Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 759
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mnie nie bierzcie pod uwagę na cały okres bo ja to na 2-4 dni przyjade;P TEŻ BEZ PSA:) za to będe mieć gitarre;) mi to kawałek podłogi wystarczy, ewentualnie ławka na ganku:D

Posted

nooo, ale moze sie troche potem zredukowac liczba.... naliczylam 28(oprocz alkozlotowiczow, bo nie wiem czy 2 ich bedzie czy ile :lol:) uczestnikow z tej pierwszej listy

z tego co na stronie to sa 4 domki + jeden jakis dodatkowy[?], a wlasciwie chyba nie wiadomo czy wszystkie beda wolne

Posted

ale chyba kazdy chce spac na lozku :P

Komar, dlatego napisalam, ze do przygarniecia ;) ew moge dodac do nawiasow 'do przygarniecia z gitara' :lol:

Iska, a my musimy sobie znalezc jakiegos pupila zastepczego :P

Posted

Dominika, weź może mój Wojtuś przyjedzie :loveu:

Aniu, ja tam lubie spać na łóżku, ale mogę je też z kimś dzielić :D

Posted

Talia napisał(a):
Dominika, weź może mój Wojtuś przyjedzie :loveu:

wezmę, bo wszyscy w tamtym roku byli zawiedzeni, że żadnego pekina nie było :diabloti: to taka cudowna rasa... :cool3:

Posted

no nie wiem... wyglada przyjemnie... na poduszke :evil_lol:

Talia, ja tez moglabym dzielic(tym bardziej jesli udaloby nam sie ulozyc np materace na podlodze), ale tutaj juz niektorzy zaczeli sobie zajmowac, wiec nie wiem czy byliby chetni :lol:

Posted

anka11 napisał(a):
ale chyba kazdy chce spac na lozku :P

Komar, dlatego napisalam, ze do przygarniecia ;) ew moge dodac do nawiasow 'do przygarniecia z gitara' :lol:

Komar z gitarą może w naszym domku zastępować radio :diabloti:

anka11 napisał(a):
no nie wiem... wyglada przyjemnie... na poduszke :evil_lol:

Talia, ja tez moglabym dzielic(tym bardziej jesli udaloby nam sie ulozyc np materace na podlodze), ale tutaj juz niektorzy zaczeli sobie zajmowac, wiec nie wiem czy byliby chetni :lol:

a przestań, w naszym domku i tak będzie obowiązywało tylko burżuazyjne łożę, chyba, że nie będzie się go dało zrobić. :diabloti:

Posted

Komar z gitarą może w naszym domku zastępować radio

moze byc, pewnie byloby to bardziej sensowne niz auto bez vat :lol:

zobaczymy jaki domek nam sie trafi, w sensie jakie rozmieszczenie, bo materace raczej da rade sciagnac ;)

w ogole ClaudiaAnna tylko raz napisala na tym watku i zastanawiam sie czy pojedzie :cool3:

Posted

anka11 napisał(a):
moze byc, pewnie byloby to bardziej sensowne niz auto bez vat :lol:

zobaczymy jaki domek nam sie trafi, w sensie jakie rozmieszczenie, bo materace raczej da rade sciagnac ;)

w ogole ClaudiaAnna tylko raz napisala na tym watku i zastanawiam sie czy pojedzie :cool3:

widziałam się z nią dzisiaj i mówiła, że raczej pojedzie :D

NIE MA NIC LEPSZEGO NIŻ AUTA BEZ VAT! :diabloti:

Posted

anka11 napisał(a):
ooo, to super :)

swoją drogą przeglądałam sobie zdjęcia z któregoś tam zlotu i Pola niezłą miałaś fryzurkę :o

sie wie :diabloti: gówniara wtedy byłam, gorsza niż teraz więc wiesz :diabloti:

Posted

[quote name='anka11']
myślę, że u Ulv się znajdzie jakiś słodziak pokroju Piksel czy Falco :loveu::evil_lol:

[quote name='C&B']https://lh6.googleusercontent.com/-r2kng2kFkbM/Tj1_VMXo8tI/AAAAAAAAAUE/DFonQxdmQxA/s512/P8067694.JPG Chcecie? :diabloti: Iś tak uwielbia jej mordkę :loveu: :evil_lol:
oo Czikunia :loveu: ja chce, ja chce! tylko ostrzegam moich współlokatorów że codziennie rano będą budzeni moim atakiem śmiechu, bo za każdym razem jak widzę Czikę to takowego dostaję :diabloti:

Posted

dogomanka_ napisał(a):
Komar super nagranie :D a o co chodzi z tym nagraniem do TV? :razz: bo znowu nic nei wiem :D

Znowu Szansa na sukces:P Miałem mieć nagranie we wtorek na repertuar Danuty Błażejczyk;) ale mnie przenieśli na TSA:)