Szerkanka Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Ludziki, a czy my juz mamy termin w osrodky zalepany, i czy ten zlot jest pewny ze tak powiem? bo kurcze tu juz trzeba powoli o urlop wołac, a my jeszcze nie wiemy czy sie na miejsce załapiemy... Są juz jakies konkrety? Quote
Unbelievable Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Nie chciało mi się czytać tych 16 stron, wybaczcie :evil_lol: ale ja jestem BARDZO chętna :loveu: o ile sa jeszcze miejsca bleble+ dwa psy, w domku bez samców z jajkami ;) Quote
gops Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='Unbelievable']Nie chciało mi się czytać tych 16 stron, wybaczcie :evil_lol: ale ja jestem BARDZO chętna :loveu: o ile sa jeszcze miejsca bleble+ dwa psy, w domku bez samców z jajkami ;)[/QUOTE] ja jestem chętna dzielić się domkiem z szczeniakiem i samcem bez jajek :lol: wymarzone towarzystwo dla nas.:lol: niech ktoś zrobi w końcu tą liste, sprawdzi czy są jeszcze miejsca i ustali ten termin w 100% :roll: Quote
Unbelievable Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='gops']ja jestem chętna dzielić się domkiem z szczeniakiem i samcem bez jajek :lol: wymarzone towarzystwo dla nas.:lol: niech ktoś zrobi w końcu tą liste, sprawdzi czy są jeszcze miejsca i ustali ten termin w 100% :roll:[/QUOTE] tylko ona już będzie wtedy miała chyba z 7-8 miechów, więc już nie taki szczeniaczek ;) ale jak miśka nie zeżre, to git :D Quote
NightQueen Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 ja mogę być z M. w byle jakim domu z obojętnie jakimi psami, gdyż M. nie jest konfliktowa, aczkolwiek być może pojadę z dwoma, a ten drugi to już nie wiem jaki będzie :diabloti: Quote
Marta_Ares Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Ares też bez jajek Mayka wysterylizowana :diabloti: Quote
Unbelievable Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 jeszcze do tego dojdzie że będziecie się bić o miejsce z nami :evil_lol: bo nie wezmę miotly :diabloti: Quote
gops Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='Unbelievable']tylko ona już będzie wtedy miała chyba z 7-8 miechów, więc już nie taki szczeniaczek ;) ale jak miśka nie zeżre, to git :D[/QUOTE] nie powinna :lol: Broom raczej agresywna przecież nie będzie , a ja nad psem panuję tylko jak pies ja sprowokuję to jest źle . Quote
gops Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='Marta_Ares']Ares też bez jajek Mayka wysterylizowana :diabloti:[/QUOTE] to będzie domek idealny :evil_lol: Quote
NightQueen Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='Unbelievable']jeszcze do tego dojdzie że będziecie się bić o miejsce z nami :evil_lol: bo nie wezmę miotly :diabloti: o co to to nie :diabloti: mieszkanie pod jednym dachem z dwoma twoimi świrami, mogło by się źle skończyć dla M. :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='Unbelievable']jeszcze do tego dojdzie że będziecie się bić o miejsce z nami :evil_lol: bo nie wezmę miotly :diabloti:[/QUOTE] napisałam ogólnie, że Ares bez jajec, a nie że od razu z Tobą chce byc :diabloti: :loveu: podtucz szczura zeby nie uciekał pod bramą, bo wyjdziesz na okropnego dogomaniaka który nie interesuje własny pies :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='NightQueen']o co to to nie :diabloti: mieszkanie pod jednym dachem z dwoma twoimi świrami, mogło by się źle skończyć dla M. :evil_lol:[/QUOTE] nie zapominaj o mnie! :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='Unbelievable']nie zapominaj o mnie! :evil_lol:[/QUOTE] Patrycji chodzło o Ciebie i Miotłe :P :D Quote
Unbelievable Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='Marta_Ares']napisałam ogólnie, że Ares bez jajec, a nie że od razu z Tobą chce byc :diabloti: :loveu: podtucz szczura zeby nie uciekał pod bramą, bo wyjdziesz na okropnego dogomaniaka który nie interesuje własny pies :evil_lol:[/QUOTE] hahahah nie wiem czy jego się da tak utuczyć żeby nie uciekał pod bramą :evil_lol: i tak wszyscy już wiedzą że ja go nie kocham :diabloti: Quote
Unbelievable Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='Marta_Ares']Patrycji chodzło o Ciebie i Miotłe :P :D[/QUOTE] "dwa moje świry" to ja i miotła? :hmmmm: ciekawe.... :diabloti: Quote
NightQueen Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='Unbelievable']nie zapominaj o mnie! :evil_lol:[/QUOTE] spoko, ludźmi M. sobie radzi doskonale, dog[milionpincetstodziweincet] może potwierdzić :diabloti: [quote name='Marta_Ares']Patrycji chodzło o Ciebie i Miotłe :P :D[/QUOTE] haha :evil_lol: Quote
dog193 Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='NightQueen']spoko, ludźmi M. sobie radzi doskonale, dog[milionpincetstodziweincet] może potwierdzić :diabloti:[/QUOTE] Nie potwierdzam :diabloti: Ale spoko, teraz będę mieć swojego obrońcę, Moli mi nie straszna :evil_lol: Quote
zootechniczka Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Ja również poszukuje domku z suczkami lub kastratami. Myślę że szczeniaki tez mogą być. Mój jest kastratem. Quote
C&B Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Na mnie można patrzeć w sumie jak bez psa w domku, bo mój pies do obcych pomieszczeń się nie pcha :evil_lol: podejrzewam, że w nocy będzie spała uwiązana przed domkiem :eviltong: w konflikty na szczęście też się nie miesza ;) Quote
Culineo Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 a my chcemy domek ze starym skaładem, samce z jajami i bez, suki sterylka i nie :D kogiel mogiel :D Quote
Talia Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 A kto chce ze mną byc w domku? Oprócz Izy od Cuddy, bo ona tylko ze mna sypia :D Quote
Unbelievable Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='Talia']A kto chce ze mną byc w domku? Oprócz Izy od Cuddy, bo ona tylko ze mna sypia :D[/QUOTE] ahahahaha :evil_lol::evil_lol: ja mogę być w sumie, raczej się nie zjemy :diabloti: chyba że ci Talia coś doszło samczego jajecznego :hmmmm: Quote
Talia Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Tak, zrobiłam sobie operacje :D Ulv, ja będę oczywiście z Tiną! Chodzi mi jeszcze koncepcja zabrania śmiesznej ONki chłopaka siostry, ale z transportem byłby problem. Quote
zootechniczka Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='Talia']A kto chce ze mną byc w domku? Oprócz Izy od Cuddy, bo ona tylko ze mna sypia :D[/QUOTE] Ja też mogę być pod warunkiem że nie będzie tam jajcarzy, nie kastrowanych samców, szczególnie tych mniejszych większe może przeżyjemy. Mam nadzieje że to w ogóle wypali. Bo jak narazie żadnych konkretów nie ma. Quote
Unbelievable Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='Talia']Tak, zrobiłam sobie operacje :D Ulv, ja będę oczywiście z Tiną! Chodzi mi jeszcze koncepcja zabrania śmiesznej ONki chłopaka siostry, ale z transportem byłby problem.[/QUOTE] nie spodziewałam się tego po tobie! :evil_lol: Quote
Recommended Posts