Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 759
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Szerkanka']Talia, Ciebie juz do Poznania wywialo? :)

Kuuurde, a my z jajkami (duzymi!) ale taki mało meski ten moj ciołek, wiec moze ktos nas przygarnie...[/QUOTE]

Gram się z Lulusiem dogadywał więc noł problem :)

Posted

Dla tych którzy nie byli w Bobolinie: szukajcie pociągu do Sławna, tam są dość przyzwoite połączenia. Z3e Sławna do Bobolina to kawałek. My 2 lata temu szliśmy pieszo ;)

Posted

[quote name='Iza.']Ja gotowa jestem, nie wiem jak ty :P
Nie boisz się zdemoralizowania ? :diabloti: [/QUOTE]
Nie dam się zdemoralizować :grins:

Posted

[quote name='C&B']Nie dam się zdemoralizować :grins:[/QUOTE]

Super :razz:

Własnie sobie spojrzałam na stronie pkp jak długo jedzie się do tego Sławna, prawie 14 godzin, czyi luz, myślałam że będzie gorzej haha

Posted

[quote name='Naklejka']Talia, dzięki! :D
Znalazłam nawet bezpośredni z Zabrza do Sławna, ale zostało jeszcze jakieś 25km do Bobolina :P[/QUOTE]
My naprawdę szyłyśmy pieszo i nóg nie pourywało :D Aż tak daleko to chyba nie było ;)

Posted

[quote name='Unbelievable']kastruje sie wtedy jak pies zacznie sie rzucac na inne psy ;) ja bym miala w powazaniu wystawy jakby moj pies byl nie do opanowania z agresji, w sumie to tak zrobiłam i wcale nie żałuję, moje życie bez wystaw nie zbiedniało
z ust mi to wyjęłaś. :D

[quote name='Talia']Klaudia, powiedź szczerze, że lubisz jego jajka :D
umarłam :diabloti:

[quote name='anka11']a jaaaka byla pierwsza? :P

kondomanka :diabloti:

[quote name='Talia']Ewa i jej sextelefon :biggrina:
ej ej! o tym nawet nie słyszałam jeszcze! opowiedzcie coś więcej. :diabloti:

[quote name='NightQueen']
albo zrobię wam resocjalizację :diabloti::evil_lol:

nie wiem czy Ci się uda ale możesz próbować. :diabloti:

[quote name='Iza.']
Ja chcę ja chcę! Lubię starszych ludzi :diabloti:
yyyy...dziwne wyznanie :diabloti:

[quote name='dog193']A dla mnie tydzień to jednak za malo, biorąc pod uwage, że musze przejechać calą Polskę...
ano wiem coś o tym, ostatnio był 7dniowy zlot i wszyscy płakali, że tak szybko się skończył więc dla mnie 10 dni to tak akurat. ;)

[quote name='Bartiśkowa_']Po rozmowie z jednym aa zlotowym jest chętny (ten bardziej upierdliwy) tylko właśnie od 20 bo coś gadał, że 18 ma wesele, więc fajnie jakby tak lekko termin przesunąć :cool3:

Ja myślę, że jak już jechać to raczej pełny termin, bo blisko to nie jest, a mam po tamtym roku nauczkę przyjechaliśmy po dwóch dniach i tyle nas ominęło :evil_lol:

Bez czajnika ani rusz,codziennego culineo by zabrakło :diabloti: Chociaż nasze spaghetti domkowe to nie powiem bo wcale złe nie było :lol:

co jak co ale nie moge sobie wyobrazić zlotu bez alkoholików. :diabloti: więc musisz ich jakoś namówić! :D
ej no co chcesz, spaghetti z domieszką keczupu i majonezu było spoko. :evil_lol:

[quote name='Talia']Dla tych którzy nie byli w Bobolinie: szukajcie pociągu do Sławna, tam są dość przyzwoite połączenia. Z3e Sławna do Bobolina to kawałek. My 2 lata temu szliśmy pieszo ;)
łeee, ja jestem leniwym człowiek i nie lubie długich spacerów. :roll: :diabloti:

[quote name='klaudusia0219']Mi się dzisiaj już zlot śnił :loveu:
boje się zapytać co takiego dokładniej Ci się śniło. :evil_lol:

Posted

[quote name='dogomanka_']boje się zapytać co takiego dokładniej Ci się śniło. :evil_lol:[/QUOTE]

chlanie... i psy... i ja w pokoju z Anką, Iśką, Anteą (sory Polka :diabloti:)
no i chlanie... :D

Posted

jak tak podkreślacie to chlanie to mam nadzieje że każdy panuję nad swoim psem nawet będąc pod wpływem szczególnie TY klaudusia ;)
bo niestety na zlocie na którym byłam nie każdy panował (mówię o osobach pijanych).
ja owszem piwo czy dwa ewentualnie 3 :evil_lol:wypiję ale panuję nad psem nawet wtedy .

