Culineo Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='dogomanka_']o to mi kamień z serca spadł, skoro Shark będzie zakagańcowany to zostaje do poskromienia tylko Joker, ale Joker jakby na to nie patrzeć nie ma takiej rozwartej paszczy jak Shark więc ewentualne spowodowane przez niego urazy na moim psie będą mniejsze :diabloti:[/QUOTE] a czego ty się spodziewałaś ? że bd latał luzem bez kagańca ? :D [quote name='gops']nie straszcie! będę omijać wasz domek na kilometr :evil_lol:[/QUOTE] my nie straszymy... moja syrenka jest poprostu młoda, duża i dominująca i niewykastrowana co daje ciulowe połączenie ;/ no, ale skoro mam już mojego burka to nie chce narażac na obrażenia innych, jak Anita i jej ręka w tamtym roku, bo jej się zachciało łapy pchać gdzie nie trzeba :diabloti:, albo Dolar, Joker, I Maniek :) od tamtego czasu mój pies nikogo nie ugryzł, ale kto wie jak będzie w dużym otoczeniu znowu :D [quote name='dogomanka_']nie no nie będzie tak źle....chyba. :diabloti: [/QUOTE] chyba.... :diabloti: Quote
gops Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='klaudusia0219'] my nie straszymy... moja syrenka jest poprostu młoda, duża i dominująca i niewykastrowana co daje ciulowe połączenie ;/ no, ale skoro mam już mojego burka to nie chce narażac na obrażenia innych, jak Anita i jej ręka w tamtym roku, bo jej się zachciało łapy pchać gdzie nie trzeba :diabloti:, albo Dolar, Joker, I Maniek :) od tamtego czasu mój pies nikogo nie ugryzł, ale kto wie jak będzie w dużym otoczeniu znowu :D [/QUOTE] no ale chyba mniejszej suczki nie ruszy :eviltong: jak ruszy to żaden z niego facet :evil_lol: może przydałoby się wykastrować ? póki to nie są wyuczone zachowania tylko gra hormonów . Quote
Culineo Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='gops']no ale chyba mniejszej suczki nie ruszy :eviltong: jak ruszy to żaden z niego facet :evil_lol: może przydałoby się wykastrować ? póki to nie są wyuczone zachowania tylko gra hormonów .[/QUOTE] suczek nie rusza, chyba, że zaczną (tak wiem gentelmen to z niego żadny :evil_lol:) wykastrować jednak troche nie chce, bo od przyszłego roku mam zamiar z nim jeżdzić na wystawy :) Quote
gops Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='klaudusia0219']suczek nie rusza, chyba, że zaczną (tak wiem gentelmen to z niego żadny :evil_lol:) wykastrować jednak troche nie chce, bo od przyszłego roku mam zamiar z nim jeżdzić na wystawy :)[/QUOTE] no to nie podchodź do nas :lol::evil_lol: moja lubi prowokować dużo większe psy . no jeśli planujesz wystawy to rozumiem , bo jednak wykastrowanie w takim wieku jak jest teraz daję największe rezultaty ;) Quote
Culineo Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='gops']no to nie podchodź do nas :lol::evil_lol: moja lubi prowokować dużo większe psy . no jeśli planujesz wystawy to rozumiem , bo jednak wykastrowanie w takim wieku jak jest teraz daję największe rezultaty ;)[/QUOTE] zobaczymy, kaganiec będzie miał więc krzywdy jej nie zrobi, a jak na odwrót to trudno :niewiem: a ja też słyszałam, że kastrować najlepiej po osiągnięciu dojrzałości psychicznej :D Quote
Unbelievable Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 kastruje sie wtedy jak pies zacznie sie rzucac na inne psy ;) ja bym miala w powazaniu wystawy jakby moj pies byl nie do opanowania z agresji, w sumie to tak zrobiłam i wcale nie żałuję, moje życie bez wystaw nie zbiedniało Quote
gops Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='klaudusia0219']zobaczymy, kaganiec będzie miał więc krzywdy jej nie zrobi, a jak na odwrót to trudno :niewiem: a ja też słyszałam, że kastrować najlepiej po osiągnięciu dojrzałości psychicznej :D[/QUOTE] moja krzywdy samcowi nie zrobi , najwyżej kilka kłaczków wyrwie ostrzegawczo , u mnie niestety kaganiec pogarsza często sprawę bo suka się wtedy bardziej nakręca i na więcej pozwala. jednak jakbys nie chciała wystawiać psa to dużo by wam pomogła kastracja według mnie, to taki typowy przypadek dorastającego samca. Quote
Culineo Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='Unbelievable']kastruje sie wtedy jak pies zacznie sie rzucac na inne psy ;) ja bym miala w powazaniu wystawy jakby moj pies byl nie do opanowania z agresji, w sumie to tak zrobiłam i wcale nie żałuję, moje życie bez wystaw nie zbiedniało[/QUOTE] nie chodzi też o same wystawy. on nie jest nie do opanowania ;) wtedy się jeszcza 'sprawdzał' z resztą nie dziwie się tobie. mój pies jest jaki jest ze wzg też na rase. a nie bd kastrować psa za to, że jest cięty na psy i to bardzo żadko. (zlot jest miejscem takim delikatnie mówiąc do dupy pod wzg oceniania psa :) ) daje też do myślenia, że od zlotu i przed zlotem nigokogo\nieczego nie ugryzł. nie będe kastrować go na zapas.bo mam takie widzi mi si.ę i na wszelki wypadek :) [quote name='gops']moja krzywdy samcowi nie zrobi , najwyżej kilka kłaczków wyrwie ostrzegawczo , u mnie niestety kaganiec pogarsza często sprawę bo suka się wtedy bardziej nakręca i na więcej pozwala. jednak jakbys nie chciała wystawiać psa to dużo by wam pomogła kastracja według mnie, to taki typowy przypadek dorastającego samca.[/QUOTE] no właśnie samiec i rasa, która nie przepada za psami więc dziewne gdyby wgl nie reagował :D więc jak mój bd miał kaganiec to nic sie nie powinno stać, z resztą sie zobaczy na zlocie i to już zalezy od właściciela czy chce :D Quote
Talia Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Klaudia, powiedź szczerze, że lubisz jego jajka :D Quote
Culineo Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 kocham :D nie no dla mnie poprostu nie ma potrzeby kastracji Quote
dog193 Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Taaaaaaaliaaaaaaaa :loveu: Ja chcę być z tobą w domku :loveu: Ale jak Bleble będzie, to my raczej odpadamy, bo gówniarz do tego czasu jajka jeszcze będzie miał (chyba) :evil_lol: I w ogóle będzie w zajebistym wieku :diabloti: Quote
anka11 Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 dostałam ksywkę to już druga zlotowa a jaaaka byla pierwsza? :P JAK CO TO JA MOGE SIĘ CISNĄĆ W MALUCHU! Dulux dużo miejsca nie zajmuje a i śmiesznie będzie. i tak nie bedziesz w nim spala bo bedziesz ze mna rozmawiac : > co do loza naziemnego to nie wiadomo czy bedzie dalo rade takie ogarnac...ale dobrze by bylo! Ludziki, a czy my juz mamy termin w osrodky zalepany, i czy ten zlot jest pewny ze tak powiem? bo kurcze tu juz trzeba powoli o urlop wołac, a my jeszcze nie wiemy czy sie na miejsce załapiemy... Są juz jakies konkrety? no wlasnie przydalyby sie jakies konkrety i zaktualizowanie pierwszej strony..:cool3: Quote
Talia Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='dog193']Taaaaaaaliaaaaaaaa :loveu: Ja chcę być z tobą w domku :loveu:[/QUOTE] d o g 1 9 3, ja musze być z Tobą w domku! :lol: Quote
Unbelievable Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 ja szczura mogę komuś na noc oddawać, on jest sprzedajny :evil_lol: Quote
