Cantadorra Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 MALWA napisał(a):Ania, to chyba nie ma się co zastanawiać, nawet jeśli nie ma szans, to tam specjalista odpowie na dręczące nas pytania... powie co dokładnie jest z psiakiem, i czy jakieś sznase są, czy nie ..... Anja, czemu nie spróbować. Będziemy wiedzieć, że nie ma szans lub właśnie jest chociaż kilka procent. Quote
Tymonka Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 MALWA napisał(a):To kiedy ten transport do Lublina? W Lublinie już na niego czekają , zaraz będę miała wiadomość co z transportem . Teraz kasa , bardzo jest nam potrzebna , nie wiem jaki jest koszt dotychczasowego leczenia , ale kasa na pewno będzie potrzebna !!! Quote
Paula95 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Ja niestety finansowo nie mogę pomóc, ale postaram się porozsyłać wieczorem wątek z prośbą o $$$. Quote
Selenga Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Anja2201 napisał(a):Mamy propozycję transportu specjalną psią karetką do Lublina , ja wiem ,że pewnie nie ma szans , ale może jednak przewieść go tam chociaż w celu konsultacji ? Tam są specjaliści , nefrolodzy . Co myślicie ? Nawet tak nie myśl. Jeszcze nie teraz. Niestety okazało się, że fundacja, która miała karetki i pomagała w takich przypadkach się zlikwidowała pod koniec ubiegłego roku :( Zaraz będę miała odpowiedź w sprawie innego transportu. Tu już niestety wesoło nie będzie, bo transport odpłatny (fundacja woziła za darmo), ale DAMY RADĘ - innej opcji nie przewiduję Quote
Tymonka Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 A może ajlii mogła by go przewieść , cytata z Jej wątku transportowego : Oferujemy: - transport samochodem osobowym kombi (ciepło i bezpiecznie) - piesek może jechać na tylniej kanapie (zabezpieczony pasami), bez problemów jeśli nabrudzi - piesek może jechać też w kenelówce, lub zabezpieczony poduszkami (cieżarna suka, po operacji itp.) - mamy doświadczenie z psami które potrzebują dodatkowej opieki (podawanie leków, zmiany opatrunków, maluchy itp) - mąż ma prawo jazdy od 20 lat, jest doświadczonym kierowcą, jeździ ostrożnie i bezpiecznie - możliwość zabrania opiekuna zwierzaka ze sobą w trasę - możliwość wystawienia rachunku Quote
Selenga Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 zapytaj o koszty to będzie porównanie Transport jest potrzebny na trasie Łódź-Lublin prawda? Quote
pucka69 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 musi jechac - konsultacja jest niezbędna. Ile by to nie było - pieniądze się zbierze. Quote
Tymonka Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 Selenga napisał(a):zapytaj o koszty to będzie porównanie Transport jest potrzebny na trasie Łódź-Lublin prawda? ok , zaraz zadzwonię , tak trasa Łódź -Lublin Quote
Tymonka Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 (edited) Transport był by możliwy jutro , koszt około 300 zł , ale szukamy dalej może znajdziemy coś szybciej . są kolejne wyniki (po odstawieniu kroplówki na 12 h ) kreatynina -3,55 mocznik -272 czyli jest poprawa ! Edited February 16, 2012 by Anja2201 Quote
RuletkaK Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Ciągle trzymam baaardzo mocno kciuki!! Dorzucam 15 zł na transport. Quote
azalia Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 No właśnie,jest poprawa,trzeba dać mu szansę. Gdyby nerki się rozpadały,to chyba poprawy by nie było. Quote
Tymonka Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 RuletkaK napisał(a):Ciągle trzymam baaardzo mocno kciuki!! Dorzucam 15 zł na transport. Bardzo dziękuję , konto w pierwszym poście :) Szukamy transportu !!!!!! Quote
Alexa77 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Anja 2201 szukaj transportu ja przejmuje koszty.Czy ty mi juz podawalas numer konta? Quote
