ewu Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Państwo są super i ja bym Miodzia tam zaraz zawiozła ,żebym tylko była bogatsza i umiała prowadzić auto:) Quote
ewu Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 A ja mam Pączka bez wizyty przeadopcyjnej i nawet bez umowy:)) Sama go sobie adoptowałam:)) Wzięłam na dt i nie oddam nikomu na świecie.Właśni znowu mi pogryzł telefon ale i tak go kocham a telefon niech sobie będzie pogryziony:))) Quote
ewu Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 (edited) 250 km jest z Pacanowa do Warszawy.Gdyby dt miał możliwość dowiezienia chłopaczka do Warszawy ,to by się może udało. 11 prawdopodobnie koleżanka Pani Iwony jedzie z Warszawy na Mazury i zabrałaby Miodzia. Miodzo musiałby dojechać do stolicy:) 250 km i powrót to 500km. Licząc 8l na 100km wyjdzie ok 40 l paliwa.Czyli jakieś 220 zł, ale numer..:)), tyle Miodzio ma w skarbonce. W takim razie do 10 musi być ta wizyta przedadopcyjna, musi... Edited February 6, 2012 by ewu Quote
Ziutka Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 ewu napisał(a):W takim razie do 10 musi być ta wizyta przedadopcyjna, musi... Napisałam do dziewczyn, mają wysłać Ci PW z numerem telefonu! Zaraz jeszcze napiszę im, ze transport by był 10, że zależy nam na czasie :) Quote
ewu Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 Ziutka napisał(a):Napisałam do dziewczyn, mają wysłać Ci PW z numerem telefonu! Zaraz jeszcze napiszę im, ze transport by był 10, że zależy nam na czasie :) Wiesz nie wiem "na siur":) ale gdby tak wyszło, to nie można blokować transportu wizytą. Quote
ewu Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 Jutro podzwonię a teraz mykam , bo mam jeszcze królika "wybiegać" i pranie powiesić:))) Quote
Ziutka Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 ewu napisał(a):Jutro podzwonię a teraz mykam , bo mam jeszcze królika "wybiegać" i pranie powiesić:))) Ok, do juterka :buzi: Quote
ewu Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 Ziutka napisał(a):Ok, do juterka :buzi: Pa,pa,pa:)))) Quote
Barkelona Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 ewu, napisałam mój nr na maila. Zadzwonię do Magdy i spróbuję na jutro załatwić wizytę, jak się nie da to pojedziemy w czwartek. Wyślij mi ankietę przedadopcyjną. Podam Ci jeszcze adres na maila :) Quote
__Lara Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 ewu napisał(a):Jutro podzwonię a teraz mykam , bo mam jeszcze królika "wybiegać" i pranie powiesić:))) ewu, to Ty masz jeszcze królika? :D Quote
grazia68 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 ewu napisał(a):250 km jest z Pacanowa do Warszawy.Gdyby dt miał możliwość dowiezienia chłopaczka do Warszawy ,to by się może udało. 11 prawdopodobnie koleżanka Pani Iwony jedzie z Warszawy na Mazury i zabrałaby Miodzia. Miodzo musiałby dojechać do stolicy:) 250 km i powrót to 500km. Licząc 8l na 100km wyjdzie ok 40 l paliwa.Czyli jakieś 220 zł, ale numer..:)), tyle Miodzio ma w skarbonce. W takim razie do 10 musi być ta wizyta przedadopcyjna, musi... Bardzo się cieszymy, że Miodziowi się tak układa :))))! Nam też się wydaje że to ten jedyny domek :) Jeśli chodzi o transport,to nie ma problemu myślę, że 220 zł powinno wystarczyć , tylko jedna prośba, czy osoba ta mogłaby go odebrać w okolicach Janek ? zbytnio Wawy nie znam :( Nie zgadniecie... uwielbia marchewkę ,wręcz się jej domaga,szczekając przy tym i podskakując :) Quote
Onaa Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 O to widzę że Miodzio już niedługo będzie grzał doopinkę w swoim własnym domku :). Quote
