Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicja napisał(a):
Errr :( ....wytrzymaj :kciuki:

Dziewczyny jak już z Errem będzie oki (musi) to pamiętajcie o ogłoszeniach z bazarku dla Ery

Dobrze, spróbujemy jej zrobić zdjęcia w najbliższym czasie. Dziękujemy

• Replies 478
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ocelot']weterynarz podejrzewa mocznice, która się ujawniła. Ania Wam więcej napisze. Err ma bardzo małe szanse....
ale walczymy o niego do końca, weterynarz w lecznicy powiedział, że raz udało mu się wyciągnąć psa z większym mocznikiem, ale nie wiem czy tamten przeszedł narkozę i skomplikowaną operację.
Nie chce mi się wierzyć, że Err stanął na naszej drodze i że nie uda się nam mu pomóc:(
tak wielu ludzi mu kibicuje....

Nienawidzę mocznicy....mam złe wspomnienia :(
Cały czas trzymam za niego kciuki i jestem wirtualnie z Errem !!
Jejku,to sie nie moze tak zle skonczyc :(

ps.Pieniążki przelane dla Erra,proszę o potwierdzenie gdy wpłata dojdzie tutaj:

http://www.dogomania.pl/threads/221944-Botti-chora-na-nowotwór...odeszła-przy-kochającym-człowieku-za-TM./page14

Posted (edited)

Err został w klinice , jego stan jest bardzo zły , rokowania na poprawę minimalne . Norma kreatyniny to 1,0-1,7 a Err ma 11, 33 . mocznik20-45 Err ma 590 , ale są też plusy , Err sika sam , dopiero dzisiaj nastąpiło wyraźne pogorszenie ,musi być dobrze , ja nie dopuszczam innej myśli .

Edited by Anja2201
Posted

Anja2201 napisał(a):
Err został w klinice , jego stan jest bardzo zły , rokowania na poprawę minimalne . Norma kreatyniny to 1,0-1,7 a Err ma 11, 33 . mocznik20-45 Err ma 590 , ale są też plusy , Err sika sam , dopiero dzisiaj nastąpiło wyraźne pogorszenie ,musi być dobrze , ja nie dopuszczam innej myśli .

tragiczne te wyniki :(
musi być silny jak już tyle przeszedł!
trzymam mocno kciuki!

Posted

siedzę i czytam wszystko na temat mocznicy . Pozwolę sobie zacytować coś co bardzo podniosło mnie na duchu :

magia131 napisał(a):
My startowalismy z kreatynina 14 i mocznikiem 503. Brutus nie chcial nic jesc- rozmiekczalam w oleju sucha karme renal i strzykawka podawalam. Dwa razy dziennie go plukalismy i wyszedl z tego. Trzeba walczyc!!!

Posted

dzwoniłam do kliniki , krew będą badać dopiero jutro bo dzisiaj za wcześnie , ale samopoczucie lepsze ,Err wstał na łapki co mu się u mnie nie zdarzyło :)

Może jest tu jakaś ciotka z Łodzi która mogła by malucha odwiedzić ??On tak bardzo potrzebuje bliskości człowieka , a w klinice wiadomo nikt nie będzie siedział i go głaskał .

Posted

dzwoniłam do kliniki , na razie bez zmian , nie poprawia się , ale też nie pogarsza , jutro będą badać krew , będzie wiadomo więcej , choć ja bym wolała , żeby zrobili to dzisiaj , bo oszaleję z tej niepewności .

Posted

Kurcze... tyle osób zaangażowało się w pomoc dla Erra, i teraz taka przykra niespodzianka! Musi byc poprawa, i musi być dobrze, innej opcji nie przyjmuję do wiadomosci.

Za 15 minut kończy się mój bazarek dla Err... moze jeszcze ktoś zajrzy?

Posted

dzwoniłam , wet kazał się jeszcze nie cieszyć w żadnym wypadku , ale jak się nie cieszyć jak ustały wymioty i Err zaczął bardzo dużo sikać ,co pozwala mieć nadzieję , że nerki podjęły pracę . O mam dzwonić będą wyniki krwi . Trzymać kciuki z całych sił !!!!