polciuaa Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Avaloth napisał(a):Bez Wenuśki? Jak to tak?! Kto będzie najładniejszym psem zlotu jak nie ona? :) Iśka i tak spędza pół życia przez komputerem, głównie na fcb i dogo także nie ma problemu xd no właśnie dziwnie tak bez najładniejszego psa. :< :) ja też bym spędzała pół życia przed komputerem gdyby nie to, że swojego komputera nie mam, a brachol nie zawsze ma ochotę udostępnić mi swojego laptopa. :diabloti: Quote
dog193 Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Nasza Pani Organizator :loveu: A przemowa będzie? :diabloti: Quote
dog193 Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Avaloth napisał(a): Kto będzie najładniejszym psem zlotu jak nie ona? :) To jest pytanie retoryczne :diabloti: Quote
anka11 Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 trzeba będzie wybrać jakiegoś innego najpiękniejszego hihi ;) jakbym jechała z Weną to tak na liście powinno wyglądać(tak jak Kreska Iskry jest zapisana - średnia panikara) anka11(duża panikara)+ suka :lol::lol: ale tak serio to nie wiem czy pamiętacie jakie ona złapała na koniec schizo - leżenie w swojej 'budzie' i łapanie much :evil_lol: więc może niech zostanie w domu... :eviltong: Quote
ulvhedinn Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 [quote name='Avaloth']Bez Wenuśki? Jak to tak?! Kto będzie najładniejszym psem zlotu jak nie ona? :) Żubr oczywiscie ;) O ile wogóle pojedziemy, bo mi szef zdaje sie numer wyciął ekstra.... Quote
Fauka Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Wiadomo jaka cena? nie mam planów na lato ;) Quote
Karilka Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Avaloth napisał(a):Bez Wenuśki? Jak to tak?! Kto będzie najładniejszym psem zlotu jak nie ona? :) Wystarczy ten najzajebistszy wśród zajebistych! ulvhedinn napisał(a):Żubr oczywiscie ;) O ile wogóle pojedziemy, bo mi szef zdaje sie numer wyciął ekstra.... No.. zlotu bez organizatora to jeszcze nie było... Ulv - zabije Cie, paskudo. Fauka napisał(a):Wiadomo jaka cena? nie mam planów na lato ;) 35zł/doba trzeba policzyć. Razy 12? 14? Wreszcie ktoś z Łodzi :) Quote
Culineo Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 bez alkozlotowiczów to nie będzie zlot ! :D Polka Anka I Anita my razem w domku nie ? :diabloti: a Wena to rzeczywiście złapała wtedy niezłą schize :D (tak mi się przypomniała opowieść o psie który przy załatwianiu się piszczy na całe osiedle :diabloti:) najpiększniejszego psa nie będzie, bo to rani uczucia mojej ciapy a potem mu się tak na psysze (:???:) odbija ! :P Quote
Karilka Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Uprzedzam lojalnie: Alkozlotowicze mają zakaz wstępu do łazienki w moim domku! Przez cały zlot nie dość, że trzeba było sikać przy otwartych drzwiach to jeszcze ciągle spadał mi na głowe ten kij od zasłonki prysznicowej i jakieś panelki ;). Przypomniało mi się: Siedzimy w altance Dolarowej(?) i przybiega Alkus I: "ej, właśnie rozdupcył sie wam cały kibel!" dogowa przybiega: "K***!!! ON NAPRAWDĘ CAŁY SIE ROZDUPCYŁ!" Quote
Culineo Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 u nas chopaki naprawiali coś ciągle :D i szło im później coraz lepiej ! Quote
Avaloth Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 [quote name='Jean']a na 3 dni też jest możliwosć? :) Pytaj Ulv, ale raczej do tej pory było tak, że albo się jechało na całość, albo w ogóle. Ewentualnie ktoś przyjeżdżał na 1 dobę czy jeden dzień, albo wyjeżdżał dzień-dwa wcześniej, ale musiał płacić za całość bo by za duża zabawa była z wyliczaniem kosztów pobytu. [quote name='dog193']Nasza Pani Organizator :loveu: A przemowa będzie? :diabloti: Jasne, jak zawsze :evil_lol: ale ja teraz nie jestem pani organizator, mogę być pani od wątku i od kasy :eviltong: [quote name='dog193']To jest pytanie retoryczne :diabloti: Haha no tak, acz Twój foks raczej powinien rywalizować z Dolarem o miano najzajebistszego psa :diabloti: [quote name='anka11']trzeba będzie wybrać jakiegoś innego najpiękniejszego hihi ;) jakbym jechała z Weną to tak na liście powinno wyglądać(tak jak Kreska Iskry jest zapisana - średnia panikara) anka11(duża panikara)+ suka :lol::lol: ale tak serio to nie wiem czy pamiętacie jakie ona złapała na koniec schizo - leżenie w swojej 'budzie' i łapanie much :evil_lol: więc może niech zostanie w domu... :eviltong: Już multum chętnych widzę, ale i tak Wencia jest moim nr 1 :loveu: Że niby Ty panikara? Mi tam Ty się kojarzysz całkiem inaczej :diabloti: [quote name='ulvhedinn'] Żubr oczywiscie ;) O ile wogóle pojedziemy, bo mi szef zdaje sie numer wyciął