Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie możesz pamiętać kondomanki bo pochodzi ona z ogólnopolskiego zlotu

to dobrze, bo juz myslalam, ze na prawde cos mam z pamiecia :P

w sumie to dosc duzo 370zl ;)

• Replies 759
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='anka11']to dobrze, bo juz myslalam, ze na prawde cos mam z pamiecia :P

w sumie to dosc duzo 370zl ;)[/QUOTE]

znajdź kolonię itp z takimi ludźmi-taniej :D niemożliwe

Posted

[quote name='Unbelievable']nie nic :evil_lol::evil_lol:
przypomniał mi się miód pitny :evil_lol:[/QUOTE]
a mnie się przypomniał sms od właścicieli ośrodka "Prosimy troszeczkę ciszej. Recepcja" :diabloti: powinnam mieć gdzieś filmik jak śpiewaliśmy barkę i Estera tego smsa przeczytała :diabloti:

[quote name='anka11']to dobrze, bo juz myslalam, ze na prawde cos mam z pamiecia :P

w sumie to dosc duzo 370zl ;)[/QUOTE]
niby drogo ale to jednak morze więc na pewno nic taniej by się nie znalazło. ;)

Posted

[quote name='dogomanka_']a mnie się przypomniał sms od właścicieli ośrodka "Prosimy troszeczkę ciszej. Recepcja" :diabloti: powinnam mieć gdzieś filmik jak śpiewaliśmy barkę i Estera tego smsa przeczytała :diabloti: [/QUOTE]

A nie wrzucałaś tego przypadkiem na neta? :evil_lol:

Posted

Pamiętam, że były u nas w domku 2 pokoje i "salon". W 1 pokoju "małżeńskie", w drugim piętrowe i chyba pojedyńcze? Albo dwa piętrowe?
Było 6 osób max, z tego co pamiętam..

Posted

[quote name='Karilka']Pamiętam, że były u nas w domku 2 pokoje i "salon". W 1 pokoju "małżeńskie", w drugim piętrowe i chyba pojedyńcze? Albo dwa piętrowe?
Było 6 osób max, z tego co pamiętam..[/QUOTE]
u nas było 7 osób :P

Posted (edited)

Jako że odzyskałem Bafre, oficjalnie proszę o wpisanie na listę:
Bafra & Buell
tak jak pisałem w PW ;)

edyta:
no, tak jak myślałem cały czas nie ma nas na liście...
tak jak pisałem w PW: osobny, małżeński pokój [najlepiej z ludźmi którzy wiedzą jak trzeba "obsługiwać" Bafrę] lub ten mały domeczek koło ogniskowego miejsca ;)

Edited by Buell
Posted

[quote name='Buell']Jako że odzyskałem Bafre, oficjalnie proszę o wpisanie na listę:
Bafra & Buell
tak jak pisałem w PW ;)

edyta:
no, tak jak myślałem cały czas nie ma nas na liście...
tak jak pisałem w PW: osobny, małżeński pokój [najlepiej z ludźmi którzy wiedzą jak trzeba "obsługiwać" Bafrę] lub ten mały domeczek koło ogniskowego miejsca ;)[/QUOTE]

a jak sie ją obsługuje?
Ja też bym chciała pokój z np:
Talia, Lived, Dog193, kimś bez psów, niech będzie (tak w ostateczności :P) ta no.. ulvhendinn (Kraksa gnębi $ :( )
Byle nie: Culineo, Szerkanka i Mastif Tybetański. Tak to wsio jak leci more byk.

Posted

Hmm... dawno tu nie zaglądałem (pewnie z tego względu, że pojawiam się tylko w wątkach zlotowych), ale jako stary wyjadacz zlotowy jeśli tylko czas na to pozwoli to jakoś na 2-3 dni powszednie w czasie zlotu spodziewajcie się "wizytacji":D co do spania to jeśli ktoś mnie przygarnie na te 2 noce to będe happy;P jeśli nie to wehikuł lub namiot:P

Posted

[quote name='Karilka']a jak sie ją obsługuje?
[/QUOTE]
no właśnie kto ją zna to wie...
w sumie to bardzo prosto - trza zamykać dobrze lodówkę i chować jedzenie a także zmywać naczynia...
najlepiej też drzwi zamykać do idzie szperać po innych domkach ;)

no i jak na dużą fokę przystało trąca wszystko cielskiem i przewraca...
reszta domku - najlepiej mniejsze sunie, na pewno bez samczyków a już na pewno jakichś większych...
Ulvcośtam - pokombinujesz z listą/rozkładem domkowo-łóżkowym?

Posted

[quote name='komar']Hmm... dawno tu nie zaglądałem (pewnie z tego względu, że pojawiam się tylko w wątkach zlotowych), ale jako stary wyjadacz zlotowy jeśli tylko czas na to pozwoli to jakoś na 2-3 dni powszednie w czasie zlotu spodziewajcie się "wizytacji":D co do spania to jeśli ktoś mnie przygarnie na te 2 noce to będe happy;P jeśli nie to wehikuł lub namiot:P[/QUOTE]
o kogóż ja widzę. :D a gitarę weźmiesz? :diabloti:

Posted

Buell a jak Bafra do innych suk ? nie zaczepia? bo widzę że większość na odwrót chcę suki z psami a psy z psami , mi suki o ile nie zaczepiają pierwsze nie przeszkadzają nawet duże.

Posted

[quote name='gops']a ja bym chciała domek z samcami lub nie dominującymi sukami , najlepiej mniejszymi .
mam nadzieje że coś się uda wymyśleć .[/QUOTE]
Ja mogę być z Tobą w domku. Zobaczymy które czarne podpalane jest straszniejsze (zakładam, że Twoja sunia) :D

[quote name='Buell']no właśnie kto ją zna to wie...
w sumie to bardzo prosto - trza zamykać dobrze lodówkę i chować jedzenie a także zmywać naczynia...
najlepiej też drzwi zamykać do idzie szperać po innych domkach ;)

no i jak na dużą fokę przystało trąca wszystko cielskiem i przewraca...
reszta domku - najlepiej mniejsze sunie, na pewno bez samczyków a już na pewno jakichś większych...
Ulvcośtam - pokombinujesz z listą/rozkładem domkowo-łóżkowym?[/QUOTE]
Phi. To chyba normalne? Lodówke już dawno mam na zatrzaski a śmietnik za podwójną "ścianą" i z dwiema blokadami anty-dzieciowymi. Na blacie nawet olej nie może stać.. a talerze? Phi. Najwyżej nie będzie trzeba zmywać :)
[quote name='gops']Buell a jak Bafra do innych suk ? nie zaczepia? bo widzę że większość na odwrót chcę suki z psami a psy z psami , mi suki o ile nie zaczepiają pierwsze nie przeszkadzają nawet duże.[/QUOTE]
to grzeczny piesek.

Posted

[quote name='Karilka']Ja mogę być z Tobą w domku. Zobaczymy które czarne podpalane jest straszniejsze (zakładam, że Twoja sunia) :D

.[/QUOTE]
moja ogółem jest bardzo grzeczna więc obstawiam Dolca :eviltong:
myślę że nie zrobi żadnych problemów na zlocie o ile nikt nie zacznie.
cieszkam się że mam z kim mieszkać :evil_lol: już myślałam że nikt nas nie przygarnie.:lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']Mi bez różnicy z kim będę w domku :)
Przydałoby się zaktualizować pierwszą stronę, bo już trochę osób się dopisało[/QUOTE]

okeeeeeeej :diabloti: