Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Ja zdawałam milion lat temu, jak jeszcze nie było prezentacji. Na próbną nie poszłam (był niezły skandal w szkole). Głównego przedmiotu (biologii) zaczęłam się uczyć tydzień przed, doszłam do pantofelka i stwierdziłam, że mi się nie chce. Reszty się wogóle nie uczyłam......

oo Ulv, jak już jesteś akurat to powiedz może czy masz już jakiś termin ustalony zlotu? :) cenę i ilość ludziów w domkach też bym chciała poznać, wiem wiem, upierdliwa jestem ale cóż zrobić... :diabloti:

• Replies 759
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moja mama pisała rozszerzoną matematykę.... Do matury się nie uczyła i wszystko na 4 i 5... :roll:
Ja mam podstawę z niemieckiego, choć powinnam mieć kontynuację, angielskiego uczę się dopiero pół roku, niemieckiego od 1klasy podstawówki ;)

Posted

dogomanka_ napisał(a):
oo Ulv, jak już jesteś akurat to powiedz może czy masz już jakiś termin ustalony zlotu? :) cenę i ilość ludziów w domkach też bym chciała poznać, wiem wiem, upierdliwa jestem ale cóż zrobić... :diabloti:

Termin od 20 sierpnia. co do kasy to jeszcze nie wiem i żeby to ustalic, dobrze byłoby wiedzieć ile ludziów wstępnie jest chętnych....

Posted

Ja też mam program z niemieckiego podstawowy, zresztą nasz niemiecki to jest komedia :D
Ale mówię, że zadeklarowałam rozszerzenie na maturze, hahaha :diabloti:

Posted

Naklejka napisał(a):
Moja mama pisała rozszerzoną matematykę.... Do matury się nie uczyła i wszystko na 4 i 5... :roll:
Ja mam podstawę z niemieckiego, choć powinnam mieć kontynuację, angielskiego uczę się dopiero pół roku, niemieckiego od 1klasy podstawówki ;)

kocham niemiecki. :loveu: nie ważne, że nic praktycznie w tym języku nie rozumiem, ale i tak go koooochaaam. :loveu: :diabloti:

dog 1 9 3, a angielskiego nie piszesz? to powodzenia. :evil_lol:

Posted

Co do tematu matury- ja mam za rok i planuję rozszerzoną biologię, angielski i niemiecki:lol: A o matmie nie chcę myśleć:roll:

Dobrze by było, jakby zlot zakończył się co najmniej w ostatnim tygodniu sierpnia.

Posted

Ooj jak się cieszę, że coś ruszyło ze zlotem :loveu:

Ja jak mi się uda z dotrzeć, zobaczymy czy bedą ze mną się wybierali najbardziej nieogarnięci "zlotowicze" to autem przybędę chyba,że odpuszczą będzie ciężej bo z dwoma psami pociągiem :crazyeye:

Wspomniany biedny napadnięty toller zaczyna być ogarniętym cywilizowanym psem od niedawna, po tym jak z równowagi nawet niufka wyprowadził powiedziałam nie
i pracujemy nad zachowaniem przy innych czterołapnych ;)
Jedynego czego jestem pewna to tego, że Zeusek mi wstydu nie przyniesie, bo to takie duże czarne które ciężko ma pojąć że ząbki są przydatne, choćby do jedzenia :diabloti:.
Na polu w jakiejś kryzysowej sytuacji broni go mniejszy bardziej zacięty Jok, ogólnie obydwaj wzajemnie się uzupełniają więc niemogłabym przybyć w jednopaku :loveu:

Posted

No, jak zlot ma być od 20, zakładając, że chcemy byc tym razem dłużej niż tydzień - to myślę, że najwcześniej 30 się skończy.

Bartiś, jak to nie będzie naszych alkozlotowiczów? Nie ma takiej możliwości, kto nam kolorowe ognisko rozpali? :diabloti:

Posted

Laski matura z języka to najłatwiejsza rzecz do zdania ever :evil_lol: Ja na szczęście matmy nie pisałam, ale za to na studiach sobie odbili analiza matematyczna 1 i potem 2, algebra... same wspaniałe :loveu:

Posted

Ja na maturę ustną z Polskiego uczyłam się... 15 minut przed egzaminem. Praca też ściągnięta z neta.. I zdałam.
Głęboki wdech, uśmiech, pewność siebie i trochę wyobraźni załatwia sprawę:P

Posted

Wiadomo, ja też przed ustanymi się stresowałam najbardziej, a faktycznie trzeba się postarać żeby takiego polskiego ustanego nie zdać. Zresztą w ogóle matura, stres jak nie wiem, a przychodzisz, piszesz sobie parę egzaminów, niewiele różniących się od tych które pisałaś przez całą szkołę średnich, i tyle tego. A po wynikach i tak jesteś w szoku, bo to jak ktoś oceni ci polski np, zależy od tego kto to będzie oceniał.

Posted

Nanana, my bardzo wstępnie zaklepujemy - na zasadzie być może pojedziemy, jeśli spasuje mi termin, cena i tak dalej. Ostrzegam, że moje suczydło jest wstrętne i drze japę z zamiłowaniem :cool1:.