Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dopadła mnie klęska urodzaju jabłek ( świetnie sie rozpuszczają, wspaniałe na przetwory, szarlotkę jak i do jedzenia na surowo, lekko kwaskowate, soczyste) i jeżyn.
Gdyby któryś z dogomaniaków z Krakowa lub Wieliczki chciał się skusić na owoce, to jabłka po 3 zł kg, jeżyny 6 zł kg a zyski na BDT Iwoniam.
Codziennie jestem w Krakowie od 8.30 do 16.30 koło Nowego Kleparza- można się umówić na odbiór osobisty.
Jakby ktoś chciał więcej niż powiedzmy 5 kg to zapraszam do mnie do ogrodu- chętnie pomogę w zrywaniu a moje psiaki poprzeszkadzają
Kontakt na pw.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

[quote name='Basia1968']Dinusia w piątek miała sterylkę. Szybciutko doszła do siebie, dzisiaj nie omieszkała pokłócić się z Tolą:evil_lol: - oj te moje dziewczyny drańciuchy:loveu:[/QUOTE]

I o co ta kłótnia była? O siedzenie na kolankach u Basi czy Kamila?

Posted

Dinka jest niesamowicie zazdrosna .... o Kamila :evil_lol: /no jak to baba/, o miejsce przy nim, o łóżko, o głasianie. Jest niesmaowicie grzeczna, spokojna, ale nie da sobie w kasze napluć.
Dzisiaj w nocy spała ze mną, z Tolą i Tereską /jamniczką:evil_lol:/, dokoptowała też Sara klucha, a że ja mała jestem a łóżko duże, to było nam wszystkim wygodnie:loveu:

Posted

[quote name='Basia1968']Dinka jest niesamowicie zazdrosna .... o Kamila :evil_lol: /no jak to baba/, o miejsce przy nim, o łóżko, o głasianie. Jest niesmaowicie grzeczna, spokojna, ale nie da sobie w kasze napluć.
Dzisiaj w nocy spała ze mną, z Tolą i Tereską /jamniczką:evil_lol:/, dokoptowała też Sara klucha, a że ja mała jestem a łóżko duże, to było nam wszystkim wygodnie:loveu:[/QUOTE]

Wiem co to znaczy, u mnie w łóżku zawsze jest trochę więcej suniek ;)

[quote name='barb']Głaskanko dla sunieczki.
Dziewczyny, głosowałyście już ?[/QUOTE]

Tak jest Her Komendante ;)

Posted

[quote name='Gosiapk']Wiem co to znaczy, u mnie w łóżku zawsze jest trochę więcej suniek ;)
:evil_lol:

Tak jest Her Komendante ;)

Sorki, że pytam ale cały czas Biała Podlaska wyprzedza mamę missieek.

Posted

[quote name='Basia1968']Dinka jest niesamowicie zazdrosna .... o Kamila :evil_lol: /no jak to baba/, o miejsce przy nim, o łóżko, o głasianie. Jest niesmaowicie grzeczna, spokojna, ale nie da sobie w kasze napluć.
Dzisiaj w nocy spała ze mną, z Tolą i Tereską /jamniczką:evil_lol:/, dokoptowała też Sara klucha, a że ja mała jestem a łóżko duże, to było nam wszystkim wygodnie:loveu:[/QUOTE]

no:) i wszyscy na swoim miejscu:)