ewu Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 Dogo07 napisał(a):O to widzę że Miodzio już niedługo będzie grzał doopinkę w swoim własnym domku :). Jak nie załatwimy transportu z Warszawy na cito, to domek przepadnie. Błagam szukajcie ja już nie wiem co mam robić:((( Muszę iść do pracy, dwa dni nie byłam, nie umiem szukać na wątku transportowym- Pomocy!!!! WARSZAWA-OLSZTYN!!!!!! Quote
Ziutka Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 ewu napisał(a):Jak nie załatwimy transportu z Warszawy na cito, to domek przepadnie. Błagam szukajcie ja już nie wiem co mam robić:((( Muszę iść do pracy, dwa dni nie byłam, nie umiem szukać na wątku transportowym- Pomocy!!!! WARSZAWA-OLSZTYN!!!!!! Basiu a ten transport znajomej z Warszawy co na mazury jedzie ? Nieaktualne ? Quote
ewu Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 (edited) Ziutka napisał(a):Basiu a ten transport znajomej z Warszawy co na mazury jedzie ? Nieaktualne ? Miodzio z Pacanowa wszędzie musi dojechać, zawsze będzie ten sam problem:-( Ja załatwiam transport z Radomia w przyszły weekend jest na 100 % tylko KASA .Dowiem się dzisiaj jaki będzie koszt , on nie ma zbytnich szans z tego Pacanowa:(((((wszędzie będzie daleko...To piękna okolica ale chyba mało adopcyjna. Edited February 13, 2012 by ewu Quote
Ziutka Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 ewu napisał(a):Nie i Pani napisała,że z tego powodu rezygnują:-( Miodzio zPacanow wszędzie musi dojechać, zawsze będzie ten sam problem:-( Ja załatwiam transport z Radomia w przyszły weekend jest na 100 % tylko KASA A transport do Warszawy by był ? Nie możesz porozmawiać z Panią, żeby poczekała "chwilkę" aż zorganizujemy transport ? Quote
ewu Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 Ziutka napisał(a):A transport do Warszawy by był ? Nie możesz porozmawiać z Panią, żeby poczekała "chwilkę" aż zorganizujemy transport ? Byłby ale do Radomia jeszcze lepiej i taniej . Z Radomia mam tylko czekam ile wyniesie paliwo. Quote
Ziutka Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 ewu napisał(a):Byłby ale do Radomia jeszcze lepiej i taniej . Z Radomia mam tylko czekam ile wyniesie paliwo. To i ja czekam...dawaj znać od razu, ile to by kosztowało ;) Kiedy będziesz wiedziała ? Państwo mam nadzieję, nie zrezygnowali już na 100% ? Quote
ewu Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 ewu napisał(a):Byłby ale do Radomia jeszcze lepiej i taniej . Z Radomia mam tylko czekam ile wyniesie paliwo. Trzy dni poświęciłam żeby go ratować, zapłaciłam za to prawie 400zł z własnej kieszeni . Od wczoraj wiszę na telefonie i załatwiam, chodzę spać o 4-tej i miałoby to wszystko iść na marne... Dawno tak się nie zryczałam:( Nie wiem kiedy mi dadzą znać ile.. Mamy 220 zł od Lusi. Podaj mi na pw swój numer , jakoś dam Ci znać. Quote
Ziutka Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Basiu, daj mi znać ile by ten transport z Radomia kosztował! Quote
Onaa Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Nie rozumiem dlaczego domek rezygnuje , tylko z powodu transportu :(. A do kosztów sie dołożą, czy nie ? To na jakiej trasie potrzebny jest trasnport ? Quote
ewu Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 Warszawa- Olsztyn a najlepiej Pacanów- Olsztyn ale to marzenie Quote
Lobaria Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 A czy domek dołoży się do transprtu... Coś szybko chcą zrezygnować z Miodzia... Quote
ewu Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 (edited) beta ata napisał(a):Lobaria, masz rację, słuszne pytania. Czekają ,będą czekać na Miodzia:))) Z tego Pacanowa zawsze będzie ten sam i pies będzie tkwił a przecież trzeba go utrzymać. Musimy jakoś zebrać na ten transport. Podobno kundelkowa skarbonka pomaga. Edited February 13, 2012 by ewu Quote
Recommended Posts