Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zootechniczka napisał(a):
Ja też będę z Gdańska albo Koszalina jechać. Bo z Warszawy nie ma jak tak na razie patrze. To będę musiał z przesiadką To może się na dworcu spotkamy. Ale to było by i lepiej bo moja orientacja w terenie jest tak kiepska że od pociągu jak bym miał sam iść to bym parę dni błądziła ;).

mnie i Asie&Lune mój ojciec może zawieźć do Gdańska na pociąg bo to dość blisko więc fajnie by było się spotkać tam i nie jechać samemu :lol:

• Replies 759
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

unkasyr napisał(a):
o to świetnie... przy okazji mogę zaproponować transport na trasie z Łodzi

:cunao::bigcool::sweetCyb::cool2:

Wiek jest bardzo mało istotny.:drink1: Zwłaszcza po tym poście:hand:

:D

Posted

gops napisał(a):
mnie i Asie&Lune mój ojciec może zawieźć do Gdańska na pociąg bo to dość blisko więc fajnie by było się spotkać tam i nie jechać samemu :lol:

Byłam w Elblągu fajnie tam macie ;) i jechałam tez stamtąd do Gdańska co prawda pks ale to też z 1 godz było więc nie długo. To jak już będzie termin bliższy zlotowi to się najwyżej zgadamy i jakoś na dworcu gdańskim spotkamy :).

Posted

Byłam w Elblągu fajnie tam macie ;) i jechałam tez stamtąd do Gdańska co prawda pks ale to też z 1 godz było więc nie długo. To jak już będzie termin bliższy zlotowi to się najwyżej zgadamy i jakoś na dworcu gdańskim spotkamy :).

Co w tym zadooopiu takiego fajnego ;)??

Posted

Poza tym mi się tam taka knajpka podobała ale nie pamiętam jak się nazywa ale świetnie mieli tam drinki no i żarcie oczywiście :).

dobrych knajpek to u nas nie brakuję :lol:
ale fakt , miasto dość ładne.

Posted

To niech w Egu powstanie siakiś klub agi czy frisbee :D Wtedy będzie cud miód i orzeszki :)
No i jeśli chodzi o studiowanie w naszym mieście i praca, jest beznadziejnie :/
Sorki za ot ;)

Posted

Szukam na stronie pkp, pociągu z Katowic do Darłowa i nic nie znajduję, nie ma Darłowa

wydaje mi się, że trzeba będzie busem jechać np. z koszalina własnie do darłowa [?]

Posted (edited)

najlepiej ogarnąć sobie trasę na e-podróżnik.pl(zaznaczyć pominięcie daty i doby, bo w wakacje chyba mają inne trasy)

Zootechniczka, z wawy np. masz połączenie bezpośrednie do darłowa pksem, ale z psem to chyba mimo wszystko lepiej pkp z przesiadką.. :)

Edited by anka11
Posted

A jaką "pojemność" ma ten ośrodek? bo na ich www to domków jest kilka... a ja widzę, że zainteresowanie jest duuuże.
Jak będzie klopot z transportem z pobliskich lotnisk PKP to służę kangurem.

Posted

Karilka napisał(a):
:cunao::bigcool::sweetCyb::cool2:

Wiek jest bardzo mało istotny.:drink1: Zwłaszcza po tym poście:hand:

:D

Czy poprawnie odczytuję Twoje intencje zawarte w emotikonce z flaszkami?

Posted

najpiększniejszego psa nie będzie, bo to rani uczucia mojej ciapy a potem mu się tak na psysze () odbija ! :P

Ojej, smutno to zabrzmiało :d

Polka Anka I Anita my razem w domku nie ?

jeśli da radę to ja chętnie heeeee :lol:

Już multum chętnych widzę, ale i tak Wencia jest moim nr 1
Że niby Ty panikara? Mi tam Ty się kojarzysz całkiem inaczej

Wena dziękuje :) noo, ja ciagle panikuje jesli chodzi o mojego psa ;)

Posted

unkasyr napisał(a):
Czy poprawnie odczytuję Twoje intencje zawarte w emotikonce z flaszkami?

Myślę, że jak najbardziej poprawnie :diabloti: Wiesz, na każdym zlocie, co wieczór są ogniska... niekoniecznie z kiełbaskami :grins:
Ale też nie wszyscy na ogniska chodzą. Na ostatnim w zeszłym roku, to chyba tylko nasz domek był :evil_lol: Ale mam traumę, bo mnie Ulv wtedy zaatakowała, a Kraksa pomogła...

Posted

Myślę że procenty na zlocie to konieczność ;). Szczególnie że jak jestem po alkoholu to mój pies staje się grzeczniejszy i bardzie posłuszny. Chyba wie że musi wtedy pani pilnować ;).

Haha w takim razie Ty % z ręki powinnaś nie wypuszczać :D
Alkohol na zlocie jest nieunikniony, tak samo jak psy niemalże xd

Posted

unkasyr napisał(a):
A jaką "pojemność" ma ten ośrodek? bo na ich www to domków jest kilka... a ja widzę, że zainteresowanie jest duuuże.
Jak będzie klopot z transportem z pobliskich lotnisk PKP to służę kangurem.

na początku zawsze jest multum chętnych jak przychodzi do płacenia zaliczki to połowa lub więcej sie wykrusza :)

Posted

Naklejka napisał(a):
Zaczynam się martwić o ten transport, busem z Jetsanem przecież nie pojadę...
A do prawka i własnego samochodu mi daleko :P

Ja mam nadziej że znajdą sie dobrzy ludzie którzy z Koszalina podwiozą co po niektórych w tym mnie :) A jak nie to schowam mojego psa do torby ;). chociaż w sumie też wątpię by się zmieścił.