Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='missiaa']Dziękuję, coś sugerujesz?[/QUOTE]

Tylko, że techniczne studia są trudne. I że na politechnikach głównie studiują panowie, może poza kierunkiem 'zarządzanie'.

[quote name='missiaa']Ja studiuję na UR zootechnikę.[/QUOTE]

Co to jest UR i gdzie?

Posted

[quote name='Gosiapk']Tylko, że techniczne studia są trudne. I że na politechnikach głównie studiują panowie, może poza kierunkiem 'zarządzanie'.

Co to jest UR i gdzie?[/QUOTE]

Uniwersytet Rolniczy

Posted (edited)

[quote name='Malgoska']Uniwersytet Rolniczy[/QUOTE]

Tak jest Uniwersytet Rolniczy w Krakowie :) Ale czy to są studia techniczne....

Edited by missiaa
Posted

[quote name='Gosiapk']Missiaa, co Ty tu jeszcze robisz??? :mad:

Marsz do łóźka, musisz być jutro wyspana! :razz:[/QUOTE]
Się podpisuję :mad: :mad: :mad:

Posted

[quote name='Gosiapk']No, jak ciocia Ziutencja trzema lagami wymachuje, to ja na miejscu missiaa bym :scared:[/QUOTE]
Gośkije moje :loveu: Ty lepiej też zwiewaj jak nie napisałas tekstów dla psiaków od misiaaa :mad: :mad: :mad:

łojj...zapomniałam.... o czymś, masz - :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

[quote name='Gosiapk']Missiaa, co Ty tu jeszcze robisz??? :mad:

Marsz do łóźka, musisz być jutro wyspana! :razz:[/QUOTE]

Powtarzam jeszcze i co chwilę zerkam na dogomanie:D
Ja chyba dziś nie zasnę.

[quote name='Malgoska']uczelnia techniczna więc i tytuł techniczny, będziesz dorabiać mgr?[/QUOTE]

Z jednej strony bym chciała, z drugiej strony się boję, między innymi statystyk matematycznych i pisania pracy magisterskiej, ale znów z jednej strony w sumie niby zootechnika a nie wiele po tym można i pracy w zawodzie nie znajdę...a z drugiej strony tytuł mgr to jednak mgr

Choć w sumie praca by się przydała i pieniążki :( Więc nie wiem jednego dnia chcę iść dalej, a drugiego dnia nie chcę

Posted

[quote name='Ziutka']Gośkije moje :loveu: Ty lepiej też zwiewaj jak nie napisałas tekstów dla psiaków od misiaaa :mad: :mad: :mad:

łojj...zapomniałam.... o czymś, masz - :eviltong: :eviltong: :eviltong:[/QUOTE]

Ja to chyba do viris napiszę, że Ty mi ciągle jęzorki pokazujesz, a ja przecież grzeczna jestem. ;)

No z tym tekściorem o Adelce to nawalam :roll:

Posted

[quote name='missiaa']Powtarzam jeszcze i co chwilę zerkam na dogomanie:D
Ja chyba dziś nie zasnę.

Z jednej strony bym chciała, z drugiej strony się boję, między innymi statystyk matematycznych i pisania pracy magisterskiej, ale znów z jednej strony w sumie niby zootechnika a nie wiele po tym można i pracy w zawodzie nie znajdę...a z drugiej strony tytuł mgr to jednak mgr

Choć w sumie praca by się przydała i pieniążki :( Więc nie wiem jednego dnia chcę iść dalej, a drugiego dnia nie chcę[/QUOTE]

Ja jestem za! Idź i studiuj, poradzisz sobie. A jak znajdziesz fajną prace, to dokończysz mgr na zaocznych. Tylko się nie poddawaj!

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']Już pewnie Pani Inżynier :)[/QUOTE]
[quote name='Gosiapk']No i gdzie ona jest? Tak nas trzymać w niepewności? :roll:[/QUOTE]

Całe szczęście już mam to za sobą... myślałam, że będę się stresować podobnie jak na maturze... a było o wiele wiele gorzej....

Ale od dziś jestem inżynierem:D

Posted

No to Pani Inżynier[SIZE="5"] GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi:

PS Krakvet wysłał paczkę, jutro winna być u Ciebie. (Nadal nie wiem, czy będzie tam mata, czy nie, bo nie odpowiedzieli :shake:)

Posted

[quote name='Gosiapk']No to Pani Inżynier[SIZE="5"] GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi:

PS Krakvet wysłał paczkę, jutro winna być u Ciebie. (Nadal nie wiem, czy będzie tam mata, czy nie, bo nie odpowiedzieli :shake:)

Dziękuję :)
Jak to nie odpowiedzieli? No co za łosie! To może dotarły te maty.

Posted

[quote name='missiaa']Dziękuję :)
Jak to nie odpowiedzieli? No co za łosie! To może dotarły te maty.[/QUOTE]

Zobaczymy, jutro jak otworzysz paczkę będzie wiadomo :)