ekstra.... Żubr piękny:loveu: Musicie jechać, kto inny zorganizuje, kto będzie ogniska rozpalał (jak plastików zabraknie..), kto będzie pieski rozjeżdżał? I zlotowego agresora nr 1 też zabraknąć nie może (Piksel mam na myśli, żeby wątpliwości nie było) :loveu: [quote name='Karilka']Wystarczy ten najzajebistszy wśród zajebistych! No tak, zajebisty Dolec musi być :evil_lol: [quote name='Karilka']Uprzedzam lojalnie: Alkozlotowicze mają zakaz wstępu do łazienki w moim domku! Przez cały zlot nie dość, że trzeba było sikać przy otwartych drzwiach to jeszcze ciągle spadał mi na głowe ten kij od zasłonki prysznicowej i jakieś panelki ;). Przypomniało mi się: Siedzimy w altance Dolarowej(?) i przybiega Alkus I: "ej, właśnie rozdupcył sie wam cały kibel!" dogowa przybiega: "K***!!! ON NAPRAWDĘ CAŁY SIE ROZDUPCYŁ!" :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
C&B Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 I mnie proszę wpisać na listę + pies, o ile nadal będzie z nią tak fajnie, jak teraz ;) Quote
Marta_Ares Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 ja poproszę łoże małzenskie w domku :diabloti: :diabloti: swoją drogą to tam fajne wiejskie potańcówki są niedaleko ośrodka :diabloti: psy poprzywiązywane do kaloryferów a my na imprezę :evil_lol: Quote
Avaloth Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Marta_Ares napisał(a):ja poproszę łoże małzenskie w domku :diabloti: :diabloti: swoją drogą to tam fajne wiejskie potańcówki są niedaleko ośrodka :diabloti: psy poprzywiązywane do kaloryferów a my na imprezę :evil_lol: Hm, to coś dla Talii, może znów jej się uda syna sołtysa wyrwać :diabloti: Quote
NightQueen Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 albo wiecie co, ja już postaram się być na zlocie, piszcie mnie na listę :diabloti::evil_lol: Ja plus pies (może dwa - to się okaże :diabloti:) Quote
Marta_Ares Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 NightQueen napisał(a):albo wiecie co, ja już postaram się być na zlocie, piszcie mnie na listę :diabloti::evil_lol: Ja plus pies (może dwa - to się okaże :diabloti:) super :multi: :multi: Quote
zootechniczka Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Marta_Ares napisał(a):ja poproszę łoże małzenskie w domku :diabloti: :diabloti: swoją drogą to tam fajne wiejskie potańcówki są niedaleko ośrodka :diabloti: psy poprzywiązywane do kaloryferów a my na imprezę :evil_lol: Zaczyna się robić interesująco. chyba muszę jakąś klatkę dla moje psa skombinować do tego czasu ;) Quote
Avaloth Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 NightQueen napisał(a):albo wiecie co, ja już postaram się być na zlocie, piszcie mnie na listę :diabloti::evil_lol: Ja plus pies (może dwa - to się okaże :diabloti:) I tak ma być :multi: teraz to ja też muszę jechać xd Czy ja o czymś nie wiem? Quote
Bartiśkowa_ Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Świetnie świetnie się zapowiada jak jeszcze pani odchlebkowa będzie to już całkiem, powtórka z Siewierza :evil_lol::diabloti:? Nio co do pociągu to jak narazie tak chybą się tam dostanę, tylko potrzebuję jedną osobę jadącą z Kato i w dodatku bez psa :cool3: Zapis mój wymiata, ale chyba nie zdzierżę kolejnego roku wstydu za te dwa błazny :crazyeye: Arek coś się wymiguje od jazdy, ale myślę, że zmieni zdanie. wstępnie 1 osoba + 2 psy (niufowo-tollerowe stado) Dogomanka No wiesz co, bo to też moja wina, że dla obydwóch niufków wtedy Duluś im wyglądał tak bardziej na płeć żeńską :roll: zakochali się :loveu: Quote
dog193 Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Bartiś, ja pewnie z Katowic pociągiem będę jechać, ale już z psem, spóźniłaś się :diabloti: Zgadaj do Anuli, przekonaj ją żeby pojechała :evil_lol: Powiedziała, że z Boczkiem raczej nie, bo nie chce go męczyć podróżą. Quote
gops Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 ja paczałam że ode mnie z Elbląga chyba nie ma pociągu bezpośredniego tam , bęę musiała się przejść na dworzec spytać , może ktoś będzie przejeżdżał przez Elbląg lub Gdańsk pociągiem :lol: ? Quote
Szerkanka Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 No to my tez sie zastanawiamy, wstepnie ja i dorodne Cane Corso :D Quote
Marta_Ares Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 [quote name='Szerkanka']No to my tez sie zastanawiamy, wstepnie ja i dorodne Cane Corso :D mówisz o tym drobnym, malutkim Lu? :P Quote
dog193 Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Ulv, a ty nie odpierdzielaj tylko masz jechać, zlot bez Kraksy będzie... pusty ;) Bez Piksel się obejdzie :diabloti: Quote
Recommended Posts