Marta_Ares Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 (edited) Ulv a znasz może już mniej więcej cenę za dobę lub cały zlot? bo to 35zł to było 2 latat temu Edited February 9, 2012 by Marta_Ares Quote
Szerkanka Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Karina, jak Ty wlasnie z Dolarem dotarlas do Bobolina 2 lata temu? pociagiem? My mozemy komus z Torunia i okolic torby/plecaki wziac, zawsze lzej, bo w samochodzie Lu zajmuje tyly... Quote
Marta_Ares Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 pociągiem, a potem pieszo z tego co pamiętam :) Quote
Szerkanka Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 No wlasnie tak mi sie wydawalo ze z Darlowa chyba pieszo szli... pare km. z tego co pamietam tam bylo ok 5 domkow po 5/6 osob? tez mysle ze sie chyba nie pomieszcza wszyscy... Quote
Karilka Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Tak, szłyśmy z dziewczynami i było ...fajnie :) Quote
zootechniczka Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Z Darłowa to pół biedy się przejść. Żeby tylko do tego Darłowa jakiś pociąg dojeżdżał. Quote
polciuaa Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 [quote name='anka11']trzeba będzie wybrać jakiegoś innego najpiękniejszego hihi ;) ale tak serio to nie wiem czy pamiętacie jakie ona złapała na koniec schizo - leżenie w swojej 'budzie' i łapanie much :evil_lol: więc może niech zostanie w domu... :eviltong: w kolejce na najpiękniejszego psa zlotu ustawiam mojego kudłacza. :diabloti: chociaż do zlotu może go trochę wygolę to będzie łysolem, a nie kudłaczem. :diabloti: swoją drogą dzięki Wenie mieliśmy mniej much w domku, więc jej schizy się nam do czegoś przydały. :evil_lol: [quote name='klaudusia0219'] Polka Anka I Anita my razem w domku nie ? :diabloti: ja bardzo chętnie. w sumie to jest wręcz obowiązek. :D + ClaudiaAnna i może Mariusz. :D [quote name='Bartiśkowa_'] Dogomanka No wiesz co, bo to też moja wina, że dla obydwóch niufków wtedy Duluś im wyglądał tak bardziej na płeć żeńską :roll: zakochali się :loveu: bo on taki śliczny jest, że mu się nikt oprzeć nie może :diabloti: Anita, Ty też się piszesz do domku ze mną, Culineo, Anką itp? :evil_lol: [quote name='Szerkanka']No to my tez sie zastanawiamy, wstepnie ja i dorodne Cane Corso :D to będzie najpiękniejszy pies zlotu! :loveu: [quote name='Karilka']:cunao::bigcool::sweetCyb::cool2: Wiek jest bardzo mało istotny.:drink1: Zwłaszcza po tym poście:hand: Karilka, jesteś miszczuniem bezinteresowności. :diabloti: [quote name='dog193']Myślę, że jak najbardziej poprawnie :diabloti: Wiesz, na każdym zlocie, co wieczór są ogniska... niekoniecznie z kiełbaskami :grins: Ale też nie wszyscy na ogniska chodzą. Na ostatnim w zeszłym roku, to chyba tylko nasz domek był ej ej, ja byłam na każdym ognisku więc nie marudzić, że tylko Wasz domek był, no chyba, że raz zawinęłam wcześniej ciupać w chinczyka i raz ogarniałam kolegów alkozlotowiczów. :diabloti: teraz to się nakręciłam na ten zlot! :multi: mnie to się przypomniało jak wpadłyśmy z Culineo i Bartiśkową do domku Iśki i prawie wszystkich tam obecnych zabiłyśmy śmiechem. :diabloti: Quote
Ola164 Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Tak, i nikt nie rozumiał ani jednego waszego słowa :diabloti: Quote
polciuaa Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 ee tam, przynajmniej się uśmiałam. :diabloti: Quote
Avaloth Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Karilka, jesteś miszczuniem bezinteresowności. :diabloti: też tak uważam :diabloti: ja do tej pory nie mam pojęcia z czego Wy tak wtedy piałyście, ale było śmiesznie :evil_lol: ja też się coraz bardziej na zlot nakręcam. Quote
dog193 Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 A mnie się przypomniała akcja z pchaniem samochodu nad rzeką :evil_lol: Myślalam, że się posikam wtedy ze śmiechu :evil_lol: Quote
Ola164 Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Zachciało się wywozić kamienie :evil_lol: Quote
dog193 Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 C&B napisał(a):Janek, k**wa, ch*j :diabloti: :roflt: O kufa, wiedzialam, że Łukasz palnął jakimś tekstem, ale nie pamiętałam dokładnie... Ja pierdziele, śmieję się do monitora :evil_lol: Quote
Avaloth Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 C&B napisał(a):Janek, k**wa, ch*j :diabloti: Hahaha :roflt: jak tak teraz sobie przypominam te nasze zlotowe akcje to siedzę i ryczę ze śmiechu :D Quote
dog193 Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 A teraz zabawa - czyje to cytaty? :diabloti: "zamknij drzwi do łaźni bo je*ie" "jak krowie na rowie" "ten jeszcze chucha i mi nie pomaga" "i mi przyszli i zje*ali atmosferę" :diabloti: A tak poza tym... "Może pan zapiąć tego psa?" "A nasza mordka, to nasza mordka..." :D Quote
C&B Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Avaloth napisał(a):Hahaha :roflt: jak tak teraz sobie przypominam te nasze zlotowe akcje to siedzę i ryczę ze śmiechu :D Ja też, i coraz bardziej mi się tego zlotu chce :diabloti: Zaczęłam rozkminiać jak tu sensownie dotrzeć na ten zlot, pewnie czeka mnie wyprawa do Wawy, i jakoś pociągami. Suka będzie przeszczęśliwa :diabloti: Quote
Ola164 Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Dog 1 9 3 - Culineo oczywiście :diabloti: "Potne się tępym, szarym mydłem". Quote
zootechniczka Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Wreszcie ktoś z Warszawy będzie jechał. Nie będę sama :). Quote
C&B Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 zootechniczka - można się umówić i razem jechać pociągiem, jak się zgubimy to raźniej będzie :diabloti: Quote
zootechniczka Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 C&B napisał(a):zootechniczka - można się umówić i razem jechać pociągiem, jak się zgubimy to raźniej będzie :diabloti: Z chęcią :). Quote
C&B Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Oki, to bliżej zlotu będziemy się zgadywać ;) Burżuje, myślicie, że nikt mnie nie zje na zlocie, jak suka będzie spała przed domkiem uwiązana? :cool1: Bo inaczej to ja tego nie widzę :roll: Quote
gops Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 ja od razu mówiłam żeby pilnować swoich suczek aby nie podchodziły do mnie i mojej ;) ewentualnie na smyczach nie luzem bo różnie się skończyć może . jak każdy będzie swojego psa pilnował to dla mnie się super zapowiada, bo nie zniosę biegających luzem bez kontroli psów , albo jak się ktoś spiję i psa ma gdzieś .. mam nadzieję że nie będzie tak źle :evil_lol: Quote
dog193 Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 A mój tu tiu tiu pieseczek śpi ze mną pod kołderką :loveu: Mój zajebisty foksik :loveu: Quote
C&B Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 myślisz, że towarzystwo dogomaniaków jest godne go w ogóle poznać? :diabloti: skoro on taki zajebisty jest :evil_lol: Quote
Recommended Posts