Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

MALWA napisał(a):
Ania, to chyba nie ma się co zastanawiać, nawet jeśli nie ma szans, to tam specjalista odpowie na dręczące nas pytania... powie co dokładnie jest z psiakiem, i czy jakieś sznase są, czy nie .....

Anja, czemu nie spróbować. Będziemy wiedzieć, że nie ma szans lub właśnie jest chociaż kilka procent.

• Replies 478
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MALWA napisał(a):
To kiedy ten transport do Lublina?

W Lublinie już na niego czekają , zaraz będę miała wiadomość co z transportem .

Teraz kasa , bardzo jest nam potrzebna , nie wiem jaki jest koszt dotychczasowego leczenia , ale kasa na pewno będzie potrzebna !!!

Posted

Anja2201 napisał(a):
Mamy propozycję transportu specjalną psią karetką do Lublina , ja wiem ,że pewnie nie ma szans , ale może jednak przewieść go tam chociaż w celu konsultacji ? Tam są specjaliści , nefrolodzy . Co myślicie ?

Nawet tak nie myśl. Jeszcze nie teraz.
Niestety okazało się, że fundacja, która miała karetki i pomagała w takich przypadkach się zlikwidowała pod koniec ubiegłego roku :(
Zaraz będę miała odpowiedź w sprawie innego transportu. Tu już niestety wesoło nie będzie, bo transport odpłatny (fundacja woziła za darmo), ale DAMY RADĘ - innej opcji nie przewiduję

Posted

A może ajlii mogła by go przewieść , cytata z Jej wątku transportowego :

Oferujemy:
- transport samochodem osobowym kombi (ciepło i bezpiecznie)
- piesek może jechać na tylniej kanapie (zabezpieczony pasami), bez problemów jeśli nabrudzi
- piesek może jechać też w kenelówce, lub zabezpieczony poduszkami (cieżarna suka, po operacji itp.)
- mamy doświadczenie z psami które potrzebują dodatkowej opieki (podawanie leków, zmiany opatrunków, maluchy itp)

- mąż ma prawo jazdy od 20 lat, jest doświadczonym kierowcą, jeździ ostrożnie i bezpiecznie
- możliwość zabrania opiekuna zwierzaka ze sobą w trasę
- możliwość wystawienia rachunku

Posted (edited)

Transport był by możliwy jutro , koszt około 300 zł , ale szukamy dalej może znajdziemy coś szybciej .

są kolejne wyniki (po odstawieniu kroplówki na 12 h )
kreatynina -3,55
mocznik -272

czyli jest poprawa !

Edited by Anja2201
Posted

Alexa77 napisał(a):
Anja 2201 szukaj transportu ja przejmuje koszty.Czy ty mi juz podawalas numer konta?

Tak , wysyłałaś mi kasę na Erra/Momo już :)

Bardzo dziękuję :):)

Posted

Ja pytałam tu: http://www.facebook.com/pages/PSYtransportujpl-zwierz%C4%99ta-i-transport-to-nasze-pasje/211391752283134?sk=info
Psy w potrzebie transportują po kosztach. Dziewczyna ma sprawdzić grafik i policzyć koszt. Podałam Twój telefon do kontaktu, więc może dzwonić bezpośrednio do Ciebie - ja nawet nie znam adresu jakby co...
Jeśli dadzą radę dziś to nawet niech by było drożej to chyba warto.
Wiedzą, że sprawa jest bardzo pilna.

Posted

Selenga napisał(a):
Ja pytałam tu: http://www.facebook.com/pages/PSYtransportujpl-zwierz%C4%99ta-i-transport-to-nasze-pasje/211391752283134?sk=info
Psy w potrzebie transportują po kosztach. Dziewczyna ma sprawdzić grafik i policzyć koszt. Podałam Twój telefon do kontaktu, więc może dzwonić bezpośrednio do Ciebie - ja nawet nie znam adresu jakby co...
Jeśli dadzą radę dziś to nawet niech by było drożej to chyba warto.
Wiedzą, że sprawa jest bardzo pilna.

Myślę ,że tak , Momo po opłaceniu kosztów dotychczasowego leczenia będzie miał jakieś 1000 zł jeszcze jeśli Alexa77 pokryje choć cześć kosztów transportu to powinno starczyć na leczenie , chyba ,że dojdzie koszt dializy (800 zł ) .

Posted

Anja2201 napisał(a):
Myślę ,że tak , Momo po opłaceniu kosztów dotychczasowego leczenia będzie miał jakieś 1000 zł jeszcze jeśli Alexa77 pokryje choć cześć kosztów transportu to powinno starczyć na leczenie , chyba ,że dojdzie koszt dializy (800 zł ) .

Z allegro też będzie jeszcze trochę, a jak się ta aukcja skończy to wystawię następną.

Posted

Alexa77 napisał(a):
Anja2201 poszlo na twoje konto expresem okolo 530 zlotych najpozniej jutro rano beda u ciebie.Pomoz temu biedakowi.

Nie wiem jak mam dziękować , po prostu nie wiem :)

Selenga dostałaś jakąś odpowiedź ?

Posted

Anja2201 napisał(a):

Selenga dostałaś jakąś odpowiedź ?

Dostałam przed chwilą, ale tak jakbym nie dostała bo odpowiedź "może być problem" to nie jest odpowiedź :mad:
Ani słowa więcej. A telefonu nie odbierają. "Transport i psy to nasza pasja" - kolejna "firma" dla naiwnych, kurcze.
Dobrze, że alij jutro może jechać...

Posted

Selenga napisał(a):
Dostałam przed chwilą, ale tak jakbym nie dostała bo odpowiedź "może być problem" to nie jest odpowiedź :mad:
Ani słowa więcej. A telefonu nie odbierają. "Transport i psy to nasza pasja" - kolejna "firma" dla naiwnych, kurcze.
Dobrze, że alij jutro może jechać...

To chyba potwierdzam u Ajlii i tyle , dzisiaj i tak już pewnie nic nie znajdziemy .