Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 759
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to mamy już mała grupkę chętnych, zaczynam intensywniej myśleć o zlocie :cool3:
Dziewczyny - jako pierwsze na forum chętne na zlocik- gdzie wolicie? Sieraków, czy może jednak Bobolin?
A może jeszcze inne miejsce? :cool3:

Posted

Esti - Sieraków u Babuni i Wnusi??:P
Wstępnie się pisze na oba miejsca - nie powiem że do Sierakowa mam bliżej (no raczej bliziuteńko xD) ale Bobolin = morze <3... zobaczę jeszcze jak z kosztami wyjdzie ;)

Posted

Marta_Ares napisał(a):
my będziemy chętni, jak będziemy mieli czym jechać

a co do miejsca to chyba Sieraków, choć tam nie bylismy
pociągiem możecie. W ogóle nie ma takiej opcji żeby Was nie było!!! Martucha, tyle się nie widziałyśmy! Kto takie pyszne naleśniki będzie smażył z ciasta które ja wymieszam? (pamiętasz " wyjmij to jajko?" :eviltong: ) Kto będzie ze mną na plotuchy wkoło ośrodka chodził? :loveu:
Jeszcze Tomka mi tutaj brakuje, czemu się nie określił :placz:

gops napisał(a):
dla mnie niestety wrzesień odpada , szkoda że ten zlot nie wypalił .
może za rok coś się uda .
:-(

dog193 napisał(a):
Jeśli będzie Bobolin, to i my chętnie pojedziemy :smile:
Bobolin jest ekstra miejscem jeśli chodzi o ośrodek, o morze, o właścicieli. Tylko bardzo szkoda, że miejsca spacerowych nie ma. Tylko nad morze, po plaży i z powrotem. Po lesie się nie nabiegamy :eviltong:

Posted

Okamia napisał(a):
Wstępnie się pisze na oba miejsca - nie powiem że do Sierakowa mam bliżej (no raczej bliziuteńko xD) ale Bobolin = morze <3... zobaczę jeszcze jak z kosztami wyjdzie ;)

Niekoniecznie do wnusi i babuni. Tam bylo więcej ośrodków. ;-)

Jak na tą porę roku wolę Sieraków, ponieważ nad morzem będzie już raczej wygwizdów, a w Sierakowie wszystko jest otoczone lasami, są lepsze tereny spacerowe, 2 jeziorka bliziutko.

Posted (edited)

Okamia napisał(a):
Wstępnie się pisze na oba miejsca - nie powiem że do Sierakowa mam bliżej (no raczej bliziuteńko xD) ale Bobolin = morze <3... zobaczę jeszcze jak z kosztami wyjdzie ;-)
Cześć dziewczyno!!! wieki Cię nie widziałam ! :cool3: Nie nie u wnusi i babusi. W Sierakowie jest sporo ośrodków, mam zapisanych kilka, będę dzwonić, pisać, pytać :)

Na razie mam sporo ośrodków do obdzwonienia. Pewnie część nie wynajmuje we wrześniu, część z psami, część będzie za droga. Jak zostanie mi mniejsza ilość- tylko ośrodki, które spełniają moje warunki- będziemy myśleć gdzie robimy :)
Na liście mam różne miejscowości- generalnie w Wielkopolsce. Ale i ode mnie z kujawsko-pomorskiego coś mam :eviltong:
Chociaż i tak czuje, że przy tym Bobolinie zostaniemy :diabloti:

dogomanka_ napisał(a):
a to jak wy się tutaj dalej na zloty umawiacie jakieś wrześniowe to ja zapraszam jeszcze raz na nasz śląski zlot do Siewierza. :-D link do wątku w moim podpisie. :smile:
cześć Pola :cool3: Dogomaniacy który nie chcę we wrześniu, nie moga, lub mają dużo pieniązków i mogą tu i tu- to informacja dla Was! :eviltong:

Asia miłości ma :loveu: Cała reszta mogłaby się też odezwać: Mysia, Basia, Rose, Komarek, Unbebable, Atkaaa, Buell gdzie Wy wszyscy?!

Edited by Estera
Posted

Estera napisał(a):
Asia miłości ma :loveu: Cała reszta mogłaby się też odezwać: Mysia, Basia, Rose, Komarek, Unbebable, Atkaaa, Buell gdzie Wy wszyscy?!

Ale czułości! :-o :cool3: :loveu:

Estera napisał(a):
wszyscy mają do dzisiaj traumę :eviltong:

Okamia napisał(a):
Dziwisz się ??

A co ja mam powiedzieć?

Puk puk...

"- BABCIA WOŁA"

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :eek2: :mdleje: :flaming:

Posted

Estera napisał(a):

Bobolin jest ekstra miejscem jeśli chodzi o ośrodek, o morze, o właścicieli. Tylko bardzo szkoda, że miejsca spacerowych nie ma. Tylko nad morze, po plaży i z powrotem. Po lesie się nie nabiegamy :eviltong:

Ja bardzo chcę pojechać po prostu z psem nad morze :)
We wrześniu jeszcze jest ciepło, ale nie ma skwaru, który doskwiera na, a co dopiero psom (tutaj mi głównie o podróż chodzi), do tego turystów już nie ma - jak dla mnie same plusy :) Tak dawno nie byłam nad morzem, bardzo bym chciała.

