Justyna Lipicka Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 szkoda tylko ze bez dobrego domu... jak mu tam u właścicieli? Quote
Agula99 Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Bingo, ciągle pamiętamy!!! Kciukamy, wierzymy!!! Quote
KropeczkaJ Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 i ja zaglądam do chłopaka i kciuki trzymam za domek! Quote
ASIA54 Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Ja tez marze o domku dla Bingusia.Kocham takie staruszki-bidulki.Dobrze ze jest pod Wasza kontrola i nie dacie mu zrobic krzywdy. Quote
azalia Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Eh,żeby tak udało mu się z domkiem,żeby poczuł czym jest miłość i bezpieczeństwo. Quote
bakusiowa Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Bora1, zrób fotki ale żeby były super. Wybierze się jedną , najładniejszą, żeby nadawała się do gazety. Wtedy poproszę tamb żeby umieściła Bingusia w swojej kolejce. Quote
bora1 Posted April 24, 2012 Author Posted April 24, 2012 Bingowi zeby ładna fote zrobic to jakis cod musial by sie stac, on sie nie lubi i nie chce fotografowac, jakos mu tam leci, ma co jesc jest w duzo lepszej formie i zyje sobie po malu. Ja mam teraz takiego malucha na dt i pilnie szukam mu domu !!!! pomozecie???? http://www.dogomania.pl/forum/threads/226142-pilnie-dom-dla-szczeniaka-!!!!!!!!?p=18990779#post18990779 Quote
MALWA Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Nie wchodziłam, nie pisałam, bo coś kombinowałam.... Znalazłam osobę tu na dogo, która prowadzi BDT, i o dziwo aktualnie jak mi napisała ma ten dom pusty! I wiecie co? Cholera mnie zaraz trafi, bo dziewczyna nie chce wziąźć Binga bo za duży! Ma swoje suczki, w tym jedną kalekę, i nie chce ryzykować spięć, awantur między psiakami, i nawet to rozumiem, bo trzeba dbać o te zwierzaki, które już u nas są. Ale niestety moje pierwsze odczucie było takie, że myśłałam, że mnie po prostu coś trafi jak to przeczytałam. I nawet nie chodzi mi o to, ze nie chce wziąźć tego psiaka, tylko, ze znowu nic się nie udało. To znaczy kombinuję i szukam od jakiegoś czasu, i myślałam, ze ten dom to będzie to... ech....szkoda gadać. Jak się coś znajduje to klapa... Quote
azalia Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Szkoda wielka,Bingusiowi bardzo potrzebny jest kochający,bezpieczny dom. Quote
MALWA Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 azalia napisał(a):Szkoda wielka,Bingusiowi bardzo potrzebny jest kochający,bezpieczny dom. Pewnie, że szkoda, tylko gdzie szukać kolejnego domku. Bida straszna.... Dziewczyna mi napisała, ze bierze jakieś psy znalezione, błąkajace się i w dodatku woli mniejsze, np. szczeniaki. Quote
cisowianka Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Bingo na pewno kogoś znajdzie, a już dostał uśmiech od losu, wyszukałyście go wśród innych biduli i ulżyłyście mu w jego niedoli. Quote
Nadziejka Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 :modla::thumbs:zagladam i sciskam mocniutko za Bingunia Quote
MALWA Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 [quote name='bora1']niestey zadnych zmian[/QUOTE] A to oznacza, ze Bingo nieprędko wyjdzie z domu, w którym ma źle.... Quote
KropeczkaJ Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Zaglądam do chłopaka. Żadnych zapytań z ogłoszeń które robilam Bingusiowi, trochę ludzi jednak zaglądało Cały czas je odnawiam Quote
MALWA Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 KropeczkaJ napisał(a):Zaglądam do chłopaka. Żadnych zapytań z ogłoszeń które robilam Bingusiowi, trochę ludzi jednak zaglądało Cały czas je odnawiam Może jednak ktoś wróci i zajrzy jeszcze raz.... Co u psiaka? Quote
Recommended Posts