Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ludziki, a czy my juz mamy termin w osrodky zalepany, i czy ten zlot jest pewny ze tak powiem? bo kurcze tu juz trzeba powoli o urlop wołac, a my jeszcze nie wiemy czy sie na miejsce załapiemy... Są juz jakies konkrety?

• Replies 759
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Unbelievable']Nie chciało mi się czytać tych 16 stron, wybaczcie :evil_lol: ale ja jestem BARDZO chętna :loveu: o ile sa jeszcze miejsca

bleble+ dwa psy, w domku bez samców z jajkami ;)[/QUOTE]
ja jestem chętna dzielić się domkiem z szczeniakiem i samcem bez jajek :lol: wymarzone towarzystwo dla nas.:lol:

niech ktoś zrobi w końcu tą liste, sprawdzi czy są jeszcze miejsca i ustali ten termin w 100% :roll:

Posted

[quote name='gops']ja jestem chętna dzielić się domkiem z szczeniakiem i samcem bez jajek :lol: wymarzone towarzystwo dla nas.:lol:

niech ktoś zrobi w końcu tą liste, sprawdzi czy są jeszcze miejsca i ustali ten termin w 100% :roll:[/QUOTE]

tylko ona już będzie wtedy miała chyba z 7-8 miechów, więc już nie taki szczeniaczek ;) ale jak miśka nie zeżre, to git :D

Posted

[quote name='Unbelievable']tylko ona już będzie wtedy miała chyba z 7-8 miechów, więc już nie taki szczeniaczek ;) ale jak miśka nie zeżre, to git :D[/QUOTE]
nie powinna :lol: Broom raczej agresywna przecież nie będzie , a ja nad psem panuję tylko jak pies ja sprowokuję to jest źle .

Posted

[quote name='Unbelievable']jeszcze do tego dojdzie że będziecie się bić o miejsce z nami :evil_lol:
bo nie wezmę miotly :diabloti:

o co to to nie :diabloti:
mieszkanie pod jednym dachem z dwoma twoimi świrami, mogło by się źle skończyć dla M. :evil_lol:

Posted

[quote name='Unbelievable']jeszcze do tego dojdzie że będziecie się bić o miejsce z nami :evil_lol:
bo nie wezmę miotly :diabloti:[/QUOTE]
napisałam ogólnie, że Ares bez jajec, a nie że od razu z Tobą chce byc :diabloti: :loveu:

podtucz szczura zeby nie uciekał pod bramą, bo wyjdziesz na okropnego dogomaniaka który nie interesuje własny pies :evil_lol:

Posted

[quote name='Marta_Ares']napisałam ogólnie, że Ares bez jajec, a nie że od razu z Tobą chce byc :diabloti: :loveu:

podtucz szczura zeby nie uciekał pod bramą, bo wyjdziesz na okropnego dogomaniaka który nie interesuje własny pies :evil_lol:[/QUOTE]

hahahah nie wiem czy jego się da tak utuczyć żeby nie uciekał pod bramą :evil_lol:
i tak wszyscy już wiedzą że ja go nie kocham :diabloti:

Posted

[quote name='Unbelievable']nie zapominaj o mnie! :evil_lol:[/QUOTE]

spoko, ludźmi M. sobie radzi doskonale, dog[milionpincetstodziweincet] może potwierdzić :diabloti:

[quote name='Marta_Ares']Patrycji chodzło o Ciebie i Miotłe :P :D[/QUOTE]

haha :evil_lol:

Posted

[quote name='NightQueen']spoko, ludźmi M. sobie radzi doskonale, dog[milionpincetstodziweincet] może potwierdzić :diabloti:[/QUOTE]
Nie potwierdzam :diabloti: Ale spoko, teraz będę mieć swojego obrońcę, Moli mi nie straszna :evil_lol:

Posted

Na mnie można patrzeć w sumie jak bez psa w domku, bo mój pies do obcych pomieszczeń się nie pcha :evil_lol: podejrzewam, że w nocy będzie spała uwiązana przed domkiem :eviltong: w konflikty na szczęście też się nie miesza ;)

Posted

[quote name='Talia']A kto chce ze mną byc w domku? Oprócz Izy od Cuddy, bo ona tylko ze mna sypia :D[/QUOTE]

ahahahaha :evil_lol::evil_lol:
ja mogę być w sumie, raczej się nie zjemy :diabloti: chyba że ci Talia coś doszło samczego jajecznego :hmmmm:

Posted

Tak, zrobiłam sobie operacje :D

Ulv, ja będę oczywiście z Tiną! Chodzi mi jeszcze koncepcja zabrania śmiesznej ONki chłopaka siostry, ale z transportem byłby problem.

Posted

[quote name='Talia']A kto chce ze mną byc w domku? Oprócz Izy od Cuddy, bo ona tylko ze mna sypia :D[/QUOTE]

Ja też mogę być pod warunkiem że nie będzie tam jajcarzy, nie kastrowanych samców, szczególnie tych mniejszych większe może przeżyjemy. Mam nadzieje że to w ogóle wypali. Bo jak narazie żadnych konkretów nie ma.

Posted

[quote name='Talia']Tak, zrobiłam sobie operacje :D

Ulv, ja będę oczywiście z Tiną! Chodzi mi jeszcze koncepcja zabrania śmiesznej ONki chłopaka siostry, ale z transportem byłby problem.[/QUOTE]

nie spodziewałam się tego po tobie! :evil_lol: