Viris Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Wg informacji z FB jest miejsce dla "Kumpla" w schronisku.... staram się ustalić szczegóły. Będę szukać miejsca dla tego psa, bo w schronie zginie w tłumie :( Quote
Viris Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Wątek Kumpla: http://www.dogomania.pl/threads/222284 Quote
majqa Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Viris napisał(a):(...) Będę szukać miejsca dla tego psa, bo w schronie zginie w tłumie :( Dziękuję... Quote
Viris Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 Fifi umie siadać na komendę i ochoczo wskakiwać na kolana też na komendę.. Quote
Ziutka Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Viris napisał(a):Fifi umie siadać na komendę i ochoczo wskakiwać na kolana też na komendę.. No proszę jaka pannica wyszkolona :) Agatko, a w jakim wieku może być ? Chyba, że już to gdzies pisałaś a ja przegapiłam :eviltong: Quote
majqa Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Viris napisał(a):Fifi umie siadać na komendę i ochoczo wskakiwać na kolana też na komendę.. Ogromny atut. Uroda, pojętność. Masz szczęście kruszynko. Pomoc nadeszła na czas. :-) Quote
Viris Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 Wg weta max 3 lata ale może mieć i rok. Ciężko stwierdzić - po zębach z taką wadą zgryzu. Zachowanie ma młodzikowe ;) Quote
majqa Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Dziewczynka młodziutka. Ciekawe tylko, czemu te ząbki takie biedniutkie. Inna sprawa, że ten zgryz dodaje jej tylko uroku. Quote
farmerka63 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Prosto od fryzjera i na tle kwiatuszków w kolorach "bejbi"... Klękajcie narody ! :) Ciekawe, gdzie teraz śpi... Quote
majqa Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 farmerka63 napisał(a):(...) Ciekawe, gdzie teraz śpi... Nie dopuszczam innej myśli niż, że to było coś miłego, cieplusiego, mięciutkiego... :-) Quote
Viris Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 Ta... ciotka Viris jest mięciutka i cieplutka. Wszystko się zgadza....... Miła też jestem:diabloti: Quote
majqa Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Viris napisał(a):Ta... ciotka Viris jest mięciutka i cieplutka. Wszystko się zgadza....... Miła też jestem:diabloti: Jaaaa, no nie mogę, nie żartuj, spała z Tobą, obok Ciebie, na Tobie??? :multi: :multi: :multi: Jeśli tak... apeluję, żądam, proszę (dowolne skreślić :eviltong:), by ten stan się utrzymał i nigdy, przenigdy już nie zmieniał. Człowiek przy, obok, pod Fifi - chcę dla niej tylko i aż tego. Quote
Viris Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 Z tego co wiem DT jest "kołderkowy" więc chyba tak będzie ;D Wymiotów więcej nie było :) W nocy nie było też niespodzianek - wczoraj były bo nie mogłyśmy po kąpielach spacerować na mrozie. Quote
majqa Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 To ulga, że już się malizna nie męczyła. Niech brzusio i cała reszta wraca w niej do normy. Quote
Viris Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 No i spacerujemy elegancko jak trza na smyczy ;) Tylko w łapki zimno i trzeba smarować ;) Jadę teraz do weta z obiema suczami. Quote
majqa Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Viris napisał(a):No i spacerujemy elegancko jak trza na smyczy ;) Tylko w łapki zimno i trzeba smarować ;) Jadę teraz do weta z obiema suczami. ... bo się łapeńki uciepliły. Eh... patrzę na te jej foty po obcięciu i rozsypana jestem na milion kawałków. Straciłam niedawno psiaka, toćka w toćkę ona jest jego klonem. :-( Trzymam kciuki za wizytę. :-) Quote
iwonamaj Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Cudny mały, zębaty aniołek...Jak to dobrze, że już w ciepełku.. Quote
Igiełka Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 śliczna kruszyna- super że już bezpieczna :) Quote
Ziutka Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Virisku...a samochód nie odmówił posłuszeństwa ? Fifi jest prześliczna i miała wielkie szczęście, że trafiła na Ciebie :) Quote
Viris Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 Samochodzik posłuszny ;) Swoją drogą w garażu chyba dość ciepło jest, bo woda w baniaku którą miałam dla psiaków zamarzła tylko trochę.. zapomniałam w domu zostawić :) Fifi dalej odsypia. Doktor obejrzał i powiedział, że wymioty raczej z wrażeń - z resztą od 2 w nocy nie wymiotowała już. Quote
Ziutka Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Viris napisał(a):Samochodzik posłuszny ;) Swoją drogą w garażu chyba dość ciepło jest, bo woda w baniaku którą miałam dla psiaków zamarzła tylko trochę.. zapomniałam w domu zostawić :) No to dobrze :) Bo ja dzisiaj od rana za taksówkę robiłam, kilkoro znajomych musiałam do pracy wozić bo samochodziki beee i nie odpaliły. Viris napisał(a):Fifi dalej odsypia. Doktor obejrzał i powiedział, że wymioty raczej z wrażeń - z resztą od 2 w nocy nie wymiotowała już. Niech odsypia cukiereczek :loveu: Też tak myślałam, ze to wymioty na tle wrażeń i stresu ;) Quote
Viris Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 Z przejedzenia na pewno nie bo dostała dwa razy jeść malutkie porcje. Dzisiaj rano nie jadła, teraz troszkę pochrupała suchej karmy z oliwą. Ale też malutko. Quote
majqa Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Tak 3maj królewno, nie choruj i ciesz się nagłym, opatrznościowym zwrotem losu! :-) Quote
azalia Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Fifunia,po ostrzyżeniu i kąpieli jest prześlicza,taka delikatna i do tego mądralina. Viris,co tam było pod skorupą,pewnie pełno pcheł,odżyła tera maleńka. Myślałam,że propozycje dla Kumpla z FC,to jakiś tymczas,schron to dla niego nic dobrego,marne szanse na adopcje. Quote
Recommended Posts