Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

C&B napisał(a):
Janek, k**wa, ch*j :diabloti:

a nie Jurek to był ?! :diabloti: my z dog 1 9 3 myślałyśmy, że tam zejdziemy ze śmiechu xD

dog193 napisał(a):
A teraz zabawa - czyje to cytaty? :diabloti:

"zamknij drzwi do łaźni bo je*ie"

"jak krowie na rowie"

"ten jeszcze chucha i mi nie pomaga"

"i mi przyszli i zje*ali atmosferę"

:diabloti:
A tak poza tym...
"Może pan zapiąć tego psa?"
"A nasza mordka, to nasza mordka..." :D

moje i waszego sąsiada ? :D

anka11 napisał(a):
hahaha płacze z tych cytatów :( w ogóle ta ksywa Culineo lol :D

ksywa nie jest zła :D

• Replies 759
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dog193 napisał(a):
Jurek! Jasne, że Jurek :D
Kiedy to było? Pierwsze ognisko, drugie?

Haha, zgadza się, wygrywasz czajnik :diabloti:

jakoś tak, ale chyba nie pierwsze, bo było już takie bardziej się wszyscy znali :D

czajnik :multi: na zlocie to rzecz najcenniejsza mając na względzie Culineo :)

i przy Sharkim też jest wykrzyknik..:hmmmm:

Posted

gops napisał(a):
a ja już mam 5 m grubej liny z myślą o zlocie :lol:

A ja wczoraj odebrałam 10 m linkę. Dobry zakup :). W prawdzie z myślą o kursie który jutro zaczynamy ale na zlot tez się nam na pewno przyda.

Posted

zootechniczka napisał(a):
A ja wczoraj odebrałam 10 m linkę. Dobry zakup :). W prawdzie z myślą o kursie który jutro zaczynamy ale na zlot tez się nam na pewno przyda.

no ja w prawdzie z myślą o codziennych spacerach :lol: ale na zlot będzie w sam raz.

ja chcę już na plażę :loveu:

Posted

Kochani, ja sie ciągle zastanawiam :roll: Termin mnie nie przekonuje. Ulv, jeśli da si zorganizować chociaż dwa dni wczesniej, daj znac.

widze żem nie w temacie coś ;) i że wszyscy się tu znają? :stupid: Kto by jechał w sierpniu pierwszy raz na zlot? :evil_lol:

Posted

plina napisał(a):

widze żem nie w temacie coś ;) i że wszyscy się tu znają? :stupid: Kto by jechał w sierpniu pierwszy raz na zlot? :evil_lol:

jesteś z Malborka? mogły byśmy jechać jednym pociągiem bo ja też możliwe że sama będę musiała jechać .
ja nie pierwszy raz a drugi ale znam zaledwie pare osób , jak nie znasz to poznasz :lol:.

Posted

plina napisał(a):
Kochani, ja sie ciągle zastanawiam :roll: Termin mnie nie przekonuje. Ulv, jeśli da si zorganizować chociaż dwa dni wczesniej, daj znac.

Ja jadę pierwszy raz więc się nie martw na pewno będzie trochę osób początkujących pod tym względem ;).

Posted

plina napisał(a):

ja tez nikogo nie znam i zaczynam sie zastanawiac....
tylko nie doczytalam jak to jest, po ile osobo-psow moze zamieszkac w jednym domku?

Posted

ok, tam ale nie ma informacji jakie wymiary maja te domki.... a ja mam trzy psiaki....
nie wiem czy to dobrze funkcjonuje gdy 4 osoby i dziesiec psow na malej ilosci metrow kwadratowych przebywaja..

Posted

Kava napisał(a):
ok, tam ale nie ma informacji jakie wymiary maja te domki.... a ja mam trzy psiaki....
nie wiem czy to dobrze funkcjonuje gdy 4 osoby i dziesiec psow na malej ilosci metrow kwadratowych przebywaja..

bliżej zlotu będziemy pewnie dobierać domki do psów , przynajmniej tak powinno być .
jeśli masz 3 łągodne psy , albo dość małe to nie widzę problemu .
pewnie znajdzie się jakiś wolniejszy domek z mniejsza ilością psów gdzie się zmieścicie.

Posted

Kava napisał(a):
a czy osrodek jest ogrodzony, tzn czy mozna tam puszczac psiaki luzem? a jak jest z plaza, moga psy na plaze?

z tego co dziewczyny pisały to jest ogrodzony i są plaże na których można puścić psa.

Posted

[quote name='Kava']a czy osrodek jest ogrodzony, tzn czy mozna tam puszczac psiaki luzem? a jak jest z plaza, moga psy na plaze?
Mały pies moze przejść pod bramą lub przez tylną siatke, która ma duże oczka (jak Piksel dwa lata temu) ale teren jest ogrodzony. Z tym, ze przy puszczaniu luzem, trzeba uważać KTÓRE i ile psów biega razem. Teren ośrodka to jednak teren ośrodka. NP: jak biegał Dolar to nie biegał CTR i odwrotnie.
Jestem zdecydowanie ZA bieganiem psów razem poza terenem ośrodka - nie ma wtedy nieporozumień między psami (bądź - co bądź jest to duża grupa psów, które się nie znają)
Na plaży psy biegają. Odchodziliśmy kawałeczek dalej, gdzie nie ma wcale ludzi i psy biegały i pływały bez problemu.

Posted

[quote name='Karilka'].
Jestem zdecydowanie ZA bieganiem psów razem poza terenem ośrodka - nie ma wtedy nieporozumień między psami (bądź - co bądź jest to duża grupa psów, które się nie znają)
Na plaży psy biegają. Odchodziliśmy kawałeczek dalej, gdzie nie ma wcale ludzi i psy biegały i pływały bez problemu.

:klacz: ja tez jestem za .

ciekawa jestem jak suka zareaguję na morze, w jeziorze bardzo lubi pływać ale w morzu będzie miała okazje pierwszy raz .