ulvhedinn Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 Konkrety są. Za domek 260 zł za całość za dobę. Mieści się sztuk 7. Termin od 17 włącznie. Quote
Marta_Ares Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='ulvhedinn']Konkrety są. Za domek 260 zł za całość za dobę. Mieści się sztuk 7. Termin od 17 włącznie.[/QUOTE] a co z psami?? są jakieś opłaty?? jeśli 7 osobowe to wychodzi na to ze na wersalce też mają być 2 osoby. W naszym przynajmniej było tak że jedna wersalka, jedno zwykłe, piętrowe i 2 osobwe małżeńskie czyli by się zgadzało Quote
zootechniczka Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Ulv a można na 5 dni jechać i oczywiście płacić tylko za te 5 dni? Quote
NightQueen Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='Iza.'] Ja chcę ja chcę! Lubię starszych ludzi :diabloti:[/QUOTE] dobra - jestem twoja :diabloti::evil_lol: [quote name='zootechniczka']Ulv a można na 5 dni jechać i oczywiście płacić tylko za te 5 dni?[/QUOTE] raczej trzeba płacić za całość z tego względu że później wzrosną koszty domku, bo reszta będzie musiała płacić za ciebie i tym sposobem 6 osób zapłaci drożej za domek niż reszta. Jak ja jechałam na zlot to płaciłam za całość mimo że musiałam wracać wcześniej Quote
gops Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='ulvhedinn']Konkrety są. Za domek 260 zł za całość za dobę. Mieści się sztuk 7. Termin od 17 włącznie.[/QUOTE] na 10 czy na 7 dni, ja mogę tylko na 7 raczej . i właśnie jeśli na wersalkach miały by po 2 osoby spać to ja sobie tego nie wyobrażam moja suka nie podzili wersalki z innym psem ;) więc ja jakby co muszę na pojedyńczym łóżku chyba że z Asia . Quote
Iza. Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='NightQueen']dobra - jestem twoja :diabloti::evil_lol: [/QUOTE] Mmmmm cudownie :loveu: :diabloti: Właśnie, właśnie. Jaka ostateczna decyzja, na ile dni ? Ja jestem za 7 max 8, bo muszę 25 być na wystawie w Białymstoku już ;) Quote
gops Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='Iza.'] Właśnie, właśnie. Jaka ostateczna decyzja, na ile dni ? Ja jestem za 7 max 8, bo muszę 25 być na wystawie w Białymstoku już ;)[/QUOTE] będziesz z grzywkiem ? zawsze chciałam poznać jakiegoś grzywka a nigdy nie miałam okazji :lol: Quote
Iza. Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='gops']będziesz z grzywkiem ? zawsze chciałam poznać jakiegoś grzywka a nigdy nie miałam okazji :lol:[/QUOTE] Naturalnie, że będę z grzywkiem, nie ruszam się nigdzie bez synka :razz: Buenosek chętnie się zapozna, nie lubi obcych, ale ludzie są obcymi dopóki go pierwszy raz nie dotkną później już sa fajni :lol: Quote
gops Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='Iza.']Naturalnie, że będę z grzywkiem, nie ruszam się nigdzie bez synka :razz: Buenosek chętnie się zapozna, nie lubi obcych, ale ludzie są obcymi dopóki go pierwszy raz nie dotkną później już sa fajni :lol:[/QUOTE] to ja chętnie wygłaszczę :lol: wydają się takie mięciutkie i miłe :evil_lol: Quote
Iza. Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='gops']to ja chętnie wygłaszczę :lol: wydają się takie mięciutkie i miłe :evil_lol:[/QUOTE] Mięciutkie sa baaardzo i słodziutkie takie, tylko mordę drą na pieski :diabloti: Quote
gops Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='Iza.']Mięciutkie sa baaardzo i słodziutkie takie, tylko mordę drą na pieski :diabloti:[/QUOTE] e tam ideałów nie ma :lol: Quote
iskra_wroc Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Cholerka:/ W takim razie my odpadamy, wcześniejszy termin mi nie odpowiada - bujam się po Czechach :( Quote
