elik Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='ewu']Dziękuję:) Kocham Lusię od pierwszego wejrzenia i tylko rozsądek i sytuacja w domu powodują,że nie siedzi mi teraz na kolanach....[/QUOTE] Nie wiem, czy wykażę się równie mocnym rozsądkiem :) Ona jest taka słodka i delikatna. Psia mimoza :loveu: Quote
Agucha Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Miałam zapytanie o Lusię na tablica.pl. W sumie nic konkretnego tylko czy jeszcze szuka domu, ale może rozmowa się rozwinie ;) W razie wu - przekieruję rozmówcę na maila i tel podany w ogłoszeniach. Quote
elik Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='Agucha']Miałam zapytanie o Lusię na tablica.pl. W sumie nic konkretnego tylko czy jeszcze szuka domu, ale może rozmowa się rozwinie ;) W razie wu - przekieruję rozmówcę na maila i tel podany w ogłoszeniach.[/QUOTE] Agucho, bardzo dziękuję :) Quote
Agucha Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='elik']Agucho, bardzo dziękuję :) Bardzo proszę :) Eluś, na maila przesłałam Ci obiecaną wiadomość. Zaciskam kciuki! ;) Quote
elik Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='Agucha']Bardzo proszę :) Eluś, na maila przesłałam Ci obiecaną wiadomość. Zaciskam kciuki! ;) Tak jest, dzięki :) Wydaje się być psiolobna. Żeby sie jeszcze okazało, że mieszka w kraku :eviltong: Quote
Agucha Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='elik']Tak jest, dzięki :) Wydaje się być psiolobna. Żeby sie jeszcze okazało, że mieszka w kraku :eviltong:[/QUOTE] Nooo, na Kraków oglaszałam ;) Quote
elik Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='Agucha']Nooo, na Kraków oglaszałam ;)[/QUOTE] Ruch sie zrobił koło Lusi :) W weekendy zawsze ludziska więcej po necie lataja. 3 e-maile o Lusie miałam, ale jeden z okolic Katowic - odpada. Kochanie moje musi na kraka się załapać :) Jutro ma dzwonić pani, która mieszka kilka przecznic dalej. Przyjdzie zobaczyć małą. Przysłali też e-maila z zapytaniem z N. Huty. Quote
Agucha Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Elu, kolejne zapytanie poleciało na maila ;) Quote
elik Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='Agucha']Elu, kolejne zapytanie poleciało na maila ;) Nooo super:) Wiedziałam, że w weekend będzie coś się działo :) Quote
__Lara Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Noooo, to Lusinka wreszcie rozchwytywana :) Quote
elik Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='__Lara']Noooo, to Lusinka wreszcie rozchwytywana :)[/QUOTE] Aż tak bardzo, jak świeże bułeczki, to nie, ale oby tak dalej :) Quote
__Lara Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='elik']Aż tak bardzo, jak świeże bułeczki, to nie, ale oby tak dalej :)[/QUOTE] Trzeba mieć w końcu z czego wybierać :cool3: Quote
elik Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='__Lara']Trzeba mieć w końcu z czego wybierać :cool3:[/QUOTE] Masz rację :) Liczę na to. Quote
emilia2280 Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Nooo, tez slyszalam ze jest powazna kandydatka na malá Mimozé :) umieram z niecierpliwosci kiedy dowiemy sié wiécej :) Quote
Agucha Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='emilia2280']Nooo, tez slyszalam ze jest powazna kandydatka na malá Mimozé :) umieram z niecierpliwosci kiedy dowiemy sié wiécej :)[/QUOTE] Oooo, i ja i ja! Quote
Justyna Lipicka Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 ja też chcę wiedzieć o tym fajnym domku jak już będzie wiadomo więcej;) Quote
elik Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 W sobotę zadzwoniła pani zainteresowana Lusią właśnie i jak dowiedziała się gdzie Lusia przebywa, stwierdziła, że jeśli tak blisko, to ona przyjdzie ja zobaczyć, ale dopiero w poniedziałek, bo w weekendy pracuje. Miała przyjść, ale dotychczas nie zadzwoniła. Quote
elik Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Ale zadzwoniła pani, która powiedziała, że urzekło ją spojrzenie Lusi. Długo rozmawiałyśmy, po czym Pani przysłała długi e-mail :) Od dziecka ma kontakt z psami po przejściach, bo wraz z rodzicami mieszkała w pobliżu lasu, a jak ogólnie wiadomo, las to najlepsze miejsce na porzucenie psa, który się znudził. Jej rodzice przygarniali biedaki i szukali im domów. Skąd my to znamy ? Pani mieszka wraz z 15 letnim synem Alexem w Nowej Hucie w pobliżu dużego parku. Alex, podobnie jak jego mama bardzo kocha psy. Wysłałam ankietę do wypełnienia i wstępnie umówiłyśmy się, że jeśli ankieta wypadnie pomyślnie, to w piątek przyjadę z Lusią. Lubię widzieć, jak psiak odnajduje się w mieszkaniu wśród osób, z którymi ewentualnie będzie mieszkał. zekamy do piątku :) Quote
elik Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='agatamakowska6@wp.pl']no to kciuki trzymam[/QUOTE] Bardzo dziękuję:) Odnoszę wrażenie, że to będzie dobry domek dla Lusi. Quote
agatamakowska6@wp.pl Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 no to tym bardziej się cieszę malutka zasługuje na swojego człowieka i to super człowieka Quote
elik Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='agatamakowska6@wp.pl']no to tym bardziej się cieszę malutka zasługuje na swojego człowieka i to super człowieka[/QUOTE] Staram się oddawać psiaczki tylko do domków, które bardzo dobrze rokują :) Nieraz to długo trwa, ale warto poczekać. Przed szczeniorkami całe życie. Quote
Justyna Lipicka Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Takie podejcie jak Ty do adopcji powinien miec kazdy:-) trzymam kciuki za domek Quote
elik Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 [quote name='Justyna Lipicka']... trzymam kciuki za domek[/QUOTE] [quote name='agatamakowska6@wp.pl']no to kciuki trzymam[/QUOTE] [quote name='Ziutka']I jak kciuki trzymam :)[/QUOTE] Bardzo Wam dziękuję. Domek malutkiej bardzo potrzebny, bo przyzwyczaja się do mnie i do mojej zgrai i im dłużej to trwa, tym trudniej będzie się jej potem zaadoptować do nowych warunków i nam z nią rozstać. Quote
Recommended Posts