Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 561
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bora1, zrób fotki ale żeby były super. Wybierze się jedną , najładniejszą, żeby nadawała się do gazety. Wtedy poproszę tamb żeby umieściła Bingusia w swojej kolejce.

Posted

Nie wchodziłam, nie pisałam, bo coś kombinowałam....
Znalazłam osobę tu na dogo, która prowadzi BDT, i o dziwo aktualnie jak mi napisała ma ten dom pusty!

I wiecie co? Cholera mnie zaraz trafi, bo dziewczyna nie chce wziąźć Binga bo za duży!

Ma swoje suczki, w tym jedną kalekę, i nie chce ryzykować spięć, awantur między psiakami, i nawet to rozumiem, bo trzeba dbać o te zwierzaki, które już u nas są. Ale niestety moje pierwsze odczucie było takie, że myśłałam, że mnie po prostu coś trafi jak to przeczytałam.

I nawet nie chodzi mi o to, ze nie chce wziąźć tego psiaka, tylko, ze znowu nic się nie udało. To znaczy kombinuję i szukam od jakiegoś czasu, i myślałam, ze ten dom to będzie to... ech....szkoda gadać. Jak się coś znajduje to klapa...

Posted

azalia napisał(a):
Szkoda wielka,Bingusiowi bardzo potrzebny jest kochający,bezpieczny dom.

Pewnie, że szkoda, tylko gdzie szukać kolejnego domku. Bida straszna....

Dziewczyna mi napisała, ze bierze jakieś psy znalezione, błąkajace się i w dodatku woli mniejsze, np. szczeniaki.

• 2 weeks later...
Posted

KropeczkaJ napisał(a):
Zaglądam do chłopaka.
Żadnych zapytań z ogłoszeń które robilam Bingusiowi, trochę ludzi jednak zaglądało
Cały czas je odnawiam

Może jednak ktoś wróci i zajrzy jeszcze raz....

Co u psiaka?