Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 759
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dog193 napisał(a):
No, tak zawsze było, ale bierz poprawkę na to, że teraz organizuje zlot Ulv, więc lista może będzie zrobiona... dzień przed zlotem :diabloti:

W każdym razie jakby ktoś tworzył taką listę będę z 5 letnim wykastrowanym kundelkiem. Diabłem wcielonym ;).

Posted

[quote name='dog193']A po co mi angielski? ;) Nie lubię tego języka.
ja też nie lubie, ale biorąc pod uwagę, że angielskiego ucze się od 6 roku życia, a niemieckiego od 1 klasy LO to chyba lepiej mi pójdzie z angielskim. :diabloti:

[quote name='Bartiśkowa_']Ooj jak się cieszę, że coś ruszyło ze zlotem :loveu:

Ja jak mi się uda z dotrzeć, zobaczymy czy bedą ze mną się wybierali najbardziej nieogarnięci "zlotowicze" to autem przybędę chyba,że odpuszczą będzie ciężej bo z dwoma psami pociągiem :crazyeye:

Wspomniany biedny napadnięty toller zaczyna być ogarniętym cywilizowanym psem od niedawna, po tym jak z równowagi nawet niufka wyprowadził powiedziałam nie
i pracujemy nad zachowaniem przy innych czterołapnych ;)
Jedynego czego jestem pewna to tego, że Zeusek mi wstydu nie przyniesie, bo to takie duże czarne które ciężko ma pojąć że ząbki są przydatne, choćby do jedzenia :diabloti:.
Na polu w jakiejś kryzysowej sytuacji broni go mniejszy bardziej zacięty Jok, ogólnie obydwaj wzajemnie się uzupełniają więc niemogłabym przybyć w jednopaku :loveu:
to była akcja stulecia. :diabloti: walki psów jak nic! i to jeszcze na biednego tollerka wielkiego niufa ktoś napuścił! :evil_lol:Zeusek jedyne co to będzie chciał zgwałcić Duluxa pewnie. :loveu:
Swoją drogą jakbyś pociągiem jechała, a my z Klaudią też pociągiem to pojedziemy razem np z Katowic, przynajmniej będzie śmiesznie z tyloma psami. :evil_lol: no i jeszcze Ola164 i Iśkowa pisały się na podróż pociągiem, ale w sumie one z Krakowa, a mnie wygodniej byłoby z Katowic jechać. ;)

[quote name='dog193']
Bartiś, jak to nie będzie naszych alkozlotowiczów? Nie ma takiej możliwości, kto nam kolorowe ognisko rozpali? :diabloti:
alkozlotowicze to obowiązek. :diabloti: jak ich nie będzie to kto będzie nam zabijał muchy w pokoju, albo naprawiał telewizor? albo kto będzie w pierwszy dzien rozwalał łazienkę w Waszym domku? :diabloti: albo kogo będę prowadzać na kolczatce i słitaśnej różoffej flexi? :diabloti:

[quote name='Avaloth']Wiadomo, ja też przed ustanymi się stresowałam najbardziej, a faktycznie trzeba się postarać żeby takiego polskiego ustanego nie zdać. Zresztą w ogóle matura, stres jak nie wiem, a przychodzisz, piszesz sobie parę egzaminów, niewiele różniących się od tych które pisałaś przez całą szkołę średnich, i tyle tego. A po wynikach i tak jesteś w szoku, bo to jak ktoś oceni ci polski np, zależy od tego kto to będzie oceniał.
i to mnie boli, głupi klucz. :evil_lol:

[quote name='Karilka']Ehh.. a mnie się marzy miesiąc nad morzem... mmm... To byłoby piękne ;)
taa, najpierw był tydzień, teraz ok 12 dni, a w przyszłym roku będzie miesięczny zlot. :diabloti:

[quote name='Karilka']dogomanka - proponowałaś zmianę "operatora" wątku?
tak, proponowałam, ale tak myślę, że ja rzadko mam dostęp do kompa więc jeśli faktycznie "operator" miałby być zmieniany to raczej nie na mnie, ja moge się zająć np zbieraniem kasy, jeśli mi taką odpowiedzialną funkcję ktoś będzie chciał powierzyć. :diabloti:

Dobra, nie ma co wybrzydzać, więc i mnie zapiszcie + mojego grzywo-pona. :evil_lol: :loveu:

EDIT: mnie to się wydaje, że on miał być najzajebistszy. :evil_lol:

EDIT2: Na tej liście najbardziej mi się podoba Bartiśkowa_ + alkoholicy hahaha :evil_lol:

Posted

Bartiśkowa + alkoholicy najlepsi :evil_lol:

Jeśli jest taka potrzeba to ja mogę wątek prowadzić i udostępnić konto na wpłaty, ale to i nic więcej.

Jean suczki Oli164 i Bewarki(Dżasta jedzie?) są małe, pies Marty_Ares też z tych mniejszych, Ulv ma dwa maleństwa, psy każdej wielkości się na zlocie znajdą :)

Posted

Avaloth napisał(a):
Bartiśkowa + alkoholicy najlepsi :evil_lol:

Jeśli jest taka potrzeba to ja mogę wątek prowadzić i udostępnić konto na wpłaty, ale to i nic więcej.

o, Iśka ma wprawę w takich wątkach więc może faktycznie zostanie ona "człowiekiem od wątku" ? :diabloti:

Posted

[quote name='anka11']to ja też poproszę o dopisanie bez psa.. :)
Bez Wenuśki? Jak to tak?! Kto będzie najładniejszym psem zlotu jak nie ona? :)

o, Iśka ma wprawę w takich wątkach więc może faktycznie zostanie ona "człowiekiem od wątku" ? :diabloti:

Iśka i tak spędza pół życia przez komputerem, głównie na fcb i dogo także nie ma problemu xd