anka11 Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 a. miejsca żeby gdzieś na podlodze się rozwalić to raczej nie było, ale w łożu małżeńskim, wg. mnie spokojnie 3 osoby się wyspią o nie! ;( to moze uda sie polaczyc do malzenskiego jakies drugie lozko [?] Quote
Culineo Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 anka11 napisał(a):o nie! ;( to moze uda sie polaczyc do malzenskiego jakies drugie lozko [?] ooo ! z resztą ! na miejscu na coś wymyśli :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 anka11 napisał(a):o nie! ;( to moze uda sie polaczyc do malzenskiego jakies drugie lozko [?] to tez moze byc ciezko, bo pokoj gdzie jest łóżko małżeńskie jest wielkości łóżka małżeńskiego :D Quote
Estera Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Dokładnie jak Marta pisze- pokoje małżeńskie to praktycznei samo łóżko :evil_lol: ew. w saloniku, gdzie jest wersalka mozna coś dostawić. Tak to ciężko to widzę. Ja byłam w pokoju 4ro osobowym (nie wiem , ale chyba w innych były 3osobowe tylko) i było tam łóżko piętrowe i wersalka. Tam gdzie byli chłopacy- Komar, Paweł, Tomek, tam chyba było piętrowe i jedynka i tam mozna by coś dostawić... Ale nie pamiętam dokładnie, to 1,5 roku temu było :eviltong: Ale maj/czerwiec mamy w planach tam jechać , to sprawdzimy i Wam napiszemy. O ile tam dotrzemy :loveu: Quote
zootechniczka Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 O Widzę że Ulv jest. Mam nadzieje ze tu zajrzy. I poda jakieś dalsze szczegóły. Np. ile dni ma trwać ten zlot 7 czy 10? Quote
Estera Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Talia napisał(a):Estera, tylko nie zrujnujcie tego :P ale my nigdy niczego nie zrujnowalismy, więc nie ma czego się obawiać :eviltong: Quote
Marta_Ares Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Estera napisał(a):ale my nigdy niczego nie zrujnowalismy, więc nie ma czego się obawiać :eviltong: oprócz tych kilku krzesełek w ognisku........ :D Quote
Estera Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Marta_Ares napisał(a):oprócz tych kilku krzesełek w ognisku........ :D głupoty Martucha piszesz .. :D Quote
Unbelievable Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Marta_Ares napisał(a):oprócz tych kilku krzesełek w ognisku........ :D ALe jakich krzesełek :hmmmm::evil_lol: Quote
Estera Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 nigdy nigdzie niczego nie spalilismy, nie zniszczyliśmy, no co Wy :cool3: Quote
Culineo Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 eeeeeeeeeee ludzie :razz: mam pytanie o to czy każdemu chce się jechać AŻ NAD MORZE wiadomo, że morze jest mega zajebiste, ale troche daleko jakby nie patrzeć ;/ Quote
dog193 Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 A tobie co nagle odbiło? :evil_lol: Ja bardzo chcę nad morze :) Quote
Culineo Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 dog193 napisał(a):A tobie co nagle odbiło? :evil_lol: Ja bardzo chcę nad morze :) nie znasz mnie na tyle, żeby się kapnąc, że nei jestem normalna :D? no ja też chce nad morze, ale UWAGA jest milion innych miejsc nad morzem, gdzie można z psami a dojazd jest normalny i troche bliżej ;) Quote
Karilka Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 to daj przykład. Jestem ciekawa tego miliona miejsc gdzie: 1) ośrodek jest ogrodzony 2)psy mogą biegać po plaży i pływać w morzu 3)jest las 4)właściciele ośrodka są zwierzolubni 5) jest blisko do weterynarza 6)jest pozwolenie na rozpalanie ognisk i nikt nie robi z tego powodu awantur 7)nie dzielimy z nikim ośrodka - psy biegają tak jak MY chcemy. 8) są konie Quote
Culineo Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Karilka napisał(a): 8 ) są konie tylko to mnie przekonuje :lol: nie no, ale nigdy nie wiadomo na co trafimy niby.. a nie wiem dobra wierze wam Quote
