Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zajrzalam, żeby zaznaczyć sobie wątek sunieczki i przejrzeć w wolnej chwili :lol: przy okazji dowiedzialam się, że można przesłać przesylkę do 30 kg za 18,50 zl. Super.

[quote name='Gosiapk']

Przesyłka kurierem do 30kg kosztuje 18,50zł, przyjeżdżają z domu zabierają, taniej niż na poczcie i nie trzeba na pocztę iść i nieść tej paki. ( zamawiasz kuriera tu: http://www.wysylajtaniej.pl/index.php?akcja=glowna )

• 2 weeks later...
Posted

Dinka po "gigancie" zrobiła się strasznie zazdrosna. Przegania Tolę i Pysię - wszystkie trzy walczą o nasze względy. Bardzo trzyma się domu, nie ucieka nigdzie. Za tydzień zakończa ogrodzenie to będziemy mieli już bezpiecznie. Poza tym wszystko w porządku,. teraz trzeba wysterylizować dranciuchę

Posted

Basia1968 napisał(a):
Dinka po "gigancie" zrobiła się strasznie zazdrosna. Przegania Tolę i Pysię - wszystkie trzy walczą o nasze względy. Bardzo trzyma się domu, nie ucieka nigdzie. Za tydzień zakończa ogrodzenie to będziemy mieli już bezpiecznie. Poza tym wszystko w porządku,. teraz trzeba wysterylizować dranciuchę

Najadła się strachu na gigancie lasencja, to i się pilnuje :D

• 2 weeks later...
Posted

Dogociotki bardzo pilna sprawa! Malutka ok. 5-6kg sunia, pogryziona w boksie, starsza szuka DT/DS od poniedziałku. Tj. deklaracja DT/DS jest potrzebna do poniedziałku, transport zorganizujemy później.

Ucho odgryzione:

Na powyższym zdjęciu widać jaka jest mała, po prawej jest ludzki but.

Posted

Gosiapk napisał(a):
Dogociotki bardzo pilna sprawa! Malutka ok. 5-6kg sunia, pogryziona w boksie, starsza szuka DT/DS od poniedziałku. Tj. deklaracja DT/DS jest potrzebna do poniedziałku, transport zorganizujemy później.

Ucho odgryzione:

Na powyższym zdjęciu widać jaka jest mała, po prawej jest ludzki but.

Nie ma żadnej możliwości oddzielenia malizny od tych co ja gryzą ?

Posted

A ja jeszcze tu ogłaszam dobrą nowinę. Adelka pojechała do nowego domu. Będzie z Państwem podróżować, a z Panem łowić ryby:) Wreszcie pokochana na zawsze:)

Posted

missiaa napisał(a):
A ja jeszcze tu ogłaszam dobrą nowinę. Adelka pojechała do nowego domu. Będzie z Państwem podróżować, a z Panem łowić ryby:) Wreszcie pokochana na zawsze:)

Super. Czy to nowy dom, czy ten wcześniejszy z Warszawy?

Posted

missiaa napisał(a):
Nowy, Ci z Warszawy... mieli przyjechać po nią... ale w końcu nie przyjechali... wiec dalej szukała domu. I pojechała do Chrzanowa :)

Oby się wszystko dobrze ułożyło i tam już została :)

Posted

Gosiapk napisał(a):
Oby się wszystko dobrze ułożyło i tam już została :)

Też za to " kciukuję" :kciuki: missia, a o Lalę nadal nikt nie pyta ?

Posted

barb napisał(a):
Też za to " kciukuję" :kciuki: missia, a o Lalę nadal nikt nie pyta ?

Lala bez zmian :( Ludzie się boją brać starszego psa.. a szkoda bo jest taka fajna :(

Posted

missiaa napisał(a):
Lala bez zmian :( Ludzie się boją brać starszego psa.. a szkoda bo jest taka fajna :(

Szkoda, bo zrobilam jej tyle samo ogloszeń co Gaji i Loxi a im sie udało. Będę malenką dalej oglaszać. 7-8 lat to jeszcze nie jest głęboka starość dla psa. Dodam do jej ogloszeń fajny tekst o starszych psach, ktory wklejalam na wątku olkuskim.

Posted

barb napisał(a):
Szkoda, bo zrobilam jej tyle samo ogloszeń co Gaji i Loxi a im sie udało. Będę malenką dalej oglaszać. 7-8 lat to jeszcze nie jest głęboka starość dla psa. Dodam do jej ogloszeń fajny tekst o starszych psach, ktory wklejalam na wątku olkuskim.

No tak 7-8 lat to nie głęboka starość, ja to wiem, ale ludzie sie już boją tego wieku niestety :(

Posted

missiaa napisał(a):
No tak 7-8 lat to nie głęboka starość, ja to wiem, ale ludzie sie już boją tego wieku niestety :(

Tak w skrocie - taki wiek to przecież wiele zalet - mądrość, rozwaga, uksztaltowany charakter. Lala nie potrzebuje już tak wiele ruchu jak mlody psiak. To super pies dla starszej osoby.

Posted

missiaa napisał(a):

barb napisał(a):
Tak w skrocie - taki wiek to przecież wiele zalet - mądrość, rozwaga, uksztaltowany charakter. Lala nie potrzebuje już tak wiele ruchu jak mlody psiak. To super pies dla starszej osoby.

Widziałam Lalę, jest przekochana, taka malunia sunia do zacałowania i zatulenia, miła, grzeczna, ułożona, tylko kochać, i wcale nie wygląda na te 8 lat.