masza44 Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Dopadła mnie klęska urodzaju jabłek ( świetnie sie rozpuszczają, wspaniałe na przetwory, szarlotkę jak i do jedzenia na surowo, lekko kwaskowate, soczyste) i jeżyn. Gdyby któryś z dogomaniaków z Krakowa lub Wieliczki chciał się skusić na owoce, to jabłka po 3 zł kg, jeżyny 6 zł kg a zyski na BDT Iwoniam. Codziennie jestem w Krakowie od 8.30 do 16.30 koło Nowego Kleparza- można się umówić na odbiór osobisty. Jakby ktoś chciał więcej niż powiedzmy 5 kg to zapraszam do mnie do ogrodu- chętnie pomogę w zrywaniu a moje psiaki poprzeszkadzają Kontakt na pw. Quote
missieek Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 zapraszam na wrześniowe głosowanie na kandydata Dogomanii do KrakVetu zgłosiłam moją mamę i psiaki pod jej opieką, większość po Olkuszu bardzo potrzebna jest pomoc z karmą http://www.dogomania.pl/forum/threads/232080 Quote
Gosiapk Posted September 12, 2012 Author Posted September 12, 2012 [quote name='missieek']zapraszam na wrześniowe głosowanie na kandydata Dogomanii do KrakVetu zgłosiłam moją mamę i psiaki pod jej opieką, większość po Olkuszu bardzo potrzebna jest pomoc z karmą http://www.dogomania.pl/forum/threads/232080 idę głosować Quote
barb Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 [quote name='missieek']zapraszam na wrześniowe głosowanie na kandydata Dogomanii do KrakVetu zgłosiłam moją mamę i psiaki pod jej opieką, większość po Olkuszu bardzo potrzebna jest pomoc z karmą http://www.dogomania.pl/forum/threads/232080 Ja tez. Teraz zachęcam innych. Quote
Gosiapk Posted September 13, 2012 Author Posted September 13, 2012 [quote name='Paulina_mickey']Z pozdrowieniami od Dinutki Dinka vel Sfinks Quote
Malgoska Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Gosiapk napisał(a):Dinka vel Sfinks świetna fotka Quote
Malgoska Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 [quote name='Paulina_mickey'] szczęśliwa niunia:) Quote
Basia1968 Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Dinusia w piątek miała sterylkę. Szybciutko doszła do siebie, dzisiaj nie omieszkała pokłócić się z Tolą:evil_lol: - oj te moje dziewczyny drańciuchy:loveu: Quote
Gosiapk Posted September 16, 2012 Author Posted September 16, 2012 [quote name='Basia1968']Dinusia w piątek miała sterylkę. Szybciutko doszła do siebie, dzisiaj nie omieszkała pokłócić się z Tolą:evil_lol: - oj te moje dziewczyny drańciuchy:loveu:[/QUOTE] I o co ta kłótnia była? O siedzenie na kolankach u Basi czy Kamila? Quote
barb Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Głaskanko dla sunieczki. Dziewczyny, głosowałyście już ? Quote
Basia1968 Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Dinka jest niesamowicie zazdrosna .... o Kamila :evil_lol: /no jak to baba/, o miejsce przy nim, o łóżko, o głasianie. Jest niesmaowicie grzeczna, spokojna, ale nie da sobie w kasze napluć. Dzisiaj w nocy spała ze mną, z Tolą i Tereską /jamniczką:evil_lol:/, dokoptowała też Sara klucha, a że ja mała jestem a łóżko duże, to było nam wszystkim wygodnie:loveu: Quote
Gosiapk Posted September 16, 2012 Author Posted September 16, 2012 [quote name='Basia1968']Dinka jest niesamowicie zazdrosna .... o Kamila :evil_lol: /no jak to baba/, o miejsce przy nim, o łóżko, o głasianie. Jest niesmaowicie grzeczna, spokojna, ale nie da sobie w kasze napluć. Dzisiaj w nocy spała ze mną, z Tolą i Tereską /jamniczką:evil_lol:/, dokoptowała też Sara klucha, a że ja mała jestem a łóżko duże, to było nam wszystkim wygodnie:loveu:[/QUOTE] Wiem co to znaczy, u mnie w łóżku zawsze jest trochę więcej suniek ;) [quote name='barb']Głaskanko dla sunieczki. Dziewczyny, głosowałyście już ?[/QUOTE] Tak jest Her Komendante ;) Quote
barb Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 [quote name='Gosiapk']Wiem co to znaczy, u mnie w łóżku zawsze jest trochę więcej suniek ;) :evil_lol: Tak jest Her Komendante ;) Sorki, że pytam ale cały czas Biała Podlaska wyprzedza mamę missieek. Quote
Gosiapk Posted September 16, 2012 Author Posted September 16, 2012 [quote name='barb']:evil_lol: Sorki, że pytam ale cały czas Biała Podlaska wyprzedza mamę missieek.[/QUOTE] Super, że pilnujesz! Trzymam kciuki oby się udało. Quote
barb Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 [quote name='Gosiapk']Super, że pilnujesz! Trzymam kciuki oby się udało.[/QUOTE] Nie udało się... Quote
Malgoska Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 [quote name='Basia1968']Dinka jest niesamowicie zazdrosna .... o Kamila :evil_lol: /no jak to baba/, o miejsce przy nim, o łóżko, o głasianie. Jest niesmaowicie grzeczna, spokojna, ale nie da sobie w kasze napluć. Dzisiaj w nocy spała ze mną, z Tolą i Tereską /jamniczką:evil_lol:/, dokoptowała też Sara klucha, a że ja mała jestem a łóżko duże, to było nam wszystkim wygodnie:loveu:[/QUOTE] no:) i wszyscy na swoim miejscu:) Quote
Gosiapk Posted September 18, 2012 Author Posted September 18, 2012 [quote name='barb']Nie udało się...[/QUOTE] Szkoda :( Quote
polciuaa Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Przepraszam za offa, ale sytuacja jest krytyczna! 9miesięczny szczeniak zagrożony jest śmiercią pod kołami pociągu bądź też przywiązaniem do drzewa w lesie! http://www.dogomania.pl/forum/threads/232622-ALARM%219miesi%C4%99czny-szczeniak-do-lasu-czy-pod-poci%C4%85g-POMOCY%21?p=19704921#post19704921 Quote
Recommended Posts