polciuaa Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 właśnie, troche się nas uzbierało, a limit jakiś na pewno jest, trzeba ustalić z Ulv ile osób może jechać i zrobic jakąś listę rezerwowych Quote
komar Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Mnie nie bierzcie pod uwagę na cały okres bo ja to na 2-4 dni przyjade;P TEŻ BEZ PSA:) za to będe mieć gitarre;) mi to kawałek podłogi wystarczy, ewentualnie ławka na ganku:D Quote
anka11 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 nooo, ale moze sie troche potem zredukowac liczba.... naliczylam 28(oprocz alkozlotowiczow, bo nie wiem czy 2 ich bedzie czy ile :lol:) uczestnikow z tej pierwszej listy z tego co na stronie to sa 4 domki + jeden jakis dodatkowy[?], a wlasciwie chyba nie wiadomo czy wszystkie beda wolne Quote
Talia Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Przecież i tak nie sprawdzają ilu nas tam jest :eviltong: Quote
anka11 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 ale chyba kazdy chce spac na lozku :P Komar, dlatego napisalam, ze do przygarniecia ;) ew moge dodac do nawiasow 'do przygarniecia z gitara' :lol: Iska, a my musimy sobie znalezc jakiegos pupila zastepczego :P Quote
C&B Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 [quote name='anka11'] Iska, a my musimy sobie znalezc jakiegos pupila zastepczego :P https://lh6.googleusercontent.com/-r2kng2kFkbM/Tj1_VMXo8tI/AAAAAAAAAUE/DFonQxdmQxA/s512/P8067694.JPG Chcecie? :diabloti: Iś tak uwielbia jej mordkę :loveu: :evil_lol: Quote
Talia Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Dominika, weź może mój Wojtuś przyjedzie :loveu: Aniu, ja tam lubie spać na łóżku, ale mogę je też z kimś dzielić :D Quote
C&B Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Talia napisał(a):Dominika, weź może mój Wojtuś przyjedzie :loveu: wezmę, bo wszyscy w tamtym roku byli zawiedzeni, że żadnego pekina nie było :diabloti: to taka cudowna rasa... :cool3: Quote
anka11 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 no nie wiem... wyglada przyjemnie... na poduszke :evil_lol: Talia, ja tez moglabym dzielic(tym bardziej jesli udaloby nam sie ulozyc np materace na podlodze), ale tutaj juz niektorzy zaczeli sobie zajmowac, wiec nie wiem czy byliby chetni :lol: Quote
polciuaa Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 anka11 napisał(a):ale chyba kazdy chce spac na lozku :P Komar, dlatego napisalam, ze do przygarniecia ;) ew moge dodac do nawiasow 'do przygarniecia z gitara' :lol: Iska, a my musimy sobie znalezc jakiegos pupila zastepczego :P Komar z gitarą może w naszym domku zastępować radio :diabloti: anka11 napisał(a):no nie wiem... wyglada przyjemnie... na poduszke :evil_lol: Talia, ja tez moglabym dzielic(tym bardziej jesli udaloby nam sie ulozyc np materace na podlodze), ale tutaj juz niektorzy zaczeli sobie zajmowac, wiec nie wiem czy byliby chetni :lol: a przestań, w naszym domku i tak będzie obowiązywało tylko burżuazyjne łożę, chyba, że nie będzie się go dało zrobić. :diabloti: Quote
komar Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 dogomanka_ napisał(a):Komar z gitarą może w naszym domku zastępować radio :diabloti: tak:P a wy będziecie gotować, karmić mnie i poić:D Quote
anka11 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Komar z gitarą może w naszym domku zastępować radio moze byc, pewnie byloby to bardziej sensowne niz auto bez vat :lol: zobaczymy jaki domek nam sie trafi, w sensie jakie rozmieszczenie, bo materace raczej da rade sciagnac ;) w ogole ClaudiaAnna tylko raz napisala na tym watku i zastanawiam sie czy pojedzie :cool3: Quote
polciuaa Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 anka11 napisał(a):moze byc, pewnie byloby to bardziej sensowne niz auto bez vat :lol: zobaczymy jaki domek nam sie trafi, w sensie jakie rozmieszczenie, bo materace raczej da rade sciagnac ;) w ogole ClaudiaAnna tylko raz napisala na tym watku i zastanawiam sie czy pojedzie :cool3: widziałam się z nią dzisiaj i mówiła, że raczej pojedzie :D NIE MA NIC LEPSZEGO NIŻ AUTA BEZ VAT! :diabloti: Quote
anka11 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 ooo, to super :) swoją drogą przeglądałam sobie zdjęcia z któregoś tam zlotu i Pola niezłą miałaś fryzurkę :o Quote
polciuaa Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 anka11 napisał(a):ooo, to super :) swoją drogą przeglądałam sobie zdjęcia z któregoś tam zlotu i Pola niezłą miałaś fryzurkę :o sie wie :diabloti: gówniara wtedy byłam, gorsza niż teraz więc wiesz :diabloti: Quote
komar Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 ja pamiętam hjesczez jak byłem młody na I zlocie dgm:D Quote
Avaloth Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 [quote name='anka11'] Iska, a my musimy sobie znalezc jakiegos pupila zastepczego :P myślę, że u Ulv się znajdzie jakiś słodziak pokroju Piksel czy Falco :loveu::evil_lol: [quote name='C&B']https://lh6.googleusercontent.com/-r2kng2kFkbM/Tj1_VMXo8tI/AAAAAAAAAUE/DFonQxdmQxA/s512/P8067694.JPG Chcecie? :diabloti: Iś tak uwielbia jej mordkę :loveu: :evil_lol: oo Czikunia :loveu: ja chce, ja chce! tylko ostrzegam moich współlokatorów że codziennie rano będą budzeni moim atakiem śmiechu, bo za każdym razem jak widzę Czikę to takowego dostaję :diabloti: Quote
komar Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Z okazji Dnia KOBIET!!! Dla Was ode mnie!!:D [video]www.youtube.com/watch?v=G0kBTyzsLBw[/video] miłego słuchania;) Quote
Marta_Ares Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 swietne :loveu: a TSA kiedy można się spodziewać?:diabloti: Quote
komar Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 na początku kwietnia mam nagranie dopiero, więc w TV będzie pewnie pod koniec:P chyba, że znowu mnie gdzieś przestawią:D Quote
ulvhedinn Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 Dobra nie krzyczeć, jutro postaram się uaktualnic listę ;) Quote
Buell Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 A zasięgniesz do PW co słałem i wpiszesz? pliss Quote
polciuaa Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Komar super nagranie :D a o co chodzi z tym nagraniem do TV? :razz: bo znowu nic nei wiem :D Quote
komar Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 dogomanka_ napisał(a):Komar super nagranie :D a o co chodzi z tym nagraniem do TV? :razz: bo znowu nic nei wiem :D Znowu Szansa na sukces:P Miałem mieć nagranie we wtorek na repertuar Danuty Błażejczyk;) ale mnie przenieśli na TSA:) Quote
Talia Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Jaaa komar, ale szalejesz :D Ulv, to Ty tu jesteś? :D Quote
Recommended Posts