Gosiapk Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 [quote name='missiaa']Dziękuję, coś sugerujesz?[/QUOTE] Tylko, że techniczne studia są trudne. I że na politechnikach głównie studiują panowie, może poza kierunkiem 'zarządzanie'. [quote name='missiaa']Ja studiuję na UR zootechnikę.[/QUOTE] Co to jest UR i gdzie? Quote
Malgoska Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='Gosiapk']Tylko, że techniczne studia są trudne. I że na politechnikach głównie studiują panowie, może poza kierunkiem 'zarządzanie'. Co to jest UR i gdzie?[/QUOTE] Uniwersytet Rolniczy Quote
missiaa Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 (edited) [quote name='Malgoska']Uniwersytet Rolniczy[/QUOTE] Tak jest Uniwersytet Rolniczy w Krakowie :) Ale czy to są studia techniczne.... Edited February 27, 2012 by missiaa Quote
Gosiapk Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 Missiaa, co Ty tu jeszcze robisz??? :mad: Marsz do łóźka, musisz być jutro wyspana! :razz: Quote
Ziutka Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='Gosiapk']Missiaa, co Ty tu jeszcze robisz??? :mad: Marsz do łóźka, musisz być jutro wyspana! :razz:[/QUOTE] Się podpisuję :mad: :mad: :mad: Quote
Malgoska Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='missiaa']Tak jest Uniwersytet Rolniczy w Krakowie :) Ale czy to są studia techniczne....[/QUOTE] uczelnia techniczna więc i tytuł techniczny, będziesz dorabiać mgr? Quote
Gosiapk Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 [quote name='Ziutka']Się podpisuję :mad: :mad: :mad:[/QUOTE] No, jak ciocia Ziutencja trzema lagami wymachuje, to ja na miejscu missiaa bym :scared: Quote
Ziutka Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='Gosiapk']No, jak ciocia Ziutencja trzema lagami wymachuje, to ja na miejscu missiaa bym :scared:[/QUOTE] Gośkije moje :loveu: Ty lepiej też zwiewaj jak nie napisałas tekstów dla psiaków od misiaaa :mad: :mad: :mad: łojj...zapomniałam.... o czymś, masz - :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
missiaa Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='Gosiapk']Missiaa, co Ty tu jeszcze robisz??? :mad: Marsz do łóźka, musisz być jutro wyspana! :razz:[/QUOTE] Powtarzam jeszcze i co chwilę zerkam na dogomanie:D Ja chyba dziś nie zasnę. [quote name='Malgoska']uczelnia techniczna więc i tytuł techniczny, będziesz dorabiać mgr?[/QUOTE] Z jednej strony bym chciała, z drugiej strony się boję, między innymi statystyk matematycznych i pisania pracy magisterskiej, ale znów z jednej strony w sumie niby zootechnika a nie wiele po tym można i pracy w zawodzie nie znajdę...a z drugiej strony tytuł mgr to jednak mgr Choć w sumie praca by się przydała i pieniążki :( Więc nie wiem jednego dnia chcę iść dalej, a drugiego dnia nie chcę Quote
Gosiapk Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 [quote name='Ziutka']Gośkije moje :loveu: Ty lepiej też zwiewaj jak nie napisałas tekstów dla psiaków od misiaaa :mad: :mad: :mad: łojj...zapomniałam.... o czymś, masz - :eviltong: :eviltong: :eviltong:[/QUOTE] Ja to chyba do viris napiszę, że Ty mi ciągle jęzorki pokazujesz, a ja przecież grzeczna jestem. ;) No z tym tekściorem o Adelce to nawalam :roll: Quote
Gosiapk Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 [quote name='missiaa']Powtarzam jeszcze i co chwilę zerkam na dogomanie:D Ja chyba dziś nie zasnę. Z jednej strony bym chciała, z drugiej strony się boję, między innymi statystyk matematycznych i pisania pracy magisterskiej, ale znów z jednej strony w sumie niby zootechnika a nie wiele po tym można i pracy w zawodzie nie znajdę...a z drugiej strony tytuł mgr to jednak mgr Choć w sumie praca by się przydała i pieniążki :( Więc nie wiem jednego dnia chcę iść dalej, a drugiego dnia nie chcę[/QUOTE] Ja jestem za! Idź i studiuj, poradzisz sobie. A jak znajdziesz fajną prace, to dokończysz mgr na zaocznych. Tylko się nie poddawaj! Quote
missiaa Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Dobra, teraz już na pewno idę spać. Miłej nocy Quote
Gosiapk Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 No i gdzie ona jest? Tak nas trzymać w niepewności? :roll: Quote
missiaa Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 [quote name='Rudzia-Bianca']Już pewnie Pani Inżynier :)[/QUOTE] [quote name='Gosiapk']No i gdzie ona jest? Tak nas trzymać w niepewności? :roll:[/QUOTE] Całe szczęście już mam to za sobą... myślałam, że będę się stresować podobnie jak na maturze... a było o wiele wiele gorzej.... Ale od dziś jestem inżynierem:D Quote
Gosiapk Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 No to Pani Inżynier[SIZE="5"] GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi: PS Krakvet wysłał paczkę, jutro winna być u Ciebie. (Nadal nie wiem, czy będzie tam mata, czy nie, bo nie odpowiedzieli :shake:) Quote
missiaa Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 [quote name='Gosiapk']No to Pani Inżynier[SIZE="5"] GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi: PS Krakvet wysłał paczkę, jutro winna być u Ciebie. (Nadal nie wiem, czy będzie tam mata, czy nie, bo nie odpowiedzieli :shake:) Dziękuję :) Jak to nie odpowiedzieli? No co za łosie! To może dotarły te maty. Quote
Gosiapk Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 [quote name='missiaa']Dziękuję :) Jak to nie odpowiedzieli? No co za łosie! To może dotarły te maty.[/QUOTE] Zobaczymy, jutro jak otworzysz paczkę będzie wiadomo :) Quote
Gosiapk Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 Ciociu Selenga, proszę o dane to przelewu banowego na PW :) Quote
Ziutka Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 I ja również gratuluję :):):):):) !!!! Quote
Recommended Posts