Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dinusia ma się dobrze, po sterylce wydobrzała, ale oczywiście musiała sobie troszkę podmajstrować przy brzuszku. No cóż grzeczna, cichutka, ale w kaszkę nie da sobie napluć:evil_lol:

• 1 month later...
Posted

[SIZE=4]ponownie zgłosiłam moją mamę do wewnętrznej ankiety dogo
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/235228-KrakVet-ankieta-na-listopad[/URL]

karma bardzo potrzebna
kto ma ochotę wesprzeć głosem, zapraszam![/SIZE]

• 2 months later...
Posted

Dineczka ma się bardzo bardzo dobrze. I co ciekawe absolutnie nie chce wychodzic na pole:evil_lol: bo jest...zimoooo. Trzeba wynosić ją na rękach by zrobiła sikuuuu, koopke. Śpi zakopana po uszynki w betach.

Posted

Basia1968 napisał(a):
Dineczka ma się bardzo bardzo dobrze. I co ciekawe absolutnie nie chce wychodzic na pole:evil_lol: bo jest...zimoooo. Trzeba wynosić ją na rękach by zrobiła sikuuuu, koopke. Śpi zakopana po uszynki w betach.

kochana niunia; masz jakieś nowe fotki?

Posted

[quote name='Basia1968']Dineczka ma się bardzo bardzo dobrze. I co ciekawe absolutnie nie chce wychodzic na pole:evil_lol: bo jest...zimoooo. Trzeba wynosić ją na rękach by zrobiła sikuuuu, koopke. Śpi zakopana po uszynki w betach.
Wcale sie jej nie dziwię. ;)

[quote name='Gosiapk']Chętnie bym się z nią w kołdrę zawinęła i też bym nosa nie wyściubiła :)
Ja tak samo.Zwlaszcza rano. ;)

[quote name='Basia1968']https://www.facebook.com/media/set/?set=a.418028741544604.118258.167703753243772&type=1

nie ma za dużo, ale obiecuję poprawę

Wcale nie tak mało tych fotek :lol:

Posted

Dinka kocha spać w ciepełku, zwinięta w kłębuszek i...... nie pozwala innym psinom wchodzic na łóżko. Może uda mi sie nagrać filmik. Mój kolega nazwał ją............... jaszczurka:evil_lol: A jak Kamil widzi to skacze w górę jak piłeczka. No pokochala go i koniec. Cos ten mój syn ma za dużo wielbicielek: Dinka, Nela, Pysia, Sila...... i inne baby:evil_lol:

• 2 months later...
  • 1 month later...
Posted (edited)

bo zdjęć jest bardzo dużo i długo przeróbka zejdzie a mam słabego neta,

a osoby nie zalogowane z tego linka spokojnie mogą oglądać zdjęcia :cool3:sprawdzałam ;)

Edited by Paulina_mickey
Posted

[quote name='Paulina_mickey']bo zdjęć jest bardzo dużo i długo przeróbka zejdzie a mam słabego neta,

a osoby nie zalogowane z tego linka spokojnie mogą oglądać zdjęcia :cool3:sprawdzałam ;)[/QUOTE]
W takim razie może wstaw linka. :lol:

Posted

[quote name='Paulina_mickey']Trzy dni temu wstawiłam do ogólnego Dinusi folderu

Jak Basia wróci od psiaków jutro to może jej uda się wstawić całe zdjęcia[/QUOTE] Jeśli autor zdjęć pozwoli, to ja mogę kilka tutaj wstawić :)