gops Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 to ja odpadam ,w domku z niczym onkowatym być nie mogę bo będą jatki . Quote
Marta_Ares Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 nam to w sumie obojętnie byle łóżko małżeńskie ;p i średnie/ małe psy, bo z większymi moze byc problem.... Quote
Talia Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Z ta ONka to raczej nie wypali, bo pkp nie zabierze mi dwóch psów. A moja pod żadnym pozorem nie jest ONkowata, to rasowy Burdel Collie. Quote
Bartiśkowa_ Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 hmm... Co do domku to ja małżeńskie u nas rezerwuję Zeusek może do tego czasu polubi spać na łóżku a Joker to król wygody więc miejsce musim mieć :cool3: Joker, ciągle robi postępy, więc może uda mu się przybyć z jajkami :loveu: jakoś się dogadają, tym bardziej, że w domku byli jak najlepsi kumple, najwyżej nasz domek będzie słynął z kaganków :diabloti: Nie wiem jak do tego czasu, ale w najgorszym wypadku (czyli braku chęci reszty składu na jazdę na zlot tak daleko by się napić) jak zdam prawko to przybędę cudownym zielonym maluchem z rudzielcem i czarnuchem :evil_lol: z możliwym pasażerem bez psa lub małym, by było do kogo japę otworzyćl. Oczywiście deklaruję się na domek Duluxowa, Culineo, Klaudia i kto tam jeszcze. gops W takim razie jak z innym niufkiem się polubiła to myslę, że Zeusa tez tak grzecznie przywita :diabloti: Myślimy o jakiejś organizacji zajęć ? Tylko zgraniej niż w tamtym roku:diabloti: Quote
C&B Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Trzeba zaprosić górali, Wojtuś(?) weźmie swoje słodkie pekińczyki :diabloti: Quote
Avaloth Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Anita, masz coś do mojej super organizacji tam tegorocznej?:diabloti::evil_lol: Ja na tą chwilę jadę bez psa więc dla mnie dobór domku to nie problem. Quote
NightQueen Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='dog193']Nie potwierdzam :diabloti: Ale spoko, teraz będę mieć swojego obrońcę, Moli mi nie straszna :evil_lol: taaa ... już to widzę jak IMBIR :diabloti: będzie cię bronił :roflt: [quote name='Talia']A kto chce ze mną byc w domku? Oprócz Izy od Cuddy, bo ona tylko ze mna sypia :-D :lying: ja rezygnuje :evil_lol: A kto przygarnie niesocjalizowaną, zamkniętą w sobie, starą babcię Patrycję i jej dziwnego psa? :placz: Marta mogę z wami z łożu małżeńskim spać? :evil_lol: Quote
Talia Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 I nocka - ognisko zapoznawcze II popijawa III popijawa ... ... ognisko pożegnalne Quote
Unbelievable Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='Talia']I nocka - ognisko zapoznawcze II popijawa III popijawa ... ... ognisko pożegnalne[/QUOTE] x... dzień- alkochińczyk! Quote
Marta_Ares Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='NightQueen'] Marta mogę z wami z łożu małżeńskim spać? :evil_lol:[/QUOTE] ciekawe co Marcin na to :diabloti: Quote
Talia Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='C&B']Trzeba zaprosić górali, Wojtuś(?) weźmie swoje słodkie pekińczyki :diabloti:[/QUOTE] Już ja poderwę kogoś fajniejszego :D A nie takiego buraka co chciał mi Izę z łózka wywalić! Unbelievable <-- polejcie jej! Dobrze gada! :D Quote
NightQueen Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='Marta_Ares']ciekawe co Marcin na to :diabloti:[/QUOTE] obiecuje że będę trzymać się bliżej ciebie niż Marcina :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='NightQueen']obiecuje że będę trzymać się bliżej ciebie niż Marcina :evil_lol:[/QUOTE] a moze lepiej blizej psów :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='NightQueen']obiecuje że będę trzymać się bliżej ciebie niż Marcina :evil_lol:[/QUOTE] ale to Ares zawsze robi za przyzwoitkę i śpi między mną, a Marcinem :D w tamtym roku jak ze znajomymi bylismy na wystawie sopockiej, to spaliśmy w 4 czasem w 5 na 3 tapczanikach małych połaczonych razem i jakoś daliśmy radę, a do tego jeszcze 3 psy :D Quote
NightQueen Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='Unbelievable']a moze lepiej blizej psów :evil_lol:[/QUOTE] w nogach najlepiej :diabloti: [quote name='Marta_Ares']ale to Ares zawsze robi za przyzwoitkę i śpi między mną, a Marcinem :-D w tamtym roku jak ze znajomymi bylismy na wystawie sopockiej, to spaliśmy w 4 czasem w 5 na 3 tapczanikach małych połaczonych razem i jakoś daliśmy radę, a do tego jeszcze 3 psy :-D[/QUOTE] u mnie M. też zawsze się w środek w ciśnie, więc nawet jakbym chciała się poprzytulać to się nie da :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='Unbelievable']a moze lepiej blizej psów :evil_lol:[/QUOTE] gdzie psy na łóźku? do klatek :P Quote
Unbelievable Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='Marta_Ares']gdzie psy na łóźku? do klatek :P[/QUOTE] no ta, pod schody xD Quote
gops Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='Talia']Z ta ONka to raczej nie wypali, bo pkp nie zabierze mi dwóch psów. A moja pod żadnym pozorem nie jest ONkowata, to rasowy Burdel Collie.[/QUOTE] no to super , bo ja wszelakich onkowatych muszę z daleka trzymać . a nie zaczepna suczka nam nie przeszkadza w razie czego . [quote name='Bartiśkowa_'] gops W takim razie jak z innym niufkiem się polubiła to myslę, że Zeusa tez tak grzecznie przywita :diabloti: [/QUOTE] moja niufki lubi , ganiać z zębami na wierzchu :lol: ale to taka akcja "podryw" bardziej , nigdy krzywdy by nie zrobiła tylko sobie straszy pokazuję jaka to ona niedostępna :evil_lol: [quote name='NightQueen']t A kto przygarnie niesocjalizowaną, zamkniętą w sobie, starą babcię Patrycję i jej dziwnego psa? :placz: Marta mogę z wami z łożu małżeńskim spać? :evil_lol:[/QUOTE] a my mamy znajomego psiarza z suczka bardzo podobną do Moli , Tepsa się nazywa , jest bardzo bardzo podobna. tak mi się przypomniało :lol: [quote name='Marta_Ares']gdzie psy na łóźku? do klatek :P[/QUOTE] ktoś będzie bał klatkę ? moja nie umie w klatce spać bo nigdy klatki na oczy nie widziała ale jak by była potrzeba to się nauczy :lol: Quote
Culineo Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 no mi sie tam podobał zeszłoroczny rozkład zajęc :loveu: a mam pytanie w jakim stanie są domki tam nad morzem ? lepsze niż w Debnie ? chociaż nad morzem inne powietrze to powinno być spoko :D bo w Dębie się delikatnie dusiłam i morda mi puchła :P:P dlatego też nie moge spać na tapczanie, tylko na łóżku, może być pojedyncze :D Quote
bdom Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 A tacy dogomaniacy jeszcze nie dokońca z dogomanią obeznani (czyli ja) mogą się dopisać? Bo brzmi świetnie. Jeżeli uczelnia pozwoli to dwie osoby+dwa psy (10mc pies i 3 letnie suka niesterylizowana ) Quote
polciuaa Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='Talia']A kto chce ze mną byc w domku? Oprócz Izy od Cuddy, bo ona tylko ze mna sypia :D jezus maria, a ta znowu o tym :diabloti: [quote name='Bartiśkowa_']hmm... Co do domku to ja małżeńskie u nas rezerwuję Zeusek może do tego czasu polubi spać na łóżku a Joker to król wygody więc miejsce musim mieć :cool3: Joker, ciągle robi postępy, więc może uda mu się przybyć z jajkami :loveu: jakoś się dogadają, tym bardziej, że w domku byli jak najlepsi kumple, najwyżej nasz domek będzie słynął z kaganków :diabloti: Nie wiem jak do tego czasu, ale w najgorszym wypadku (czyli braku chęci reszty składu na jazdę na zlot tak daleko by się napić) jak zdam prawko to przybędę cudownym zielonym maluchem z rudzielcem i czarnuchem :evil_lol: z możliwym pasażerem bez psa lub małym, by było do kogo japę otworzyćl. Oczywiście deklaruję się na domek Duluxowa, Culineo, Klaudia i kto tam jeszcze. gops W takim razie jak z innym niufkiem się polubiła to myslę, że Zeusa tez tak grzecznie przywita :diabloti: Myślimy o jakiejś organizacji zajęć ? Tylko zgraniej niż w tamtym roku:diabloti: dostałam ksywkę :loveu: to już druga zlotowa :diabloti: jak to rezerwujesz małżeńskie? a gdzie nasze burżuazyjne łoże naziemne? :( :diabloti: JAK CO TO JA MOGE SIĘ CISNĄĆ W MALUCHU! :loveu: Dulux dużo miejsca nie zajmuje a i śmiesznie będzie. :diabloti: w końcu wyjdzie tak, że u Nas w domku każde zwierzę oprócz Dejli będzie miało kaganiec na ryju :diabloti: na pewno wspólne spacery wypadną zgrabniej bo większość ludzi będzie chciało iść na plażę więc mimochodem pewnie wszyscy na raz się tam znajdziemy. :diabloti: [quote name='NightQueen']taaa ... już to widzę jak IMBIR :diabloti: będzie cię bronił :roflt: A kto przygarnie niesocjalizowaną, zamkniętą w sobie, starą babcię Patrycję i jej dziwnego psa? :placz: Marta mogę z wami z łożu małżeńskim spać? :evil_lol: Imbir :loveu: przyjdź do nas babciu, u nas się pieknie zsocjalizujesz :diabloti: [quote name='klaudusia0219']no mi sie tam podobał zeszłoroczny rozkład zajęc :loveu: a mam pytanie w jakim stanie są domki tam nad morzem ? lepsze niż w Debnie ? chociaż nad morzem inne powietrze to powinno być spoko :D bo w Dębie się delikatnie dusiłam i morda mi puchła :P:P dlatego też nie moge spać na tapczanie, tylko na łóżku, może być pojedyncze :D hahahahahaha " i ten mi jeszcze chucha i nie pomaga mi wcale" :diabloti: [quote name='bdom']A tacy dogomaniacy jeszcze nie dokońca z dogomanią obeznani (czyli ja) mogą się dopisać? Bo brzmi świetnie. Jeżeli uczelnia pozwoli to dwie osoby+dwa psy (10mc pies i 3 letnie suka niesterylizowana ) jak jest jeszcze miejsce w domkach to oczywiście wszyscy są mile widziani. :D Quote
Culineo Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='dogomanka_'] w końcu wyjdzie tak, że u Nas w domku każde zwierzę oprócz Dejli będzie miało kaganiec na ryju :diabloti: na pewno wspólne spacery wypadną zgrabniej bo większość ludzi będzie chciało iść na plażę więc mimochodem pewnie wszyscy na raz się tam znajdziemy. :diabloti: mój i tak będzie w kagańcu nie ma przebacz, chyba, że bedzie wyjątkowo grzeczny :D chyba, że ustalimy godziny i poszczególne domki będą chodzić osobno, jeśli będzie taka potrzeba :D hahahahahaha " i ten mi jeszcze chucha i nie pomaga mi wcale" :diabloti: true story bro :D Quote
polciuaa Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='klaudusia0219']true story bro :D o to mi kamień z serca spadł, skoro Shark będzie zakagańcowany to zostaje do poskromienia tylko Joker, ale Joker jakby na to nie patrzeć nie ma takiej rozwartej paszczy jak Shark więc ewentualne spowodowane przez niego urazy na moim psie będą mniejsze :diabloti: Quote
gops Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='dogomanka_']o to mi kamień z serca spadł, skoro Shark będzie zakagańcowany to zostaje do poskromienia tylko Joker, ale Joker jakby na to nie patrzeć nie ma takiej rozwartej paszczy jak Shark więc ewentualne spowodowane przez niego urazy na moim psie będą mniejsze :diabloti:[/QUOTE] nie straszcie! będę omijać wasz domek na kilometr :evil_lol: Quote
polciuaa Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='gops']nie straszcie! będę omijać wasz domek na kilometr :evil_lol:[/QUOTE] nie no nie będzie tak źle....chyba. :diabloti: ja będę omijać szerokim łukiem Krę i Tinę bo mi psa zawsze poganiały. :diabloti: Quote
Recommended Posts