Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ewu']Dziękuję:) Kocham Lusię od pierwszego wejrzenia i tylko rozsądek i sytuacja w domu powodują,że nie siedzi mi teraz na kolanach....[/QUOTE]
Nie wiem, czy wykażę się równie mocnym rozsądkiem :) Ona jest taka słodka i delikatna. Psia mimoza :loveu:

• Replies 271
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miałam zapytanie o Lusię na tablica.pl.
W sumie nic konkretnego tylko czy jeszcze szuka domu, ale może rozmowa się rozwinie ;)

W razie wu - przekieruję rozmówcę na maila i tel podany w ogłoszeniach.

Posted

[quote name='Agucha']Miałam zapytanie o Lusię na tablica.pl.
W sumie nic konkretnego tylko czy jeszcze szuka domu, ale może rozmowa się rozwinie ;)
W razie wu - przekieruję rozmówcę na maila i tel podany w ogłoszeniach.[/QUOTE]
Agucho, bardzo dziękuję :)

Posted

[quote name='Agucha']Bardzo proszę :)

Eluś
, na maila przesłałam Ci obiecaną wiadomość.
Zaciskam kciuki! ;)
Tak jest, dzięki :)
Wydaje się być psiolobna. Żeby sie jeszcze okazało, że mieszka w kraku :eviltong:

Posted

[quote name='Agucha']Nooo, na Kraków oglaszałam ;)[/QUOTE]

Ruch sie zrobił koło Lusi :) W weekendy zawsze ludziska więcej po necie lataja. 3 e-maile o Lusie miałam, ale jeden z okolic Katowic - odpada. Kochanie moje musi na kraka się załapać :)

Jutro ma dzwonić pani, która mieszka kilka przecznic dalej. Przyjdzie zobaczyć małą. Przysłali też e-maila z zapytaniem z N. Huty.

Posted

[quote name='__Lara']Noooo, to Lusinka wreszcie rozchwytywana :)[/QUOTE]
Aż tak bardzo, jak świeże bułeczki, to nie, ale oby tak dalej :)

Posted

[quote name='emilia2280']Nooo, tez slyszalam ze jest powazna kandydatka na malá Mimozé :) umieram z niecierpliwosci kiedy dowiemy sié wiécej :)[/QUOTE]
Oooo, i ja i ja!

Posted

W sobotę zadzwoniła pani zainteresowana Lusią właśnie i jak dowiedziała się gdzie Lusia przebywa, stwierdziła, że jeśli tak blisko, to ona przyjdzie ja zobaczyć, ale dopiero w poniedziałek, bo w weekendy pracuje. Miała przyjść, ale dotychczas nie zadzwoniła.

Posted

Ale zadzwoniła pani, która powiedziała, że urzekło ją spojrzenie Lusi. Długo rozmawiałyśmy, po czym Pani przysłała długi e-mail :) Od dziecka ma kontakt z psami po przejściach, bo wraz z rodzicami mieszkała w pobliżu lasu, a jak ogólnie wiadomo, las to najlepsze miejsce na porzucenie psa, który się znudził. Jej rodzice przygarniali biedaki i szukali im domów. Skąd my to znamy ?
Pani mieszka wraz z 15 letnim synem Alexem w Nowej Hucie w pobliżu dużego parku. Alex, podobnie jak jego mama bardzo kocha psy. Wysłałam ankietę do wypełnienia i wstępnie umówiłyśmy się, że jeśli ankieta wypadnie pomyślnie, to w piątek przyjadę z Lusią.

Lubię widzieć, jak psiak odnajduje się w mieszkaniu wśród osób, z którymi ewentualnie będzie mieszkał.

zekamy do piątku :)

Posted

[quote name='agatamakowska6@wp.pl']no to kciuki trzymam[/QUOTE]

Bardzo dziękuję:) Odnoszę wrażenie, że to będzie dobry domek dla Lusi.

Posted

[quote name='agatamakowska6@wp.pl']no to tym bardziej się cieszę malutka zasługuje na swojego człowieka i to super człowieka[/QUOTE]

Staram się oddawać psiaczki tylko do domków, które bardzo dobrze rokują :) Nieraz to długo trwa, ale warto poczekać. Przed szczeniorkami całe życie.

Posted

[quote name='Justyna Lipicka']... trzymam kciuki za domek[/QUOTE]

[quote name='agatamakowska6@wp.pl']no to kciuki trzymam[/QUOTE]

[quote name='Ziutka']I jak kciuki trzymam :)[/QUOTE]

Bardzo Wam dziękuję.

Domek malutkiej bardzo potrzebny, bo przyzwyczaja się do mnie i do mojej zgrai i im dłużej to trwa, tym trudniej będzie się jej potem zaadoptować do nowych warunków i nam z nią rozstać.