Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dinka to niesamowity pieszczoch. Pokochała mojego męża od pierwszego wejrzenia. Siedzi tzn. leży cały czas obok niego. Dinka pieknie umie wołac na polko, leci szybciutko, podskakuje, zanim się załatwi to zryje trawę /hehe/.

jak widzicie ona cały czas jest na łózku i oczywiście patrzy za moim TZ-tem, więc jej prywatne łóżeczko /materacyk/ i tak nie byłoby w używaniu:evil_lol:

W środę jesteśmy umówieni do weta. Dzisiaj niestety mieliśmy małe zamieszanie ze szczeniakami, które musiały wylądowac u weta.

Posted

[quote name='Basia1968']Dinka to niesamowity pieszczoch. Pokochała mojego męża od pierwszego wejrzenia. Siedzi tzn. leży cały czas obok niego. Dinka pieknie umie wołac na polko, leci szybciutko, podskakuje, zanim się załatwi to zryje trawę /hehe/.

jak widzicie ona cały czas jest na łózku i oczywiście patrzy za moim TZ-tem, więc jej prywatne łóżeczko /materacyk/ i tak nie byłoby w używaniu:evil_lol:

W środę jesteśmy umówieni do weta. Dzisiaj niestety mieliśmy małe zamieszanie ze szczeniakami, które musiały wylądowac u weta.

Niunia kochana, ma swoje wielkie łóżeczko...

Posted

[quote name='Basia1968']Dinka to niesamowity pieszczoch. Pokochała mojego męża od pierwszego wejrzenia. Siedzi tzn. leży cały czas obok niego. Dinka pieknie umie wołac na polko, leci szybciutko, podskakuje, zanim się załatwi to zryje trawę /hehe/.

Oh! Księżniczka kochana. Cieszę się, że wzięłaś ją pod swoje skrzydła. Ona tak lgnęła do człowieka, a ja nie mogłam zapewnić jej tyle czasu ile potrzebowała :) Piękna obróżka :)

Posted

missiaa napisał(a):
Władzia:evil_lol::eviltong::eviltong:

Geez... znowu coś przekręciłam :)

Justyna Lipicka napisał(a):
jedno i drugie to ludzkie imię to się Gosi pomyliło;) (...)

Dzięki za wsparcie :Rose:

Czy ta nowa obróżka w błękitne kwiaty to prezent powitalny od cioci Basi? :)

Posted

Kochani przepraszam ale nie mam pomysłu jak pomóc , dziewczyna u której jest nie może go długo trzymać bo pies rezydent ( adoptowany na początku tego roku ) atakuje Luka :-( a na wątku cisza ...może wspólnie uda się coś wymyślić :(
[SIZE=2]LUKA- proszę o pomoc w szukaniu domu KLIK

Posted

tak to prezent dla Dinki, a sponsorem tego prezentu jest Miranda Moerkenken i organizacja J.M.V.R. Przysłali nam takie własnie śliczne obrózki i ubranka dla psiaków, ale nie tylko - mnóstwo karmy, legowisk. To cudowni ludzie i broń Boże nie handlarze :evil_lol::evil_lol: bo teraz kto pomaga bezinteresownie z zagranicy to i tak jest handlarzem :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Basia1968']tak to prezent dla Dinki, a sponsorem tego prezentu jest Miranda Moerkenken i organizacja J.M.V.R. Przysłali nam takie własnie śliczne obrózki i ubranka dla psiaków, ale nie tylko - mnóstwo karmy, legowisk. To cudowni ludzie i broń Boże nie handlarze :evil_lol::evil_lol: bo teraz kto pomaga bezinteresownie z zagranicy to i tak jest handlarzem :evil_lol::evil_lol:

Dlaczego 'handlarzem'? No i czym niby handlują? :o

Bardzo ładnie ma na imię Pani Miranda, której dziękuję za obróżkę :) Czy Pani Miranda jest ze Szwecji lub innego państwa skandynawskiego? Jej nazwisko tak trochę brzmi jakby z tamtych rejonów.

Posted

Doktor oglądał zdjęcie sunieczki. Na razie tak na sucho sugeruje kilka zdjęć rtg, bo tam są stare złamania, jakaś narośl. Musi miec zdjęcia i wtedy zadecyduje co i jak. Umówieni jesteśmy na przyszły tydzień. Dinka leży sobie w domku oczywiście na łózku wpatrzona w swojegoPana /hehe/.
Będę informować co i jak w przyszłym tygodniu.
Czy wyrażacie zgode na wykonanie zdjęć rtg?
Sunia będzie znajdować się pod opieka lekarza Wojciecha Oręziaka z Gabinetu "Mamut" w Tarnobrzgeu. Mają swoja stronę można zobaczyć.

Posted

Basia1968 napisał(a):
Doktor oglądał zdjęcie sunieczki. Na razie tak na sucho sugeruje kilka zdjęć rtg, bo tam są stare złamania, jakaś narośl. Musi miec zdjęcia i wtedy zadecyduje co i jak. Umówieni jesteśmy na przyszły tydzień. Dinka leży sobie w domku oczywiście na łózku wpatrzona w swojegoPana /hehe/.
Będę informować co i jak w przyszłym tygodniu.
Czy wyrażacie zgode na wykonanie zdjęć rtg?
Sunia będzie znajdować się pod opieka lekarza Wojciecha Oręziaka z Gabinetu "Mamut" w Tarnobrzgeu. Mają swoja stronę można zobaczyć.

A co na to Pan? Na te wpatrzone w niego oczy? Jeszcze się chłopak potknie albo zaksztusi pod tym ocznym ostrzałem ;)

Pewnie, że robimy RTG. Czy Klaudus przesłała pieniążki za transport z przeznaczeniem na zapłatę za weta dla Dinki?

Posted

śmiałam się, bo mój mąż tłumaczył Dince, że musi zejść teraz z łózka bo on pościeli i póxniej się zowu położy:evil_lol::evil_lol:
Ale Dinka po prostu go uwielbia, no mnie też:eviltong::eviltong:
Co do pieniązków to prosiłam żeby na razie nic nie słać

Posted

Basia1968 napisał(a):
śmiałam się, bo mój mąż tłumaczył Dince, że musi zejść teraz z łózka bo on pościeli i póxniej się zowu położy:evil_lol::evil_lol:
Ale Dinka po prostu go uwielbia, no mnie też:eviltong::eviltong:
Co do pieniązków to prosiłam żeby na razie nic nie słać

I księżniczka zrozumiała o co chodzi z tym słaniem łóźka? ;) Zabrała doopkę?