Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wilczy zew napisał(a):
Watacha to jest psikadło?

czekam na jutro....

Nie, takie do wyciskania.Dla Mentora płaciłam 30zł dla Leosia 20 zł.Jak na razie żadnego kleszcza wbitego.Wedze też to zastosowalismy.

• Replies 223
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie nie - zaciskać coby się odbyły i oby były owocne! szkoda go w kojcu, a tam miałby jak w raju!

a pisałam, ze świntuch chyba usłyszał o odwiedzinach i się dziś w goownie wytarzał??? :shock:

Posted

malawaszka napisał(a):
nie nie - zaciskać coby się odbyły i oby były owocne! szkoda go w kojcu, a tam miałby jak w raju!

a pisałam, ze świntuch chyba usłyszał o odwiedzinach i się dziś w goownie wytarzał??? :shock:

To się chłopak wyszykował.Na pewno docenią ;)

Posted

bardzo fajne odwiedziny były - Falko zareagował na ludzi SUPER!!! zero strachu, Oni też super przygotowani bo w dłoniach parówy jak się patrzy :klacz: i Falko z radością wyskoczył z kojca do nich, nie bał się, aż byłam w szoku! i mały Stefan sznupek też się super zachowywał i chłopaki się polubili - nie było żadnego spięcia ze strony Stefana bo Falko to wiadomo - anioł :loveu: w ogóle był bardzo radosny jak poszliśmy na spacer wspólnie - chciałabym żeby się udało z tą adopcją :kciuki: aaa i spotkaliśmy jelenie - dwa łanię i pana jelenia :loveu: to dobry znak!

Posted

no oczywiście, że żal i to ogromny, ale nie lubię się ciągle tłumaczyć że nie mogę bo to jeszcze bardziej wtedy boli - to tak jakbym ja każdej z Was marudziła - no weź go weź, a czemu nie weźmiesz, on taki cudny, niekłopotliwy, kochany, no weź go :eviltong: zacznę tak jak Wy nie przestaniecie :diabloti:

Posted

Moniko, ja bym brała i brała tylko wiesz jak mieszkam, ani domku, ani ogródka, a sznupy skaczą po fotelach i kanapie, bo mało miejsca na podłodze:evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
no oczywiście, że żal i to ogromny, ale nie lubię się ciągle tłumaczyć że nie mogę bo to jeszcze bardziej wtedy boli - to tak jakbym ja każdej z Was marudziła - no weź go weź, a czemu nie weźmiesz, on taki cudny, niekłopotliwy, kochany, no weź go :eviltong: zacznę tak jak Wy nie przestaniecie :diabloti:

Ja nie marudzę ;)...

Posted

malawaszka napisał(a):

No bo Ty przecież możesz, a my nie :P Pamiętaj, ze pracujesz tylko poniekąd i masz wielki dom z wielkim ogrodem oraz wielki wór z kasioorą :lol: Jakbyś sie podzieliła, to byśmy też brały :P

Posted

zerduszko napisał(a):
No bo Ty przecież możesz, a my nie :P Pamiętaj, ze pracujesz tylko poniekąd i masz wielki dom z wielkim ogrodem oraz wielki wór z kasioorą :lol: Jakbyś sie podzieliła, to byśmy też brały :P

no tak :splat: jak mogłam o tym zapomnieć :D