:multi: podpis osobno - wątek psio-koci i "suwaczek" osobno - wątek ludzki :razz: - DZIĘĘĘĘKIIII :multi: za gratulacje! Quote
Ajronowa Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Morskie Oko napisał(a):podpis osobno - wątek psio-koci i "suwaczek" osobno - wątek ludzki :razz: - DZIĘĘĘĘKIIII :multi: za gratulacje! Ale super!!:loveu: A wiadomo juz czy chlopak czy dziewczyna??:cool3: Kurcze nowy dogomaniak/czka będzie!:multi: Strasznie sie ciesze, i jeszcze raz gratuluje!!:loveu: Quote
:: FiGa :: Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Ale zaniedbałam :oops: Morskie Oko napisał(a):Oooo... Spokojnie znajdziesz ;) , tylko pamiętaj, że przede wszystkim ma kochać CIEBIE :mad:!!! - :Rose: :modla: :B-fly: :BIG: itd. :bigcool:No nie wiem czy znajde :hmmmm: Bo kto by mnei chciał :evil_lol: Zdjęcia piekne :loveu: I również przyłaczam się go gratulacji :klacz: Quote
Ania-shira Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Ja przyłączam się do gratulacji :multi: :sweetCyb: :bigcool: Quote
Morskie Oko Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Dziękuję, dziękuję, dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: Jeszcze nie wiadomo OLUŚ..., dam znać :p Quote
Ajronowa Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Morskie Oko napisał(a):Dziękuję, dziękuję, dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: Jeszcze nie wiadomo OLUŚ..., dam znać :p Co by nie vyło- oby zdrowe!!:loveu: A teraz dawaj fotencje:multi: Quote
marmara_19 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 piekne dozie:D a ta fotke dozia w glanach i zcapce juz gdzies kiedys widzialam:D Quote
Recommended Posts