Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

elik napisał(a):
O rety, to koniecznie powinien zobaczyć wet. Myślę, że także zdjęcie RTG by się przydało zrobić. Biedna mała :(

Tak. Z drugiej strony to jest już bardzo stare i nie wiadomo, czy w ogóle warto ruszać, bo psiak sobie dobrze radzi, jest radosny, a i nie młody, więc nie wiadomo, jak zniosłaby operację i rekonwalescencję.

A przede wszystkim niczego nie możemy zacząć, dopóki nie ma DS lub DT, który będzie mógł się tym zająć.

Posted

emilia2280 napisał(a):
o kurczé, misieek, my mozemy posterylizowac te male sunie choc. wiem ze teraz najpilniejsze DT :( karmy Wam potrzeba? jest tania na Krakvecie, jesli moze byc taka?

zawieruszyl mi sie Twoj post
karma w kazdej ilosci zawsze mile widziala u psiakow pod opieka mojej mamy
ktore suczki moglibyscie zasponsorowac?
u mamy jest sporo suczek do sterylizacji
m.in. wyciagniete ostatnio - Jedyneczka, onkowata, kudlata dzikuska

Posted

Missieek, czy ktos pisał w sprawie Jedyneczki na e-mail z Waszej strony internetowej? Na jedno z ogłoszeń zrobionych przez Ziutencję przyszło zapytanie o nią i podałyśmy Was e-mail.

Posted

missieek napisał(a):
zawieruszyl mi sie Twoj post
karma w kazdej ilosci zawsze mile widziala u psiakow pod opieka mojej mamy
ktore suczki moglibyscie zasponsorowac?
u mamy jest sporo suczek do sterylizacji
m.in. wyciagniete ostatnio - Jedyneczka, onkowata, kudlata dzikuska

Podaj na PW adres dostawy i nr telefonu do ewentualnego kontaktu kuriera.
Która sunia najpilniejsza do ciachnięcia ?

Posted

elik napisał(a):
Podaj na PW adres dostawy i nr telefonu do ewentualnego kontaktu kuriera.
Która sunia najpilniejsza do ciachnięcia ?

podam na pw
najpilniejsza chyba onkowata

Gosiapk napisał(a):
Missieek, czy ktos pisał w sprawie Jedyneczki na e-mail z Waszej strony internetowej? Na jedno z ogłoszeń zrobionych przez Ziutencję przyszło zapytanie o nią i podałyśmy Was e-mail.

byl mail, ale tylko z pytanem gdzie pies jest, odpisalam

Posted

Gosiapk napisał(a):
Nowe informacje z domku DT:

Rozkręca się łobuzica :loveu:

W schronisku taka zastraszona, niepewna, lękowa, kilka dni w domku się pogrzała, poprzytulała do człowieka i zaczyna być radosna, szczęśliwa. To jest piękne jak te psy się zmieniają, przechodzą istne metamorfozy.
Tylko ta nóżka kiepsko wygląda.....

Posted

Rudzia-Bianca napisał(a):
Wydarzenie tłustoczwartkowe na fb ;-) Oczywiście dla zwierzaków :smile: Rozsyłajcie gdzie się da :smile:

http://www.facebook.com/events/310501772331152/

dla tych co fb nie mają ;-)

"Kochani, zamiast jutro kupić dla siebie o jednego pączka za dużo, przelejcie 2 złote na konto dowolnego schroniska lub fundacji zajmującej się zwierzętami :-D"

Dobry pomysł, dwie pieczenie przy jednym ogniu :) Ty nie utyjesz, a bezpański pies zje!

Posted

Podrzucam, sunia ma się dobrze ale stanowczo potrzebuje domku z mniejszym zwierzyńcem, gdzie będzie jej lepiej jak będzie miała swojego opiekuna na wyłączność, lub do podziału na mniejszą ilość zwierzaków niż u nas. Bardzo kochaniutka jest :)

Posted

dogomanka_ napisał(a):
Przepraszam za offa, ale sprawa bardzo pilna, Sonia rodzi co cieczkę ,a szczeniaki zazwyczaj zabierane są do exschronu w Olkuszu, potrzebne pieniądzę na sterylkę:
http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.kiepy.pl%2Fimg%2F25780&h=DAQHdP0mpAQFBFBj3TIQBJgAAodZ1jpnzTHKr1YIBT4VZdQ

Tu będzie trudno cokolwiek uzbierać, bo nawet na karmę idzie z oporami. Spróbuj na wątku ogólnym Olkusza.

Posted

dogomanka_ napisał(a):
Przepraszam za offa, ale sprawa bardzo pilna, Sonia rodzi co cieczkę ,a szczeniaki zazwyczaj zabierane są do exschronu w Olkuszu, potrzebne pieniądzę na sterylkę:
http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.kiepy.pl%2Fimg%2F25780&h=DAQHdP0mpAQFBFBj3TIQBJgAAodZ1jpnzTHKr1YIBT4VZdQ

Jest gdzieś na forum sterylkowa skarbonka. Nie korzystałam nigdy z ich pomocy ale słyszałam, że pomagają.

Posted

Gosiapk napisał(a):
Tu będzie trudno cokolwiek uzbierać, bo nawet na karmę idzie z oporami. Spróbuj na wątku ogólnym Olkusza.

wiem, ale staram się rozsyłać wątek do jak największej liczby osób. ;)

maja602 napisał(a):
Jest gdzieś na forum sterylkowa skarbonka. Nie korzystałam nigdy z ich pomocy ale słyszałam, że pomagają.

Z tego co wiem skarbonka ta jest zawieszona póki co :roll:

Posted

dogomanka_ napisał(a):
wiem, ale staram się rozsyłać wątek do jak największej liczby osób. ;)

Z tego co wiem skarbonka ta jest zawieszona póki co :roll:

Załóż jej wątek. Nikt Ci nie wpłaci pełnej sumy a na wątku po parę zł. każdu dorzuci. Watek porozsyłaj.

Posted

dogomanka_ napisał(a):
wiem, ale staram się rozsyłać wątek do jak największej liczby osób. ;) (...)

:thumbs:
Ale bez DT/DS, który zajmie się małą po operacji będzie trudno przeprowadzić sterylkę.

Posted

maja602 napisał(a):
Załóż jej wątek. Nikt Ci nie wpłaci pełnej sumy a na wątku po parę zł. każdu dorzuci. Watek porozsyłaj.

nie oczekuję, że od razu ktoś mi wpłaci pełną sumę, wątek już założyłam i parę postów wcześniej go tutaj wrzuciłam.

Gosiapk napisał(a):
:thumbs:
Ale bez DT/DS, który zajmie się małą po operacji będzie trudno przeprowadzić sterylkę.

właścicielka obiecała się nią po sterylce zająć, w razie czego ich sąsiadka powiedziała, że im pomoże bo sama ma kilka kotek, wszystkei ciachnięte, więc wie jak trzeba się zwierzakiem po takim zabiegu zajmować. Poza tym ja będę ją tam doglądać. Póki co głównym problemem są fundusze.

Posted

dogomanka_ napisał(a):
nie oczekuję, że od razu ktoś mi wpłaci pełną sumę, wątek już założyłam i parę postów wcześniej go tutaj wrzuciłam.

właścicielka obiecała się nią po sterylce zająć, w razie czego ich sąsiadka powiedziała, że im pomoże bo sama ma kilka kotek, wszystkei ciachnięte, więc wie jak trzeba się zwierzakiem po takim zabiegu zajmować. Poza tym ja będę ją tam doglądać. Póki co głównym problemem są fundusze.

Fajnie, że sąsiadka pomoże, jeśli będzie trzeba :)