Iza. Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='gops']e tam ideałów nie ma :lol:[/QUOTE] No nie ma, ale byłby miło jakby przemilczał swoje komentarze :evil_lol: Quote
Culineo Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 to można zrobić tygodniowy zlot, albo ci którzy tylko tydzień mogą do jedengo domku i wtedy cały domek wyjeżdza :niewiem: Quote
Talia Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Kurde ten termin mi średnio pasuje :( Liczyłam, że będzie 20, bo weekend 18/19 muszę być jeszcze w Poznaniu :shake: Jeszcze to przemyślę, pokombinuje i dam znać co ze mną. Na razie Ulv nie usuwaj nas z listy. Quote
Marta_Ares Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='gops']a dla mnie im szybciej tym lepiej ;) .[/QUOTE] dla nas również :) najlepiej od razu po sopockiej wystawie :D Quote
C&B Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='Iza.']Jeszcze ja! + mój mały zajebisty grzywacz, możemy być ze wszystkim w domku bo Buenos i tak będzie w klatce spał :diabloti: Jaka tam Wawa dawaj do Białego, będę Twoim opiekunem nawet haha :diabloti:[/QUOTE] O, Iza:diabloti: Moim opiekunem? :D A jesteś na to gotowa? :evil_lol::evil_lol: [quote name='Iza.']Właśnie, właśnie. Jaka ostateczna decyzja, na ile dni ? Ja jestem za 7 max 8, bo muszę 25 być na wystawie w Białymstoku już ;)[/QUOTE] Ja też, ja też :diabloti: Quote
NightQueen Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='Iza.']Mmmmm cudownie :loveu: :diabloti: [/QUOTE] cudownie to będzie na zlocie :diabloti::cool3: Quote
zootechniczka Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 To w takim razie ja też jestem za tygodniem. Na te dwa dodatkowe dni może uda mi się uzbierać. A na 10 dni to już pewnie nie będzie mnie nie stać =(. Quote
dog193 Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 A dla mnie tydzień to jednak za malo, biorąc pod uwage, że musze przejechać calą Polskę... Quote
Naklejka Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Jak dla mnie 10dni to takie minimum :) A ten dojazd wciąż mnie martwi... nie dość że całą Polskę trza przejechać, to na to zadupie chyba nic nie jeździ :lol: Quote
Iza. Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='C&B']O, Iza:diabloti: Moim opiekunem? :D A jesteś na to gotowa? :evil_lol::evil_lol: Ja też, ja też :diabloti:[/QUOTE] Ja gotowa jestem, nie wiem jak ty :P Nie boisz się zdemoralizowania ? :diabloti: [quote name='NightQueen']cudownie to będzie na zlocie :diabloti::cool3:[/QUOTE] Ojaa nie mogę się doczekać :cool3::diabloti: [quote name='gops']a dla mnie im szybciej tym lepiej ;) .[/QUOTE] Dla mnie też! Wtedy mogłabym zostać dłużej, a tak lipa, bo najpóźniej 25.08 muszę być w Białymstoku już. Quote
zootechniczka Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 To może rzeczywiście zrobimy domek dla tych co tylko na tydzień chcą jechać. Bo ja bym bardzo chciała jechać. A 10 dni to już jednak spory wydatek. Quote
Bartiśkowa_ Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Po rozmowie z jednym aa zlotowym jest chętny (ten bardziej upierdliwy) tylko właśnie od 20 bo coś gadał, że 18 ma wesele, więc fajnie jakby tak lekko termin przesunąć :cool3: Ja myślę, że jak już jechać to raczej pełny termin, bo blisko to nie jest, a mam po tamtym roku nauczkę przyjechaliśmy po dwóch dniach i tyle nas ominęło :evil_lol: Bez czajnika ani rusz,codziennego culineo by zabrakło :diabloti: Chociaż nasze spaghetti domkowe to nie powiem bo wcale złe nie było :lol: O Iza jedzie nawet :cool3: Ale, że bez Luny ?:mad: Quote
Recommended Posts