gops Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Karilka napisał(a):to daj przykład. Jestem ciekawa tego miliona miejsc gdzie: 1) ośrodek jest ogrodzony 2)psy mogą biegać po plaży i pływać w morzu 3)jest las 4)właściciele ośrodka są zwierzolubni 5) jest blisko do weterynarza 6)jest pozwolenie na rozpalanie ognisk i nikt nie robi z tego powodu awantur 7)nie dzielimy z nikim ośrodka - psy biegają tak jak MY chcemy. 8) są konie :loveu: no idealny ten ośrodek! Quote
Izabela124. Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 anka11 napisał(a):z nudów sobie ogarnęłam liste :evil_lol: zootechniczka +pies (średni kundelek) gops +suka średnia dog193 + foks (smarkacz) Bartiskowa+ alkoholicy(?) +pies/psy Talia + os. towarzysząca + 2 psy Naklejka+os.towarzysząca +tybetan (takie wielkie włochate) i nibylab Marta_Ares -dwie sztuki +psy Ola164 +pies Karilka +pies (Dolar!) klaudusia0219 +pies (Sharki!) dogomanka + pies anka11 C&B + pies ulvhedinn (o ile szef mi da wolne, grrrrr) + psy (diabli wiedzą jakie i ile) Avaloth NightQueen + pies Szerkanka + pies Maksowa17 + pies Iza. + pies Unbelievable + 2 psy Buell + pies Maciej Trojanowicz - os. tow. + pies Bdom - os.tow.+ pies Komar(do przygarnięcia ;)) Unkasyr + pies osoby, które wyraziły chęci, ale nie wiem czy ostatecznie pojadą [?] Asia&Luna Kava Plina Tepes Jean(2-3 dni?) Iskra_wroc (2-3 dni?) Merenwen + pies ClaudiaAnna + pies Magdola Korenia Mada95 + pies Fauka Pusiakowa ten watek jest troche straszny i trudno w nim sie polapac ;)Buuu czemu mnie nie ma na tej liście? :( Quote
anka11 Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 ojej, przepraszam! ja sobie to pisalam na kartce, na ktorej bylas zapisana(pamietam jak pisalam Bobik, tzn. Twoj nick i imie psa ), a nie wiem dlaczego nie napisalam na forum... Quote
Karilka Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 (edited) [quote name='klaudusia0219']tylko to mnie przekonuje :lol: nie no, ale nigdy nie wiadomo na co trafimy niby.. a nie wiem dobra wierze wam Od lat tam jeżdżą psiarze - chętnie jednak pojade w inne miejsce z lepszym dojazdem. Daj propozycję - jeżeli ośrodek spełni podane warunki - mogę podjąć się organizacji. [quote name='dog193']Są konie, serio? Ale super :D Tak! Ostatnio nie miałam czasu sie nawet wybrać :). W tym roku - nie odpuszcze. Stadnina jest obok ośrodka (na wprost jakoś, ok. 100m dalej) [quote name='gops']:loveu: no idealny ten ośrodek! też tak uważam! UWAGA! [SIZE=5]Jeżeli ktoś nie posprząta po sobie w domku przed dniem wyjazdu - płaci 50zł na PWP. Jeżeli bałagan będzie w całym domku, niezależnie od miejsca lub "nikt sie do tego nie przyznaje" - płacą WSZYSCY z danego domku. Kara za nie sprzątnięcie odchodów po swoim psie: na terenie ośrodka: 30zł na plaży: 20zł Ostatnio sprzątaliśmy w innych domkach bo był bajzel na kółkach z chorągiewką. Właściciele byli bardzo niezadowoleni i niestety to sie pewnie odbiło na podwyższeniu cen w ośrodku. Z resztą.. troche szacunku się należy. To bardzo pro-psi ośrodek i dobrzy ludzie. Nie zostawmy im kupy roboty. Dosłownie i w przenośni :). Edited March 15, 2012 by Karilka Quote
magdola Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Karilka napisał(a):to daj przykład. Jestem ciekawa tego miliona miejsc gdzie: 1) ośrodek jest ogrodzony 2)psy mogą biegać po plaży i pływać w morzu 3)jest las 4)właściciele ośrodka są zwierzolubni 5) jest blisko do weterynarza 6)jest pozwolenie na rozpalanie ognisk i nikt nie robi z tego powodu awantur 7)nie dzielimy z nikim ośrodka - psy biegają tak jak MY chcemy. 8) są konie Ja znam podobny, niestety oprócz 5 i 8 :) Dziwnów. PS. Niestety ja nie dostanę chyba wolnego, więc nici z wyjazdu...:( Quote
Buell Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Dopiszcie proszę : Sylcia + Borys Albo zmieńcie mnie na B&B + psiaki = wydzielone pomieszczenie ;) Quote
gops Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 według mnie to chyba normalne że sie sprząta po psie szczególnie na terenie ośrodka i plaży ;) Quote
Recommended Posts