Posted

ee, czyli drozej wyjdzie? (w debnie bylo 150..?)

kondomanka

łee, ja nie mam pamieci :D

tez bylabym raczej za dluzszym pobytem niz 7 dni...

jak tak podkreślacie to chlanie to mam nadzieje że każdy panuję nad swoim psem nawet będąc pod wpływem szczególnie TY klaudusia

eeee, bez przesady. Chyba najbardziej nie ogarniali chlopcy, ale oni byli bez psow(no oprocz tego, ze Łukasz mial na zdjeciu [?] :lol:).... a Klaudia nigdy nie byla jakas LATAJACA, przynajmniej tak mi sie wydaje :razz:

Posted

[quote name='klaudusia0219']chlanie... i psy... i ja w pokoju z Anką, Iśką, Anteą (sory Polka :diabloti:)
no i chlanie... :D[/QUOTE]
haha czuję się wyróżniona :evil_lol::evil_lol:

[quote name='gops']jak tak podkreślacie to chlanie to mam nadzieje że każdy panuję nad swoim psem nawet będąc pod wpływem szczególnie TY klaudusia ;)
bo niestety na zlocie na którym byłam nie każdy panował (mówię o osobach pijanych).
ja owszem piwo czy dwa ewentualnie 3 :evil_lol:wypiję ale panuję nad psem nawet wtedy .[/QUOTE]
W tamtym roku mimo, że praktycznie wszyscy pili, a domek Klaudi, Poli etc chyba najwięcej, nigdy nie doszło do tego, żeby ktoś zgubił psa, zostawił go gdzieś, czy doprowadził do jakiejś niebezpiecznej sytuacji z ich udziałem. Także, jeśli będzie tak jak w tamtym roku to możesz być spokojna ;)

[quote name='anka11']ee, czyli drozej wyjdzie? (w debnie bylo 150..?)

łee, ja nie mam pamieci :D

eeee, bez przesady. Chyba najbardziej nie ogarniali chlopcy, ale oni byli bez psow(no oprocz tego, ze Łukasz mial na zdjeciu [?] :lol:).... a Klaudia nigdy nie byla jakas LATAJACA, przynajmniej tak mi sie wydaje :razz:[/QUOTE]
Nad morzem na 100% wyjdzie drożej niż w Dębnie, tym bardziej, jeśli chcemy na dłużej ;)

Ja nie powiem kto dwa lata temu był latający :evil_lol: widział siatki, których nie było i w środku nocy się zerwał żeby potaplać nogami w brodziku:diabloti:

Hahaha właśnie wybuchnęłam śmiechem, jak sobie przypomniałam jak przyleciał Arek z Łukaszem że oni też mają psa, i zaczęli wyciągać zdjęcia:evil_lol:

A Anita, alkomaniaków naszych musisz szczególnie namówić!

Posted

ja chyba raz byłam wesoła (a ogarniałam całkowicie) i wtedy psa miałam chyba na kolanach albo był przywiązany do schodów :D nigdy nikogo nie naraże na to, żeby przez moją nieuwage coś się stało :)

Iska ! dobrze, że czujesz się wyróżniona :diabloti:

Posted

[quote name='klaudusia0219']chlanie... i psy... i ja w pokoju z Anką, Iśką, Anteą (sory Polka :diabloti:)
no i chlanie... :D
hmmm...dzięki. :diabloti:

[quote name='anka11']
eeee, bez przesady. Chyba najbardziej nie ogarniali chlopcy, ale oni byli bez psow(no oprocz tego, ze Łukasz mial na zdjeciu [?] :lol:).... a Klaudia nigdy nie byla jakas LATAJACA, przynajmniej tak mi sie wydaje :razz: