Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

w gm. Łopuszno.Jestem już domkiem tymczasowym dla suni z wątku Cztery psy zabrane ze skandalicznych warunków,potrzebują wsparcia.A na ten wątek weszłam zobaczywszy baner na tamtym wątku.

Posted

tak mi się żal zrobiło tych psiaczków,więc pomyślałam że takie małe co nieco mogę jeszcze wziąść do budy jeżeli oczywiście takie warunki by odpowiadały jakiemuś psiakowi.Przez zimę mogłabym przetrzymać jakąś małą bidę.

Posted

Olq napisał(a):
Jeśli nadal potrzebny jest transport z Bukowna do Zabierzowa to bym mogła nawet jutro pieska przewieźć.

Gdzie jest Zabierzów?
Masz na myśli szczeniaczka?

Posted

Chodzi mi o transport chyba podpalanej suni do dt w Zabierzowie - do Maady - tak tutaj przeczytałam, może coś namieszałam.
Zabierzów jest jakies 25km od Olkusza w stronę Krakowa, tak mniej więcej.

Posted

Olq napisał(a):
Chodzi mi o transport chyba podpalanej suni do dt w Zabierzowie - do Maady - tak tutaj przeczytałam, może coś namieszałam.
Zabierzów jest jakies 25km od Olkusza w stronę Krakowa, tak mniej więcej.

Której suni? Ja szukam ratunku dla suni szczeniaczka
http://www.dogomania.pl/threads/222357-Dwa-male%C5%84kie-szczeniaczki-zamarzaj%C4%85-w-budzie-ko%C5%82o-Olkusza.-B%C5%82agamy-o-ratunek-!!!!!!!/page3
Dla pieska mam dt w Bielsku. One zamarzają w budzie na opuszczonej posesji:((( Czy o tą sunię chodzi?

Posted

Ewu, ja tylko tak na szybko przeleciałam wątek. Wydaje mi się, że Maada zaproponowała dt tej suni:

Jeśli się mylę to mnie poprawcie, jest mi obojętnie który piesek by ze mną podróżował.

Na wątek Twoich maluszków z Bukowna zaraz zajrzę.

Posted

Olq napisał(a):
Ewu, ja tylko tak na szybko przeleciałam wątek. Wydaje mi się, że Maada zaproponowała dt tej suni:

Jeśli się mylę to mnie poprawcie, jest mi obojętnie który piesek by ze mną podróżował.

Zapraszam:)

Posted

Ja czekam na wiadomości na PW co do transportu. Jutro będę w domu do 9:30, max 10ej, później dopiero późnym popołudniem.
jak jutro - to pojadę po południu, jak pojutrze - to czekam tylko na info.

Posted

Olq napisał(a):

Tak, tę sunię mam wziąć, napisałam ci priva Olq, czekam na kontakt. Mam tel do pani, u której teraz jest sunia, wszystko ci przekaze.