Talia Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='Unbelievable']ja szczura mogę komuś na noc oddawać, on jest sprzedajny :evil_lol:[/QUOTE] Nie pisz tak... bo wiesz jak mówią jaki pan taki... :D Quote
Unbelievable Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='Talia']Nie pisz tak... bo wiesz jak mówią jaki pan taki... :D[/QUOTE] ej ej ej ej, bez takich mi tu :evil_lol: Quote
Avaloth Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='C&B']Trzeba zaprosić górali, Wojtuś(?) weźmie swoje słodkie pekińczyki :diabloti:[/QUOTE] Wojtusia z pekińczykami koniecznie, nie miałam okazji go poznać osobiście, trzeba nadrobić :loveu: [quote name='NightQueen'] A kto przygarnie niesocjalizowaną, zamkniętą w sobie, starą babcię Patrycję i jej dziwnego psa? :placz: Marta mogę z wami z łożu małżeńskim spać? :evil_lol:[/QUOTE] Ja Cię chcę :loveu: tylko na razie nie mam gdzie mieszkać, ale kto by się tym przejmował :evil_lol: Quote
dog193 Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='Talia']Nie pisz tak... bo wiesz jak mówią jaki pan taki... :D[/QUOTE] Haha, to już wiadomo, po co sobie bordera sprowadziła :evil_lol: Dla kontrastu :evil_lol: Quote
Talia Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='Avaloth']Wojtusia z pekińczykami koniecznie, nie miałam okazji go poznać osobiście, trzeba nadrobić :loveu:[/QUOTE] ekhm... Wojtuś był, jest i będzie mój. Usuń te brudne myśli ze swojej główki :evil_lol: :diabloti: Quote
Avaloth Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='Talia']ekhm... Wojtuś był, jest i będzie mój. Usuń te brudne myśli ze swojej główki :evil_lol: :diabloti:[/QUOTE] A pisałaś że już go nie chcesz, myślałam że się załapię, nadziei mi narobiłaś :roll::diabloti: Quote
Talia Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Pomyślę, może jak się znudzę to oddam :D Quote
C&B Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Pani sołtysowa :cool3: Przypomniałam sobie Ewę zachęcającą kolegę górali, żeby przyjechał :evil_lol: No a gorale mi wiszą 2 zł :hmmmm: Quote
NightQueen Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='gops'] a my mamy znajomego psiarza z suczka bardzo podobną do Moli , Tepsa się nazywa , jest bardzo bardzo podobna. tak mi się przypomniało :lol: [/QUOTE] zdawało ci się, M jest jedyna i nie powtarzalna :diabloti: [quote name='dogomanka_'] Imbir :loveu: przyjdź do nas babciu, u nas się pieknie zsocjalizujesz :diabloti: [/QUOTE] albo zrobię wam resocjalizację :diabloti::evil_lol: [quote name='Unbelievable']ja szczura mogę komuś na noc oddawać, on jest sprzedajny :evil_lol:[/QUOTE] ja chętna :diabloti: [quote name='Avaloth'] Ja Cię chcę :loveu: tylko na razie nie mam gdzie mieszkać, ale kto by się tym przejmował :evil_lol:[/QUOTE] z tobą już spałam :cool3: :evil_lol: Quote
Iza. Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Jeszcze ja! + mój mały zajebisty grzywacz, możemy być ze wszystkim w domku bo Buenos i tak będzie w klatce spał :diabloti: [quote name='C&B']Ja też, i coraz bardziej mi się tego zlotu chce :diabloti: Zaczęłam rozkminiać jak tu sensownie dotrzeć na ten zlot, pewnie czeka mnie wyprawa do Wawy, i jakoś pociągami. Suka będzie przeszczęśliwa :diabloti:[/QUOTE] Jaka tam Wawa dawaj do Białego, będę Twoim opiekunem nawet haha :diabloti: [quote name='NightQueen'] A kto przygarnie niesocjalizowaną, zamkniętą w sobie, starą babcię Patrycję i jej dziwnego psa? :placz:[/QUOTE] Ja chcę ja chcę! Lubię starszych ludzi :diabloti: Quote
Recommended Posts