Manu Posted March 1, 2004 Posted March 1, 2004 Witam nowych !!! :D A jak już będziecie mieli swoje piesie, to skrobnijcie coś w naszych Prezentacjach :angel: Bo to tam jest w sumie nasz specjalny topik powitalny... 8) Quote
anyia Posted March 1, 2004 Posted March 1, 2004 witaj banjo :) mysle ze sam/a znajdziesz swoj wymarzone szczescie:)))))) ja osobiscie daleka jestem od polecania jakichkolwiek hodowli.. bo a nuz cos bedzie nie po Twojej mysli i wtedy mialabym wyrzuty sumienia...najwyzej moge napisac od kogo bez wahania kupilabym psa 8) poki co radze Ci... czytaj, obserwuj i nawiazuj kontakty i co najwazniejsze nie spiesz sie z decyzja... bo to decyzja na cale psie zycie a & malamuty Quote
basia Posted March 1, 2004 Posted March 1, 2004 Cześć! Miło gościć kolejnego miłośnika szpiców :hand: . Mam nadzieję, że zostaniesz tu na długo :wink: Zobacz na Dianę14. Raz zajrzała i już nie może bez nas żyć :megagrin: Quote
Diana14 Posted March 2, 2004 Posted March 2, 2004 Zobacz na Dianę14. Raz zajrzała i już nie może bez nas żyć :megagrin: No cóż.....między innymi to dzięki Tobie..... :oops: Wszyscy są szpicomaniacy są bardzo mili to postanowiłam, że zostaję.... :lol: Quote
Nova Posted March 2, 2004 Posted March 2, 2004 Serdecznie pozdrawiamy Waderę i Banjo! - Nova, Una, Dudek i Jetta. :laola: Quote
honda Posted March 3, 2004 Posted March 3, 2004 ja również serdecznie witam,mam nadzieję,ze nasze grono bedzie sie powiekszać i powiększać!! :lol: Quote
Agnieszka_ Posted March 4, 2004 Posted March 4, 2004 Ja tez serdecznie witam nowych dogomaniaków :D Quote
nefcikowa Posted March 5, 2004 Posted March 5, 2004 Witam, jestem nową użytkowniczką Dogomani i pewnie niektórzy kojarzą mnie z innych list, jestem Magda i mieszkam we Wrocku, mam malamuciory i za cholere nie wiem jak dołączyć do listu fotke. Quote
anyia Posted March 5, 2004 Posted March 5, 2004 czesc Madzia :) widze ze przypadlo Ci do gustu forum:) witam w takim razie a & malamuty Quote
Nat Posted March 5, 2004 Posted March 5, 2004 witaj Magda - spotkalysmy sie kiedys na wystawie we wrocku :) zeby dolaczyc do postu obrazek, ten obrazek musi byc wczesniej gdzies w sieci (np. mozna wyslac zdjecia swojego psiaka do naszej galerii szpicomaniakow husky.private.pl). Wtedy wpisujesz w poscie: [*img*]http://adres.obrazka.pl/obrazek.jpg[*/img*] (wszystko bez tych gwiazdek ;) Quote
TANANA Posted March 5, 2004 Posted March 5, 2004 :D Hej! Witamy serdecznie! ----------------------------- malamucia strona www.tanana.w.pl Quote
banjo Posted March 8, 2004 Posted March 8, 2004 Dzięki że tak miło nas nowych witacie, przy okazji witaj Magda. Na pewno stąd szybko nie ucieknę :beerchug: Quote
Recommended Posts