Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 759
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Karina, jak Ty wlasnie z Dolarem dotarlas do Bobolina 2 lata temu? pociagiem?

My mozemy komus z Torunia i okolic torby/plecaki wziac, zawsze lzej, bo w samochodzie Lu zajmuje tyly...

Posted

[quote name='anka11']trzeba będzie wybrać jakiegoś innego najpiękniejszego hihi ;)

ale tak serio to nie wiem czy pamiętacie jakie ona złapała na koniec schizo - leżenie w swojej 'budzie' i łapanie much :evil_lol:

więc może niech zostanie w domu... :eviltong:
w kolejce na najpiękniejszego psa zlotu ustawiam mojego kudłacza. :diabloti: chociaż do zlotu może go trochę wygolę to będzie łysolem, a nie kudłaczem. :diabloti:
swoją drogą dzięki Wenie mieliśmy mniej much w domku, więc jej schizy się nam do czegoś przydały. :evil_lol:

[quote name='klaudusia0219']
Polka Anka I Anita my razem w domku nie ? :diabloti:

ja bardzo chętnie. w sumie to jest wręcz obowiązek. :D + ClaudiaAnna i może Mariusz. :D

[quote name='Bartiśkowa_']

Dogomanka No wiesz co, bo to też moja wina, że dla obydwóch niufków
wtedy Duluś im wyglądał tak bardziej na płeć żeńską :roll: zakochali się :loveu:
bo on taki śliczny jest, że mu się nikt oprzeć nie może :diabloti:
Anita, Ty też się piszesz do domku ze mną, Culineo, Anką itp? :evil_lol:

[quote name='Szerkanka']No to my tez sie zastanawiamy, wstepnie ja i dorodne Cane Corso :D
to będzie najpiękniejszy pies zlotu! :loveu:

[quote name='Karilka']:cunao::bigcool::sweetCyb::cool2:

Wiek jest bardzo mało istotny.:drink1: Zwłaszcza po tym poście:hand:

Karilka, jesteś miszczuniem bezinteresowności. :diabloti:

[quote name='dog193']Myślę, że jak najbardziej poprawnie :diabloti: Wiesz, na każdym zlocie, co wieczór są ogniska... niekoniecznie z kiełbaskami :grins:
Ale też nie wszyscy na ogniska chodzą. Na ostatnim w zeszłym roku, to chyba tylko nasz domek był
ej ej, ja byłam na każdym ognisku więc nie marudzić, że tylko Wasz domek był, no chyba, że raz zawinęłam wcześniej ciupać w chinczyka i raz ogarniałam kolegów alkozlotowiczów. :diabloti:

teraz to się nakręciłam na ten zlot! :multi:

mnie to się przypomniało jak wpadłyśmy z Culineo i Bartiśkową do domku Iśki i prawie wszystkich tam obecnych zabiłyśmy śmiechem. :diabloti:

Posted

Karilka, jesteś miszczuniem bezinteresowności. :diabloti:

też tak uważam :diabloti:

ja do tej pory nie mam pojęcia z czego Wy tak wtedy piałyście, ale było śmiesznie :evil_lol:
ja też się coraz bardziej na zlot nakręcam.

Posted

C&B napisał(a):
Janek, k**wa, ch*j :diabloti:

:roflt:
O kufa, wiedzialam, że Łukasz palnął jakimś tekstem, ale nie pamiętałam dokładnie... Ja pierdziele, śmieję się do monitora :evil_lol:

Posted

A teraz zabawa - czyje to cytaty? :diabloti:

"zamknij drzwi do łaźni bo je*ie"

"jak krowie na rowie"

"ten jeszcze chucha i mi nie pomaga"

"i mi przyszli i zje*ali atmosferę"

:diabloti:
A tak poza tym...
"Może pan zapiąć tego psa?"
"A nasza mordka, to nasza mordka..." :D

Posted

Avaloth napisał(a):
Hahaha :roflt: jak tak teraz sobie przypominam te nasze zlotowe akcje to siedzę i ryczę ze śmiechu :D

Ja też, i coraz bardziej mi się tego zlotu chce :diabloti:

Zaczęłam rozkminiać jak tu sensownie dotrzeć na ten zlot, pewnie czeka mnie wyprawa do Wawy, i jakoś pociągami. Suka będzie przeszczęśliwa :diabloti:

Posted

Oki, to bliżej zlotu będziemy się zgadywać ;)

Burżuje, myślicie, że nikt mnie nie zje na zlocie, jak suka będzie spała przed domkiem uwiązana? :cool1: Bo inaczej to ja tego nie widzę :roll:

Posted

ja od razu mówiłam żeby pilnować swoich suczek aby nie podchodziły do mnie i mojej ;) ewentualnie na smyczach nie luzem bo różnie się skończyć może .
jak każdy będzie swojego psa pilnował to dla mnie się super zapowiada, bo nie zniosę biegających luzem bez kontroli psów , albo jak się ktoś spiję i psa ma gdzieś ..
mam nadzieję że nie będzie tak źle :evil_lol: