Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 478
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam informacje z kliniki , operacja dzisiaj , obie łapy będą drutowane , koszty leczenia około 1500-1800 zł , faktura będzie najprawdopodobniej z 14-21 dniowym terminem płatności . Ja poczekam na kasę za hotel ile będzie trzeba , teraz najważniejsze leczenie chłopaka !!!

Posted

karolina175 napisał(a):
Widze ze mamy zerowe konto u psiaka:( A wkocu to pies czy suczka? Bo tu ze suczka a na bazarku ze chlopak:) Trzeba rozsylac watek i prosby o pieniazki

Chłopak , w schronie źle sprawdzili , wczoraj okazało się , że chłopak :)

Posted (edited)

okazało się że Er to nie jest pies z pod kapliczki w sprawie którego dzwoniłam do schronu , psiak z pod kapliczki został dzisiaj zabrany do schronu , okazało się , że panowie jadąc po psa bardzo blisko krzyża zobaczyli Era i pomyśleli ,że to ten pies więc dalej nie pojechali , a to oznacza , że pies z pod krzyża (sunia , tym razem sama sprawdziłam ) uratował życie Erowi , jest naszym bohaterem któremu też trzeba pomóc , może chociaż ogłoszeniami .

Edited by Anja2201
Posted

Anja2201 napisał(a):
okazało się że Er to nie jest pies z pod kapliczki w sprawie którego dzwoniłam do schronu , psiak z pod kapliczki został dzisiaj zabrany do schronu , okazało się , że panowie jadąc po psa bardzo blisko krzyża zobaczyli Era i pomyśleli ,że to ten pies więc dalej nie pojechali , a to oznacza , że pies z pod krzyża (sunia , tym razem sama sprawdziłam ) uratował życie Erowi , jest naszym bohaterem któremu też trzeba pomóc , może chociaż ogłoszeniami .

mam pakiet do ogłoszenia wykupiony ...daruję go Erze spod krzyża , ale musicie fotkę i opisik podać i napisać ze to ode mnie
http://www.dogomania.pl/threads/221678-*Tanio-solidnie-szybko!-OG%C5%81OSZENIA-DLA-ZWIERZA-Lenka-z-BDT-Ulv-do-7.02.-godz.-20*/page9#post18546287

finansowo na dziś nie jestem w stanie pomóc ale nie mówię nie

Posted

Ale historia, i jaka niespodzianka. Err uratowany dzięki zgłoszeniu, że pod krzyżem jest Era. Faktycznie ta informacja uratowała mu życie.

Zapraszam serdecznie na szybki bazarek, który zrobiłam dla Erra! ( link w sygnaturce )

Jeszcze tylko kilka dni !

Posted

Alicja napisał(a):
mam pakiet do ogłoszenia wykupiony ...daruję go Erze spod krzyża , ale musicie fotkę i opisik podać i napisać ze to ode mnie
http://www.dogomania.pl/threads/221678-*Tanio-solidnie-szybko!-OG%C5%81OSZENIA-DLA-ZWIERZA-Lenka-z-BDT-Ulv-do-7.02.-godz.-20*/page9#post18546287

finansowo na dziś nie jestem w stanie pomóc ale nie mówię nie

Bardzo dziękuję , tylko do ogłoszeń zdjęcia muszą być lepsze ,zaraz będę prosić w schronie o lesze . Sunia najprawdopodobniej jest po szczeniakach , ma cycochy do ziemi .

Posted

Anja2201 napisał(a):
Bardzo dziękuję , tylko do ogłoszeń zdjęcia muszą być lepsze ,zaraz będę prosić w schronie o lesze . Sunia najprawdopodobniej jest po szczeniakach , ma cycochy do ziemi .

magdaska poczeka , bo ma masę roboty , tak że na fotki poczeka ...biedna sunia ..... ciekawe co ze szczeniaczkami :(