Tymonka Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 Alexa77 napisał(a):Anja 2201 szukaj transportu ja przejmuje koszty.Czy ty mi juz podawalas numer konta? Tak , wysyłałaś mi kasę na Erra/Momo już :) Bardzo dziękuję :):) Quote
Selenga Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Ja pytałam tu: http://www.facebook.com/pages/PSYtransportujpl-zwierz%C4%99ta-i-transport-to-nasze-pasje/211391752283134?sk=info Psy w potrzebie transportują po kosztach. Dziewczyna ma sprawdzić grafik i policzyć koszt. Podałam Twój telefon do kontaktu, więc może dzwonić bezpośrednio do Ciebie - ja nawet nie znam adresu jakby co... Jeśli dadzą radę dziś to nawet niech by było drożej to chyba warto. Wiedzą, że sprawa jest bardzo pilna. Quote
Tymonka Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 Selenga napisał(a):Ja pytałam tu: http://www.facebook.com/pages/PSYtransportujpl-zwierz%C4%99ta-i-transport-to-nasze-pasje/211391752283134?sk=info Psy w potrzebie transportują po kosztach. Dziewczyna ma sprawdzić grafik i policzyć koszt. Podałam Twój telefon do kontaktu, więc może dzwonić bezpośrednio do Ciebie - ja nawet nie znam adresu jakby co... Jeśli dadzą radę dziś to nawet niech by było drożej to chyba warto. Wiedzą, że sprawa jest bardzo pilna. Myślę ,że tak , Momo po opłaceniu kosztów dotychczasowego leczenia będzie miał jakieś 1000 zł jeszcze jeśli Alexa77 pokryje choć cześć kosztów transportu to powinno starczyć na leczenie , chyba ,że dojdzie koszt dializy (800 zł ) . Quote
Tymonka Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 Alexa77 napisał(a):Anja2201 ja wysylam Ci 500 zlotych. Tak , dokładnie chyba 505 zł Quote
Selenga Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Anja2201 napisał(a):Myślę ,że tak , Momo po opłaceniu kosztów dotychczasowego leczenia będzie miał jakieś 1000 zł jeszcze jeśli Alexa77 pokryje choć cześć kosztów transportu to powinno starczyć na leczenie , chyba ,że dojdzie koszt dializy (800 zł ) . Z allegro też będzie jeszcze trochę, a jak się ta aukcja skończy to wystawię następną. Quote
ocelot Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Nie mam dostępu na razie do Internetu. Ale skorzystajmy z szansy!!!!!! Quote
Tymonka Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 Czekamy na odpowiedź w sprawie transportu , jeśli nie załatwimy nic na dzisiaj to jutro ajlii może jechać . Quote
Alexa77 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Anja2201 poszlo na twoje konto expresem okolo 530 zlotych najpozniej jutro rano beda u ciebie.Pomoz temu biedakowi. Quote
Tymonka Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 Alexa77 napisał(a):Anja2201 poszlo na twoje konto expresem okolo 530 zlotych najpozniej jutro rano beda u ciebie.Pomoz temu biedakowi. Nie wiem jak mam dziękować , po prostu nie wiem :) Selenga dostałaś jakąś odpowiedź ? Quote
Selenga Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Anja2201 napisał(a): Selenga dostałaś jakąś odpowiedź ? Dostałam przed chwilą, ale tak jakbym nie dostała bo odpowiedź "może być problem" to nie jest odpowiedź :mad: Ani słowa więcej. A telefonu nie odbierają. "Transport i psy to nasza pasja" - kolejna "firma" dla naiwnych, kurcze. Dobrze, że alij jutro może jechać... Quote
Tymonka Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 Selenga napisał(a):Dostałam przed chwilą, ale tak jakbym nie dostała bo odpowiedź "może być problem" to nie jest odpowiedź :mad: Ani słowa więcej. A telefonu nie odbierają. "Transport i psy to nasza pasja" - kolejna "firma" dla naiwnych, kurcze. Dobrze, że alij jutro może jechać... To chyba potwierdzam u Ajlii i tyle , dzisiaj i tak już pewnie nic nie znajdziemy . Quote
Recommended Posts