Morskie Oko Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Witam serdecznie w naszej Galerii!!! Przedstawiam zdjęcia dwóch uroczych panienek - Vegi i Luny, w foto galerii "troszkę innej" :razz: Luna i Vega Zapraszamy... Quote
bonita Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 He, he. he ale się tu z tymi Dogami narobiło :) Świetne przeróbeczki :D Nosy mi się bardzo spodobały :) Pozdrowionka Quote
moon_light Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Kolejne dogi na forum ! WITAMY !:bigcool::bigcool::bigcool: Śliczne są ! Mają cudowne szyjki! Przedstawisz nam bliżej swoje dożynki? Quote
Morskie Oko Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 [SIZE=4]Witamy bardzo serdecznie! Cieszę się, że fotki Wam się podobają... :multi: Moon Light, "dożynki" na forum są w zasadzie od czterech lat..., więc nie sa takie "nowe" :cool3: , ale oficjalnie wystapiły dopiero teraz... Wywołani do odpowiedzi, witamy się oficjalnie :terazpol: : - Vega to KELI Ungaro (ur. 2003r.), - Luna to HULANKA Korona Borealis (ur. 2004r.) Hodowla Dogów Niemieckich Branco D'oro (na razie bez potomstwa ;) ) Quote
anetta Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 :mdleje: JAkie artystyczne zdjecia! Piekne! :iloveyou: No prosze, prosze, Hulanka :razz: Quote
PIKA Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Witamy kolejne dogi :multi: Na świetnie zrobionych zdjęciach :loveu: Hulanka rodzona siostrunia mojej kochanej Halucynacji :loveu:i Hipogryfa :loveu: Quote
Mada&Teodor Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Rany, ale cudna mordeczka :loveu: :loveu: :loveu: Chyba się w niej zakochałam ! Cudne zdjęcia :) Quote
Morskie Oko Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 Serdecznie WITAMY nowoprzybyłych!!! - zostańcie z nami, bo to jeszcze nie koniec... PIKA napisał(a):Witamy kolejne dogi Na świetnie zrobionych zdjęciach Witam przeserdecznie! PIKA napisał(a):Hulanka rodzona siostrunia mojej kochanej Halucynacji i Hipogryfa ...i bliźniacza siostra Hrabianki ['] Quote
moon_light Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Morskie Oko napisał(a):[SIZE=4]Witamy bardzo serdecznie! Cieszę się, że fotki Wam się podobają... :multi: Moon Light, "dożynki" na forum są w zasadzie od czterech lat..., więc nie sa takie "nowe" :cool3: , ale oficjalnie wystapiły dopiero teraz... Wywołani do odpowiedzi, witamy się oficjalnie :terazpol: : - Vega to KELI Ungaro (ur. 2003r.), - Luna to HULANKA Korona Borealis (ur. 2004r.) Hodowla Dogów Niemieckich Branco D'oro (na razie bez potomstwa ;) ) HA !! HULANKA- znaczy że siostra HALUCYNACJI dobrze mi znanej- od razu zauważyłam podobieństwo :) Takie szyje to tylko w Korona Borealis mozna dostać:evil_lol::loveu: Ogromnie się cieszę że założyliście sobie galerie!...i żałuję że tak późno;) Liczę na codzienną porządną porcję fotek :cool3: Quote
Morskie Oko Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 moon_light napisał(a):HA !! HULANKA- znaczy że siostra HALUCYNACJI dobrze mi znanej- od razu zauważyłam podobieństwo :) Takie szyje to tylko w Korona Borealis mozna dostać:evil_lol::loveu: Zgadzam się - SZYJE mają świetne... :p moon_light napisał(a):Ogromnie się cieszę że założyliście sobie galerie!...i żałuję że tak późno;) Liczę na codzienną porządną porcję fotek :cool3: :painting: ...dobra, zaraz zagonię Modelki do pracy! Quote
moon_light Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Morskie Oko napisał(a):Zgadzam się - SZYJE mają świetne... :p :painting: ...dobra, zaraz zagonię Modelki do pracy! Żeby nie było- że mi się tylko szyje podobają, to powiem, że ich całość też zachwyca:cool3: Niecierpliwie czekam na efekty sesji :) Quote
moon_light Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Oczu nie mogę nacieszyć tymi dożyczkami:loveu: I proszę o wiecej wiecej wieeecej:evil_lol: Quote
Ajronowa Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Patrycja wreszcie :multi: Dziewczyny masz śuper, Keli moja miłość:loveu: Mam nadzieje, że już w krótce- do zobaczenia :) Quote
Morskie Oko Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Ajronowa napisał(a):Patrycja wreszcie :multi: Dziewczyny masz śuper, Keli moja miłość:loveu: Mam nadzieje, że już w krótce- do zobaczenia :) Oluś! - obiecuję, niedługo zbiorę się i poszalejamy :diabloti: Buziaczki i wyściskaj swoje doże mordki od nas!!! Quote
Ajronowa Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Morskie Oko napisał(a):Oluś! - obiecuję, niedługo zbiorę się i poszalejamy :diabloti: Buziaczki i wyściskaj swoje doże mordki od nas!!! Kochana, trzymam za słowo:mad: Zbieraj się, zbieraj:multi: Czeeekamy... i również ściskami:loveu: Quote
Morskie Oko Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 przy kluczach i na ścianie... Quote
Morskie Oko Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 "Kiedy smutny wracasz z miasta, Kiedy łamie Ci się głos Czarny niby czarna pasta Koło Ciebie krąży nos. Najpierw milczkiem, najpierw z dala, Przestrzegając reguł gry, Jak detektyw nos ustala, Skąd się bierze nastrój zły. Potem, gdy juz nos przyczyny Twojej kwaśnej miny zna, Wie, że sposób jest jedyny, Jedna rada....właśnie ta: Wspiąć się jak roślinka pnąca, Zlizać z twarzy krople łez...... Nagle czujesz: pies Cię trąca! Nosem trąca Cię Twój pies!" Quote
moon_light Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Widzę 3 dogi :) Czyja to dupka ciemna?? I poproszę też chociaż ze 2 fotki w wersji "normal" :) zeby bylo wyraznie psiska Twoje widac:) Quote
Recommended Posts