Izabela124. Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Eeeee no z Tobą to oczywiste, że muszę być :D Quote
C&B Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 A ja bym była wdzięczna jakby dało się jakoś mnie i Pradę umieścić w domku bez większych suk ;) Quote
Karilka Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='Talia']Ja też chętnie do domku z Karilką, Lived, dog193v :) Jeszcze nie wiem czy znajoma z małą sunią ze mną nie pojedzie.[/QUOTE] Bardzo mi miło :) to Gops odpada bo Tina i Kadi to "większe suczki". C&B też odpada (post wyżej). Myślę, że Marta i Marcin z Aresem i Mayką zgraliby sie w naszym domku albo ktoś bez psiaków lub jakimiś mniejszymi (Ola? Iza od Bobika?). Co o tym myślicie? Quote
Izabela124. Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Chciałabym być z Izą od Buenosa, jeśli ona się zgadza to możemy być z Tobą w domku :) Quote
Talia Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Ode mnie jedzie na 99% kumpela z małą suką, więc będzie z nami w domku. Z Tiną jej pies się lubi, a nawet kocha. :P Quote
gops Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 jeśli Marta pojedzie to ja ją zamówiłam już na gg :eviltong: bo moja się z jej psami dogaduję . Quote
dog193 Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='Talia']Ja też chętnie do domku z Karilką, Lived, dog193v :) [/QUOTE] Ja oczywiście się piszę na domek z wami ;) Tym razem mam psa obronnego, nic mi nie straszne :diabloti: Możnaby jeszcze Iśkę upchać do nas :p I Pati, ewentualnie, do wanny :diabloti: Quote
polciuaa Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='komar']a jak myślisz??:D[/QUOTE] myślę, że bez gitary nigdzie się nie ruszasz. :D Ulv zapraszamy na wątek i do zaktualizowania pierwszego postu :diabloti: Quote
Avaloth Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 (edited) Ewcia, jakaś Ty miła dla mnie:loveu: Ja chętna na domek z Ewką, Pati, Olą, Talią, Domć, Anitą, Culineo, Polą, Anką i tak dalej, więc w zasadzie gdzie nie wyląduję będzie dobrze :eviltong: O ile pojade. Edited March 4, 2012 by Avaloth Quote
C&B Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='Avaloth']Ewcia, jakaś Ty miła dla mnie:loveu: Ja chętna na domek z Ewką, Pati, Olą, Talią, Domć, Anitą, Culineo, Anką i tak dalej, więc w zasadzie gdzie nie wyląduję będzie dobrze :eviltong: O ile pojade.[/QUOTE] Łaaa, ktoś chce być ze mną w domku :evil_lol: Ja tam mogę być z każdym kto nie ma dużej suki :eviltong: ale my najbardziej chętne do jakiegoś samcowego domku :cool3: Quote
Culineo Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='Avaloth']Ewcia, jakaś Ty miła dla mnie:loveu: Ja chętna na domek z Ewką, Pati, Olą, Talią, Domć, Anitą, Culineo, Polą, Anką i tak dalej, więc w zasadzie gdzie nie wyląduję będzie dobrze :eviltong: O ile pojade.[/QUOTE] łaaaaa tym razem ja się czuje zaszczycona :D Quote
Bewarka Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Ja mogłabym być gdziekolwiek, ale niestety to druga część sierpnia, ten wyjazd byłby moim ostatnim :razz: bo mam ślub blisko i pewnie przygotowań dużo będzie :cool3: wiem, że płakać nie będziecie za mną, ale nie dam rady :razz: ;) Quote
Avaloth Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='Bewarka']Ja mogłabym być gdziekolwiek, ale niestety to druga część sierpnia, ten wyjazd byłby moim ostatnim :razz: bo mam ślub blisko i pewnie przygotowań dużo będzie :cool3: wiem, że płakać nie będziecie za mną, ale nie dam rady :razz: ;)[/QUOTE] Wpadaj z mężem, przygotujecie się tu :diabloti: Jak to nie będziemy płakać, nie doceniasz nas. Quote
Bewarka Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Jasne, bo jeszcze mi tego brakowało :diabloti: Brat mi sie hajta niewierne :eviltong: Quote
polciuaa Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Avaloth napisał(a):Ewcia, jakaś Ty miła dla mnie:loveu: Ja chętna na domek z Ewką, Pati, Olą, Talią, Domć, Anitą, Culineo, Polą, Anką i tak dalej, więc w zasadzie gdzie nie wyląduję będzie dobrze :eviltong: O ile pojade. czuje się wyróżniona. :diabloti: ale prawda jest taka Iśka, że chyba byś nie wytrzymała w jednym domku ze mną, Culineo i Anitą (próbkę miałaś juz u Was w domku :diabloti: ) + nie wiem czy ogarnęłabyś zawieszoną wiecznie Ankę. :diabloti: Pusiakowa napisał(a):ja sobie zaznaczę w razie co. jedź siostra! Bewarka napisał(a):Ja mogłabym być gdziekolwiek, ale niestety to druga część sierpnia, ten wyjazd byłby moim ostatnim :razz: bo mam ślub blisko i pewnie przygotowań dużo będzie :cool3: wiem, że płakać nie będziecie za mną, ale nie dam rady :razz: ;) ja będę płakać! :( Quote
Bewarka Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 dogomanka_ napisał(a): ja będę płakać! :( :loveu: :loveu: Quote
Avaloth Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 dogomanka_ napisał(a):czuje się wyróżniona. :diabloti: ale prawda jest taka Iśka, że chyba byś nie wytrzymała w jednym domku ze mną, Culineo i Anitą (próbkę miałaś juz u Was w domku :diabloti: ) + nie wiem czy ogarnęłabyś zawieszoną wiecznie Ankę. :diabloti: hmm, ostatnio co kolejny nowy znajomy to głupszy, więc chyba się uodparniam powoli :evil_lol::evil_lol: a, ale zapomniałam, że Anka jedzie bez Weny, więc jednak nie chce z Wami mieszkać :diabloti: Quote
polciuaa Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='Avaloth']hmm, ostatnio co kolejny nowy znajomy to głupszy, więc chyba się uodparniam powoli :evil_lol::evil_lol: a, ale zapomniałam, że Anka jedzie bez Weny, więc jednak nie chce z Wami mieszkać :diabloti: dzięki, to było miłe..... :( :evil_lol: Quote
C&B Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Iś jak zawsze szczera :diabloti: ej, gdzie można kupić łańcuch dla psa, co by go na zlocie uczepić? :hmmmm: bo w zoologach same krótkie. Quote
Iza. Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 C&B napisał(a): ej, gdzie można kupić łańcuch dla psa, co by go na zlocie uczepić? :hmmmm: bo w zoologach same krótkie. w sklepie żelaznym :razz: Quote
Recommended Posts