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Ale czułości! :-o :cool3: :loveu:

A co ja mam powiedzieć?

Puk puk...

"- BABCIA WOŁA"

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :eek2: :mdleje: :flaming:
A ja nie jestem Twoją miłością? Ty tylko z Rose już? :placz::placz::placz:
(BTW wiesz, że my dwie same zdjęcia z ostatniej imprezy nie mamy? Z każdym masz, tylko nie ze mną :placz:)

[quote name='dog193']Ja bardzo chcę pojechać po prostu z psem nad morze :)
We wrześniu jeszcze jest ciepło, ale nie ma skwaru, który doskwiera na, a co dopiero psom (tutaj mi głównie o podróż chodzi), do tego turystów już nie ma - jak dla mnie same plusy :) Tak dawno nie byłam nad morzem, bardzo bym chciała.Mnie przekonywać nie musisz :eviltong: Ja polskiego morza latem nie lubię- mam uczulenie na słońce, na ludzi na plaży ( :diabloti: ), a we wrześniu będzie już puściej, chłodniej. Ja zawsze lubiłam i lubię do dzisiaj pogodę taką na długi rękaw, taka będzie we wrześniu właśnie.
Tylko ten brak miejsc spacerowych... No muszę się z tym przespać :cool3:

Posted

[quote name='Estera']A ja nie jestem Twoją miłością? Ty tylko z Rose już? :placz::placz::placz:
(BTW wiesz, że my dwie same zdjęcia z ostatniej imprezy nie mamy? Z każdym masz, tylko nie ze mną :placz:)
Oj oczywiście, że jesteś. :loveu: :loveu: :loveu:

A jak to się stało, że nie mamy razem zdjęcia? :-o

[SIZE=2]

Esti jak wrócę, czyli za 1,5 tygodnia, to podeślę Ci 2 ośrodki nad morzem, gdzie przyjmują z dużą ilością psów, jeden blisko Bobolina, opowiadałam Ci o nim niedawno. Może tam byłyby lepsze tereny spacerowe. :cool3:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Oj oczywiście, że jesteś. :loveu: :loveu: :loveu:

A jak to się stało, że nie mamy razem zdjęcia? :-o

[SIZE=2]

Esti jak wrócę, czyli za 1,5 tygodnia, to podeślę Ci 2 ośrodki nad morzem, gdzie przyjmują z dużą ilością psów, jeden blisko Bobolina, opowiadałam Ci o nim niedawno. Może tam byłyby lepsze tereny spacerowe. :cool3:

:loveu::loveu::loveu:
To ja do Twojego powrotu (sesja telefoniczna będzie konieczna jak już odpoczniesz! :evil_lol: ) postaram się mimo wszystko zadzwonić do innych ośrodków, tych z Wielkopolski, aby w cenach się rozeznać :)

A zdjęcie mamy, ale my + ktoś. Same, tak same, tak intymnie.... nie :cool3:

Posted

Jestem jestem, ostatnio taki sajgon że nie mam czasu kompa włączyć...
Mi podany termin baaardzo pasował i Bobolin albo okolice (morze) również.
We wrześniu to nie wiem czy będę miał wolne a urlop ja i Sylcia mamy w druga połowa sierpnia i wtedy planujemy wyjechać z ogonami gdzieś.
Będę miał chwilę to poczytam - od ostatniej wizyty kilka stron siępojawiło więc jeszcze w temacie nie jestem ;)

Posted

Estera napisał(a):

cześć Pola :cool3: Dogomaniacy który nie chcę we wrześniu, nie moga, lub mają dużo pieniązków i mogą tu i tu- to informacja dla Was!

no witaj Esterko. :D ja się właśnie zastanawiam czy nie zakwalifikuje się do tej ostatniej grupy i nie przyjadę Was też we wrześniu odwiedzić. :D tzn. jeśli jednak wybierzecie Sieraków, bo nad morze na pewno nie uda mi się pojechać. :eviltong:

Posted

kondomanka, jedź jedź w końcu! :)

Jeśli o mnie chodzi to miejsce obojętne, bo ważne, że z Wami! Chociaż lepsze okolice Sierakowa, bo do Bobolina jechać znów 15h mi się nie bardzo widzi, ale jak wybierzecie Bobolin to pewno i tam dojadę. ;)

Posted

basia bonnie napisał(a):
kondomanka, jedź jedź w końcu! :)

Jeśli o mnie chodzi to miejsce obojętne, bo ważne, że z Wami! Chociaż lepsze okolice Sierakowa, bo do Bobolina jechać znów 15h mi się nie bardzo widzi, ale jak wybierzecie Bobolin to pewno i tam dojadę. ;)

jak mi kasy styknie i nie będzie jakoś bardzo daleko, jak np do Bobolina, to chyba się skuszę. :D i kupimy sobie pink elephanty. :diabloti: