Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wszystko ustalone , Momo jutro koło godziny 9 wyjeżdża z Łodzi , w klinice w Lublinie będą już na niego czekać , musimy tylko wysłać zaliczkę na leczenie bo nie będzie podpisanej "umowy "

• Replies 478
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cieszę się Momo jedzie na konsultację. Może mu się uda a gdyby nie (odpukać) to jest pewność że skracamy jego cierpienia z czystym sumieniem :( Mam jednak dużą nadzieje że wszystko się dobrze ułoży.

Czy moja wpłata dotarła ?

Posted

marra napisał(a):
Cieszę się Momo jedzie na konsultację. Może mu się uda a gdyby nie (odpukać) to jest pewność że skracamy jego cierpienia z czystym sumieniem :( Mam jednak dużą nadzieje że wszystko się dobrze ułoży.

Czy moja wpłata dotarła ?

Tak , jest ujęta w rozliczeniu , dotarła też wpłata od Alexa77 bardzo dziękuję :)

Posted

Jest b. źle , chłopak oprócz chorych nerek ma jeszcze zaawansowaną żółtaczkę o czym lekarze z Łodzi zapomnieli nas poinformować , na razie będzie gruntownie przebadany , najprawdopodobniej będzie poddany hemodializą , ale wszystko będzie wiadomo wieczorem . Trzeba przelać na konto kliniki zaliczkę w wysokości 600 zł , co zaraz zrobię .

Posted

Anja2201 napisał(a):
Jest b. źle , chłopak oprócz chorych nerek ma jeszcze zaawansowaną żółtaczkę o czym lekarze z Łodzi zapomnieli nas poinformować , na razie będzie gruntownie przebadany , najprawdopodobniej będzie poddany hemodializą , ale wszystko będzie wiadomo wieczorem . Trzeba przelać na konto kliniki zaliczkę w wysokości 600 zł , co zaraz zrobię .

o jeny :(:(:(to jeszcze żółtaczka doszła...:shake:

Posted

Anja2201 napisał(a):

Mocno, mocno, bardzo mocno trzymam kciuki!

Posted

Biedny Momo... a liczyłam na jakiś cud w tej klinice, że tam, gdzie był wcześniej, to się pomylili, albo jakoś tak... ale pewnie nie wszystko jeszcze stracone... jestem jednak dobrej mysli, pozytywnej... Momo trzymaj się! Ania, Ty też!