Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 759
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ulvhedinn']Konkrety są. Za domek 260 zł za całość za dobę. Mieści się sztuk 7. Termin od 17 włącznie.[/QUOTE]
a co z psami?? są jakieś opłaty??

jeśli 7 osobowe to wychodzi na to ze na wersalce też mają być 2 osoby. W naszym przynajmniej było tak że jedna wersalka, jedno zwykłe, piętrowe
i 2 osobwe małżeńskie czyli by się zgadzało

Posted

[quote name='Iza.']
Ja chcę ja chcę! Lubię starszych ludzi :diabloti:[/QUOTE]

dobra - jestem twoja :diabloti::evil_lol:

[quote name='zootechniczka']Ulv a można na 5 dni jechać i oczywiście płacić tylko za te 5 dni?[/QUOTE]

raczej trzeba płacić za całość z tego względu że później wzrosną koszty domku, bo reszta będzie musiała płacić za ciebie i tym sposobem 6 osób zapłaci drożej za domek niż reszta. Jak ja jechałam na zlot to płaciłam za całość mimo że musiałam wracać wcześniej

Posted

[quote name='ulvhedinn']Konkrety są. Za domek 260 zł za całość za dobę. Mieści się sztuk 7. Termin od 17 włącznie.[/QUOTE]
na 10 czy na 7 dni, ja mogę tylko na 7 raczej .

i właśnie jeśli na wersalkach miały by po 2 osoby spać to ja sobie tego nie wyobrażam moja suka nie podzili wersalki z innym psem ;) więc ja jakby co muszę na pojedyńczym łóżku chyba że z Asia .

Posted

[quote name='NightQueen']dobra - jestem twoja :diabloti::evil_lol:
[/QUOTE]

Mmmmm cudownie :loveu: :diabloti:

Właśnie, właśnie. Jaka ostateczna decyzja, na ile dni ?
Ja jestem za 7 max 8, bo muszę 25 być na wystawie w Białymstoku już ;)

Posted

[quote name='Iza.']
Właśnie, właśnie. Jaka ostateczna decyzja, na ile dni ?
Ja jestem za 7 max 8, bo muszę 25 być na wystawie w Białymstoku już ;)[/QUOTE]
będziesz z grzywkiem ? zawsze chciałam poznać jakiegoś grzywka a nigdy nie miałam okazji :lol:

Posted

[quote name='gops']będziesz z grzywkiem ? zawsze chciałam poznać jakiegoś grzywka a nigdy nie miałam okazji :lol:[/QUOTE]

Naturalnie, że będę z grzywkiem, nie ruszam się nigdzie bez synka :razz:
Buenosek chętnie się zapozna, nie lubi obcych, ale ludzie są obcymi dopóki go pierwszy raz nie dotkną później już sa fajni :lol:

Posted

[quote name='Iza.']Naturalnie, że będę z grzywkiem, nie ruszam się nigdzie bez synka :razz:
Buenosek chętnie się zapozna, nie lubi obcych, ale ludzie są obcymi dopóki go pierwszy raz nie dotkną później już sa fajni :lol:[/QUOTE]
to ja chętnie wygłaszczę :lol: wydają się takie mięciutkie i miłe :evil_lol:

Posted

[quote name='gops']to ja chętnie wygłaszczę :lol: wydają się takie mięciutkie i miłe :evil_lol:[/QUOTE]

Mięciutkie sa baaardzo i słodziutkie takie, tylko mordę drą na pieski :diabloti:

Posted

Kurde ten termin mi średnio pasuje :( Liczyłam, że będzie 20, bo weekend 18/19 muszę być jeszcze w Poznaniu :shake:
Jeszcze to przemyślę, pokombinuje i dam znać co ze mną. Na razie Ulv nie usuwaj nas z listy.

Posted

[quote name='Iza.']Jeszcze ja! + mój mały zajebisty grzywacz, możemy być ze wszystkim w domku bo Buenos i tak będzie w klatce spał :diabloti:
Jaka tam Wawa dawaj do Białego, będę Twoim opiekunem nawet haha :diabloti:[/QUOTE]
O, Iza:diabloti:
Moim opiekunem? :D A jesteś na to gotowa? :evil_lol::evil_lol:

[quote name='Iza.']Właśnie, właśnie. Jaka ostateczna decyzja, na ile dni ?
Ja jestem za 7 max 8, bo muszę 25 być na wystawie w Białymstoku już ;)[/QUOTE]
Ja też, ja też :diabloti:

Posted

[quote name='C&B']O, Iza:diabloti:
Moim opiekunem? :D A jesteś na to gotowa? :evil_lol::evil_lol:

Ja też, ja też :diabloti:[/QUOTE]

Ja gotowa jestem, nie wiem jak ty :P
Nie boisz się zdemoralizowania ? :diabloti:

[quote name='NightQueen']cudownie to będzie na zlocie :diabloti::cool3:[/QUOTE]

Ojaa nie mogę się doczekać :cool3::diabloti:

[quote name='gops']a dla mnie im szybciej tym lepiej ;) .[/QUOTE]

Dla mnie też! Wtedy mogłabym zostać dłużej, a tak lipa, bo najpóźniej 25.08 muszę być w Białymstoku już.

Posted

Po rozmowie z jednym aa zlotowym jest chętny (ten bardziej upierdliwy) tylko właśnie od 20 bo coś gadał, że 18 ma wesele, więc fajnie jakby tak lekko termin przesunąć :cool3:

Ja myślę, że jak już jechać to raczej pełny termin, bo blisko to nie jest, a mam po tamtym roku nauczkę przyjechaliśmy po dwóch dniach i tyle nas ominęło :evil_lol:

Bez czajnika ani rusz,codziennego culineo by zabrakło :diabloti: Chociaż nasze spaghetti domkowe to nie powiem bo wcale złe nie było :lol:

O Iza jedzie nawet :cool3: Ale, że bez Luny ?:mad: