kalina5648 Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Pilne !!!!! :) Icepick (ajspik)- to młody pies, bardzo wrażliwy! Nie potrafi pogodzić sie z zamknięciem w kojcu!:-( Nieustannie skacze i szczeka prosząc o kontakt z człowiekiem, o to aby ktoś chociaż przez chwile się nim zainteresowasł.Uwielbia być głaskany i przytulany.Jego oczy są wypełnione miłością:p. Obecnie znajduje sie w schronisku w Dalabuszkach (wielkopolskie). Był juz raz adoptowany, ale ze względu na to ze nie lubi kur ani kotów został oddany spowrotem do schrona:shake:.Podobno zagryzł kurę, ale jak było naprawde to my wolontariusze, tego nie wiemy.Najbardziej zdołował mnie fakt, że dziewczynka oddając go spojrzała na innego psa i powiedziała- "JA CHCĘ TERAZ TEGO ":placz:. Nie przejmowała sie faktem jak Ajspik cierpi! Dlatego stwierdziłam, ze nie spocznę dopóki nie znajdę mu kochającego domku. Osoby która chciała by sie nim zająć, pokochać. Jeżeli ty chcesz pokochać Ajspika zadzwoń (prosze dzwonić po godzinie 16.00)---->511326660 Oto zdjęcia przepięknego Ajspika: http://imageshack.us/photo/my-images/14/icepick.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/832/icepick2.jpg/ Czyż nie jest piekny?:evil_lol: Warunkiem adopcji jest wizyta przed i po adopcyjna, podpisanie umowy oraz wpłata 30 zł:cool3:. Quote
xxxx52 Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Cierpiacy piesek szuka DS na cito!!!!!!! Prosimy o opis charakteru ,ile ma lat ,czy jest szczepiony,kastrowany,ile cm ma do grzbietu,do jakiej rodziny sie nadaje Quote
kalina5648 Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 Icepick ma 1,5 lata najlepiej by było jakby zmieszkał w domku z odrodem. Nie lubi innych psów, ale dla ludzi jest naprawdę kochany ♥. Quote
xxxx52 Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 co da ogrod? piesek powinien stac sie socjalny i zaczac akceptowac inne psy.Psie szkoly bardzo w tym pomoga.Bieganie po ogrodzie nic nie da Quote
Paula95 Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 xxxx52 dla niego fajny byłby dom z ogrodem, żeby się wybiegał, bo w schronie nie przepada za spacerami. Wychodzi tylko na chwilkę i zaraz chce wracać. Dlatego taki dom byłby odpowiedni. Quote
Recommended Posts