Morskie Oko Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Wersja "normal", na życzenie: Quote
Morskie Oko Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 [quote name='moon_light']Widzę 3 dogi :) Czyja to dupka ciemna?? Na 1zdj. Luna z Mamą i Babcią Twojego "dziecka", a na 2zdj., już sama zgadnij :razz: Quote
DiDDlina85 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Ale wielkie piękności..śliczne są:loveu::) ja tez poproszę więcej zdjęć w wersji 'normalnej':) chociaż przeróbki są piękne i wjątkowe:p Quote
moon_light Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Morskie Oko']Na 1zdj. Luna z Mamą i Babcią Twojego "dziecka", a na 2zdj., już sama zgadnij :razz: Już teraz poznajeeee :) na 2 czari:loveu: Piękne te Twoje dziewczyny :) Coraz mniej takich eleganckich dogów:roll:..niestety Quote
Jupi Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 świetne przeróbki:lol: zwłaszcza te mi sie podobają: Quote
Morskie Oko Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Witam śliczne LABRADORKI :multi: Jeśli chodzi o zdjęcia "normalne", to musicie jeszcze poczekać..., na razie muszę się wyżyć "nienormalnie" :diabloti: Quote
Jupi Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 a może dasz się namówić na jakąś przeróbke moich chłopaków w galerii?:cool3: :lol: Quote
Morskie Oko Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 [quote name='Jupi']a może dasz się namówić na jakąś przeróbke moich chłopaków w galerii?:cool3: :lol: Mogę spróbować... :oops: Na Twoją odpowiedzialność :roll: Może podeślij konkretne zdjęcia na e-maila?.. Jeśli masz "wizję", to napisz, co chesz..., jesli nie masz, to tez napisz... ;) Quote
Jupi Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='Morskie Oko']Mogę spróbować... :oops: Na Twoją odpowiedzialność :roll: Hura:multi: to zapraszam do galerii, może znajdą sie ciekawe zdk=jatka na przeróbki:p Quote
Ty_Asya Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Piekne dogi! :loveu: ja tez czekam na "normalne" fotki! :multi: Quote
Morskie Oko Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 [quote name='Ty_Asya']Piekne dogi! :loveu: ja tez czekam na "normalne" fotki! :multi: Dziękuję!!! Quote
Morskie Oko Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 [quote name='haska_12'] Piękne... a jakie potężne :loveu: Na tym zdjęciu miała dwa lata... Ciekawe jak na zdjeciach postrzega się psa, ktorego się nigdy nie widziało... Tym bardziej, że ogólnie suczka, ktora teraz będzie mieć 4 latka, czyli wygląda zupełnie inaczej niż dwa lata temu (już nia tak "podlotkowo", należy do delikatnej budowy, drobna i jest stosunkowo niska (kilka cm. powyżej dolnej granicy wzr.) - w kazdym razie nie jest potężna. Quote
Morskie Oko Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 ... i koniec z przeróbkami! :mad: :lol: Quote
Morskie Oko Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Teraz totalny (no) R E (m) A L... :diabloti: Quote
Kati Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Swietne, fotki i przeróbki. Ta fotka mnie powala. :) Quote
moon_light Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Do twarzy jej w tej czapce:evil_lol: Quote
Ty_Asya Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 To nie psy!! To cos wspanialego!!! :loveu: Quote
Morskie Oko Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 [quote name='Ty_Asya']To nie psy!! ... to suki!!! :evil_lol: Dziękujemy za miłe słowa!!! :multi: Quote
Ty_Asya Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='Ty_Asya']To nie psy!! [quote name='Morskie Oko']... to suki!!! :evil_lol: :biggrina: :biggrina: :biggrina: :laugh2_2: Quote
Recommended Posts